vaperon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Sanırım dalga geçiyorlar reklamda. 2012'de büyük bir yatırım yapılmayacaksa çok gereksiz ve saçma bir reklam olmuş sanki. Ceza da ayrı bir hikaye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 finlandiya'da 1mbit internet her eve bedava verilirken (insanlık hakkı olarak görülüyo), ben bağdat caddesinin ortasında aylık 60 liraya 2mbit alabiliyorum. abv ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 abi ceza ve şener şen'in rap yapması. şener şen'den falan soğuyacaktım 5 sn daha fazla baksam reklama. iğrençliğin sınırlarını zorluyorlar. hız konusuna ise hiç girmiyorum adamlara küfretmekten usandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 aente said: hız konusuna ise hiç girmiyorum adamlara küfretmekten usandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 reklamı göremedim ben. var mı link falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 tv de dönüyor şener şen, ceza, avrupa yakasındaki adanalı karı rap yapıyorlar. felaket bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 mokoko said: finlandiya'da 1mbit internet her eve bedava verilirken (insanlık hakkı olarak görülüyo), ben bağdat caddesinin ortasında aylık 60 liraya 2mbit alabiliyorum. abv ttnet finlandiya gibi bir ülkeyle bizim 3. dünya ülkemimizi karşılaştırıyon panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 burada para verdikten sonra hizmet aldığın için şanslısın. lütfen hizmet veriyorlar. adamlar sana muhtaç değil sen onlara muhtaçsın. daha doğrusu onlar öyle görüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Silphatos said: mokoko said: finlandiya'da 1mbit internet her eve bedava verilirken (insanlık hakkı olarak görülüyo), ben bağdat caddesinin ortasında aylık 60 liraya 2mbit alabiliyorum. abv ttnet finlandiya gibi bir ülkeyle bizim 3. dünya ülkemimizi karşılaştırıyon panpa hadi finaldiya'yı geçtim bulgaristan'da da bildiğim kadarıyla çok kral internet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Benim arttı aslında ha tabi dünya genelinde çok düşük ama olsun. 1200le indiriyorum diye sevinmekteyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Birakin bu asagilik kompleksini, yok finlandiyada soyleymis bulgaristanda boyleymis. Bol keseden atiyosunuz masallah. Bulgaristanda hala dialup kullanan var, finlandiyada da cable 25-50 euro arasi yani bizden bi farki yok fiyatlarin. Ha bonus olarakda amerikadayim ben Att kullaniyorum ayda 60 dolar veriyorum TTnetten hicbir farki yok download olsun upload olsun, kesilme olsun. Element sallamayin yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 norveçte internete girince üstüne para veriyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bulgaristanda arkadaşım 30 ya da 60tlye denk bi paraya 30mbit falan kullanıyodu ki upload oranı da aynı. hatta bulgaristan içinden paylaşılan bi torrenti falan indiriyosa sn de 6-7mb görüyodum diyodu. 2 yıl önceydi tabi bunlar. internet olayında bulgaristan eziyo bariz yani, bilmem ücra köşelerindeki dial upı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 hadibea said: Birakin bu asagilik kompleksini, yok finlandiyada soyleymis bulgaristanda boyleymis. Bol keseden atiyosunuz masallah. Bulgaristanda hala dialup kullanan var, finlandiyada da cable 25-50 euro arasi yani bizden bi farki yok fiyatlarin. Ha bonus olarakda amerikadayim ben Att kullaniyorum ayda 60 dolar veriyorum TTnetten hicbir farki yok download olsun upload olsun, kesilme olsun. Element sallamayin yani... Kusura bakmada Ttnet den ayrılıp superonline a geçtim.Ayda 69 liraya birinde sürekli problem 1 film 10 günde iner net kesilir ararız müsteri hizmetlerini tek söyledikleri sey modemi kapa aç ısıklar yanıyor mu, splitteriniz bozuktur. Superonline a geçtigimden beri 2 kere uzun süreli internet kesildi birinde çalısma vardı genel digerinde modemde sorun olmus aradım adamlar 2 kablo tak çıkart yaptırdı düzeldi.Saatte 5-6Mb arası download yapabiliyorum herhangi bir sınır yok ve buda 69 lira. Simdi sen diyorsun ya abartıyorsunuz dünyanın her yerinde öyle internet bilmem ne diye demek ki superonline kendini asmış uzaydan filan getirmiş teknolojiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 hadibea said: Birakin bu asagilik kompleksini, yok finlandiyada soyleymis bulgaristanda boyleymis. Bol keseden atiyosunuz masallah. Bulgaristanda hala dialup kullanan var, finlandiyada da cable 25-50 euro arasi yani bizden bi farki yok fiyatlarin. Ha bonus olarakda amerikadayim ben Att kullaniyorum ayda 60 dolar veriyorum TTnetten hicbir farki yok download olsun upload olsun, kesilme olsun. Element sallamayin yani... hadibeaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 iletişim bakanı olcak adamsın hadibea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ya bir şey söyleyeceğim ama nazar değecek diye çok korkuyorum :) o yüzden söylemem :) anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Kalten said: aradım adamlar 2 kablo tak çıkart yaptırdı düzeldi kablo mu kaldi abi norvecte hersey wireless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 akepe kafası böyle bişey olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 1mbit ile paşa paşa kullanırken 6 ay önce kaşındım 8mbite geçtim 2 hafta net iptal oldu 3 defa TTNeti aradım birinci ve ikincide hangi akla hizmet ise düzeldi diye kayıt yapmışlar sonuncuda dellendim ben yokken gelmiş eleman bakmış kabloda sorun var vs demiş üşenmedim müstakil evde tüm tel kablolarını yeniledim vs çıkan hız max 1.25mbit. Özet ile kabloya bağlarsak kendi altyapıları kaldırmıyor, akşamları bazen ani yavaşlamalar oluyor ki evde zaten öle vakti kullanacak durumum yok. Fiberde gelmedi gelmez bu gidişle 8mb 16mbit reklamlarına ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Işin aslı evde 16mbit bağlı ve sonuna kadar sorunsuz alıyorum ben ama bu sadece bende böyle... Türkiye'nin geri kalanı 1-4 mbit kullanabiliyor... Bir de bu rezillikleri için reklam çekmiyorlarmı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 yeni internet bağlattım 8 netlimitsiz plus... 8 mbite kadar 100gb kotası var ama eve 2mbit şeklinde geliyor ... 2 mbitle nasıl dolacak ki o kota... 2 mbit nedir hem ya doldurunca bide 1 mbite düşüyor ha 2 mbit ha 1 mbit 25 gb kotalıya geçerim eğer bu hızı vereceklerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ttnet kötü, uydunet eh işte super online gelmedi bize bi onu denemedim gelince bakıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 şu reklamın videosu var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Türk Telekom zaten neredeyse tekel durumdayken, hem telefon hem net konusunda böyle ünlülere paraları yığıp bizim paramızla bize saçmalıklar sunmuyor mu deliriyorum, ulan şunlara para saçacağına 3 kuruş ucuzlat be, zaten herşey elinde tekelsin nerdeyse daha neye kime reklam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar