Wayne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 avrupa yakasi izlemedim hic sadece kisa videolardan biliyorum ama bunun atmosferi cok guzel geldi bana bi kere dekorasyon cok guzel, dev ekranda falan izlerken cok keyifli oluyor. karakterlerde iyi her karakter komik olacak diyede bi kayde yok tabiki, orcun la selahaddin yetiyo zaten simdilik.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6_lqnU4fXC8&feature=share
Ren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 yukarıdaki videoyu ne zaman gülünecek yer gelicek diye poker face yaparaktan izledim. video bitti.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 tellos said: tüm karakterler komik değil ya iyide tüm karakterlerin komik olmasi gerekmiyorki dizi komedi dizisi diye dimi :D
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Ren said: yukarıdaki videoyu ne zaman gülünecek yer gelicek diye poker face yaparaktan izledim. video bitti. şarkı için koydum ben gülüncek bi yer için değil
Bluerain Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 İlk bölümü izledim "madem Gülse Birsel" diye, bir de dünki bölümü. Dekoruydu, senaryosuydu, oyunculuklardı derken izlerken içime resmen sıkıntı çöküyor. Komedi dizisiydi oysa di mi bu?
Red Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 kaç bölüm oldu bilmiyorum bayadır izlemedim ama nurhayat inşaat rage iyimiş lan.ztn paylaşılan videoları izliyorum sadece
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2gVW3z7G1W8&feature=related
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/421399_181402038640398_137312926382643_281592_368717488_n.jpg bayadır bu kadar gülmemiştim sanırım
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Viral mi bilmiyorum, eski postlari okumadim. Ailecek yas dayiz, Orcun diziyi birakiyormus, yalan oldu yalan dunya.
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bir ben miyim dizinin genelinden keyif alan merak ediyorum. her karakter ayri guzel. orcunun gitmesi benim gozumde pek bir sey kaybettirmez diziye.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 karakter başarılı dizi berbat gülsebirsel
Osie16 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Wayne said: avrupa yakasi izlemedim hic sadece kisa videolardan biliyorum ama bunun atmosferi cok guzel geldi bana bi kere dekorasyon cok guzel, dev ekranda falan izlerken cok keyifli oluyor. karakterlerde iyi her karakter komik olacak diyede bi kayde yok tabiki, orcun la selahaddin yetiyo zaten simdilik. şair burda dev ekranlı tvsi olduğunu vurgulamış
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Gladmir said: Viral mi bilmiyorum, eski postlari okumadim. Ailecek yas dayiz, Orcun diziyi birakiyormus, yalan oldu yalan dunya. nası ya
Wayne Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Osie16 said: Wayne said: avrupa yakasi izlemedim hic sadece kisa videolardan biliyorum ama bunun atmosferi cok guzel geldi bana bi kere dekorasyon cok guzel, dev ekranda falan izlerken cok keyifli oluyor. karakterlerde iyi her karakter komik olacak diyede bi kayde yok tabiki, orcun la selahaddin yetiyo zaten simdilik. şair burda dev ekranlı tvsi olduğunu vurgulamış vurgu yok. ne istiyosan onu gorursun.
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 "bu dizi de buraya kadarmis, zaten avrupa yakasina fazla benziyodu" diyip gacayim
Osie16 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Wayne said: Osie16 said: Wayne said: avrupa yakasi izlemedim hic sadece kisa videolardan biliyorum ama bunun atmosferi cok guzel geldi bana bi kere dekorasyon cok guzel, dev ekranda falan izlerken cok keyifli oluyor. karakterlerde iyi her karakter komik olacak diyede bi kayde yok tabiki, orcun la selahaddin yetiyo zaten simdilik. şair burda dev ekranlı tvsi olduğunu vurgulamış vurgu yok. ne istiyosan onu gorursun.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Orçun ayrılmıyor diyordu hürriyette ama?
Wayne Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Osie16 said: Wayne said: Osie16 said: Wayne said: avrupa yakasi izlemedim hic sadece kisa videolardan biliyorum ama bunun atmosferi cok guzel geldi bana bi kere dekorasyon cok guzel, dev ekranda falan izlerken cok keyifli oluyor. karakterlerde iyi her karakter komik olacak diyede bi kayde yok tabiki, orcun la selahaddin yetiyo zaten simdilik. şair burda dev ekranlı tvsi olduğunu vurgulamış vurgu yok. ne istiyosan onu gorursun. gucunemi gitti kiyamam.
Wayne Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Osie16 said: seni yerim yerim küçük liseli patladigin nokta ozel msj, senin dev ekranin varsa benimde ferrarim var diyosun yani :D yazik sana ne anlamlar cikarmisin bi msjdan.
Öne çıkan mesajlar