Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu parselliyelim.belki yine efsane bir dizi olur haha http://webtv.kanald.com.tr/Detail.aspx?Id=10995 gülse birselin yeni dizisi işte.bence avrupa yakası türk televizyonlarında yayınlanmış en iyi dizilerden biri.gerçi çok fazla iyi dizi cıkmıyor. belki patlar.gülse birsel overrateddır avrupa yakası tesadüftür vs görücez bakalım ha bide hakan meriçlilerden degişik bi karakter cıkabilir.adamın tipi musait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 şu füsun denilen kadına oldum olası uyuzumdur. inşallah cast seçimleri yüzünden patlamaz dizi. çok riskli eleman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=RUh8FxfdDmA&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ata yok engin yok hmm birde bu sarp apak yetosu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bi burhan altıntop daha gelmez ya sdfs sarp apakı bende hiç sevmiyorum bu da bonus.lan yine güldüm gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 şu nihal yalçına bi ben mi uyuz oluyorum. disko kralında baydığından beri kadının yüzüne bakmak istemiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bekleyip görmek lazım efsane bi şeyler çıkabilir kadro genel olarak çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 bugun baslıyor sanırım dizi kısa bi fragman daha yayınlamışlar bi bok anlamadım bu yuzden güzel olur herhalde dizi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Başlamıyor bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 taşırsa olgun şimsek ve altan taşır.beyaz oyunculuk yapamıyor zaten birde fragman çok leşti neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Ya bu Sarp Apakı niye oynatırlar anlamam, adamın hiç bir özelliği yok sokaktan herhangi biri gibi. Gülse Birsel nedense hep koyuyor kadrosuna, 7 kocalı hürmüzde de vardı ve yine gereksizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 yine boktan gülse birsel dizisi kurtarırsa oyunculardan kurtarır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 7 kocalı hurmuzde yine karakteri fena değildi sarpın ama genel olarak şişirilmiş gereksiz oyunculardan.bari fazla rol vermeseler sdfs spark yine derken kadının 2. dizisi değil mi zaten sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 3 ve 4. tanıtımlar çıkmış onlarıda izledim baya leş gözüküyor dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 en azından biraz rafine zevkli red var derdik o da burhan seviyormuş gg dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 fragmanlar kötüymüş hakkaten.olgun şimşek biraz olur gibi olmuş sanki sdfs kaede burhan iyidir ya.öyle karakter gelmez daha türk dizi sektorune sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 burhan yoksa yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 tv'de yeni fragmanını izledim, bayağı iyiydi ya asdfdsa umarım o fragmandaki gibi olur tüm dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=IULJP3S3cgo hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 gulse birselin ak47 sahnesi iyiydi ehuh:) ben guveniyorum bu kadına ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 topiği açanın LEON FİLMİNİ BEĞENMEDİĞİNİ biliyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 leon film değil, jean reno adam değil! asdafhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 kimse mi izlemedi ben de izlemedim yorum yapaydınız sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar