BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 senaryoda öyle aman aman gözüme batan bir şey olmadı, aslında birsel bu yapımda dizi dünyasına eleştirel yaklaştığı için abartılı olan taraflar rahatsız etmiyor, mesela sarp apak'ın canlandırdığı emir karakteri. al aynı adamı koy akasya durağına "VATİZDİZŞİT" diye televizyona kafa atabilirim genel anlamda iyi gidiyor eleştiriler yerli yerinde diziyi çekemeyen anten taksın olmadı beyaz şovda megan fox var onu izlesin bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bu bölüm başlarda sıkıcıydı da orçunun sapıklığından sonra güzelleşti sarp apakın karakterinde problem yok.lakin sarp apak kötü.o yamuk ağız konuşmayı beceremiyor.tanrıverdi olarakta kötüydü bence.oyunculugu çok yapmacık çağatay karakteri beyazın nişanlısı nihal yalçın falan rollerinde hiç sırıtmıyor iken aralarında sarp meh dedirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 beyaz'ın nişanlısı ne diyor anlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 o değilde ahmet abi karakteri ne gereksiz ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 2.bölümden sonra biraz daha pozitif bakıyorum diziye, ama yinede konu çok dar biraz daha yan karakterlere ağırlık verilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ahmet abi karakterinden kesin bir şeylwr çıkacak boşuna yer işgal etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Sparkcaster said: oyunculuklar güldürüyo senaryo da düzelse nurhayatı oynayan kadın kesinlikle inanılmaz this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 izleniyo ya, kotu degil. muzik cok tatli. geleneksel turk dizisi/sitcomu izdiraplarindan kurtulsalar artik sahane olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ilk bölümü izledim demin. bence de izletiyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 forgiver said: kızıl kız kim ya danseden http://i.imgur.com/bbrvW.jpg bir bulun buldurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 melis kızılsaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 cok les lan o hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ben siyah saçlıyı beğendim sadece çok seksi geldi gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 dizide niye insanlar kış günü balkonda tshirt ile oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ufo var dizi seti kurulmuş galiba bir de yazın çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 abi niye kazak giysinler sanki gerçek teras sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mighty_THoR said: dizide niye insanlar kış günü balkonda tshirt ile oturuyor. Geçti 2. bölümde bir yerde, şu kafelerdeki ısıtmalardan var terasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Şu Açılay nasıl bir karakter ya :D heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 hiç çekilmiyor ya zalarak bitisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 acilay oscarlik oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Sıdıka ve annesi combosu mu bu yanlış mı gördüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 açilay baya iyi bide elemanlar balkonda içerken Servet teyzenin uzun donuna ağız sildikleri sahnede koptum, öteki de yıkanmış temiz nasılsa diyo asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 acilay çok iyi ya ilk burda görmüştüm http://www.youtube.com/watch?v=gWtUQ9f-K-c çok iyi oyuncu fake oldğunu anlamamıştım bile lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar