Novichok Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 dizi berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 avrupa yakasi izlemedim hic sadece kisa videolardan biliyorum ama bunun atmosferi cok guzel geldi bana bi kere dekorasyon cok guzel, dev ekranda falan izlerken cok keyifli oluyor. karakterlerde iyi her karakter komik olacak diyede bi kayde yok tabiki, orcun la selahaddin yetiyo zaten simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6_lqnU4fXC8&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 yukarıdaki videoyu ne zaman gülünecek yer gelicek diye poker face yaparaktan izledim. video bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 tellos said: tüm karakterler komik değil ya iyide tüm karakterlerin komik olmasi gerekmiyorki dizi komedi dizisi diye dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Ren said: yukarıdaki videoyu ne zaman gülünecek yer gelicek diye poker face yaparaktan izledim. video bitti. şarkı için koydum ben gülüncek bi yer için değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 şarkının ne özelliği var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 klibi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 İlk bölümü izledim "madem Gülse Birsel" diye, bir de dünki bölümü. Dekoruydu, senaryosuydu, oyunculuklardı derken izlerken içime resmen sıkıntı çöküyor. Komedi dizisiydi oysa di mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 kaç bölüm oldu bilmiyorum bayadır izlemedim ama nurhayat inşaat rage iyimiş lan.ztn paylaşılan videoları izliyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2gVW3z7G1W8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/421399_181402038640398_137312926382643_281592_368717488_n.jpg bayadır bu kadar gülmemiştim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Viral mi bilmiyorum, eski postlari okumadim. Ailecek yas dayiz, Orcun diziyi birakiyormus, yalan oldu yalan dunya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bir ben miyim dizinin genelinden keyif alan merak ediyorum. her karakter ayri guzel. orcunun gitmesi benim gozumde pek bir sey kaybettirmez diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 karakter başarılı dizi berbat gülsebirsel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Wayne said: avrupa yakasi izlemedim hic sadece kisa videolardan biliyorum ama bunun atmosferi cok guzel geldi bana bi kere dekorasyon cok guzel, dev ekranda falan izlerken cok keyifli oluyor. karakterlerde iyi her karakter komik olacak diyede bi kayde yok tabiki, orcun la selahaddin yetiyo zaten simdilik. şair burda dev ekranlı tvsi olduğunu vurgulamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Gladmir said: Viral mi bilmiyorum, eski postlari okumadim. Ailecek yas dayiz, Orcun diziyi birakiyormus, yalan oldu yalan dunya. nası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Osie16 said: Wayne said: avrupa yakasi izlemedim hic sadece kisa videolardan biliyorum ama bunun atmosferi cok guzel geldi bana bi kere dekorasyon cok guzel, dev ekranda falan izlerken cok keyifli oluyor. karakterlerde iyi her karakter komik olacak diyede bi kayde yok tabiki, orcun la selahaddin yetiyo zaten simdilik. şair burda dev ekranlı tvsi olduğunu vurgulamış vurgu yok. ne istiyosan onu gorursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 "bu dizi de buraya kadarmis, zaten avrupa yakasina fazla benziyodu" diyip gacayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Wayne said: Osie16 said: Wayne said: avrupa yakasi izlemedim hic sadece kisa videolardan biliyorum ama bunun atmosferi cok guzel geldi bana bi kere dekorasyon cok guzel, dev ekranda falan izlerken cok keyifli oluyor. karakterlerde iyi her karakter komik olacak diyede bi kayde yok tabiki, orcun la selahaddin yetiyo zaten simdilik. şair burda dev ekranlı tvsi olduğunu vurgulamış vurgu yok. ne istiyosan onu gorursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Orçun ayrılmıyor diyordu hürriyette ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 orçun giderse dizi biter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Osie16 said: Wayne said: Osie16 said: Wayne said: avrupa yakasi izlemedim hic sadece kisa videolardan biliyorum ama bunun atmosferi cok guzel geldi bana bi kere dekorasyon cok guzel, dev ekranda falan izlerken cok keyifli oluyor. karakterlerde iyi her karakter komik olacak diyede bi kayde yok tabiki, orcun la selahaddin yetiyo zaten simdilik. şair burda dev ekranlı tvsi olduğunu vurgulamış vurgu yok. ne istiyosan onu gorursun. gucunemi gitti kiyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 seni yerim yerim küçük liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Osie16 said: seni yerim yerim küçük liseli patladigin nokta ozel msj, senin dev ekranin varsa benimde ferrarim var diyosun yani :D yazik sana ne anlamlar cikarmisin bi msjdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar