Flassh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ellesem gam yemicem yok yere dayak yedim
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Flassh said: abi beni otobüste teyzeler dövmüştü bir kere ya. inmeye calısırken kadın bildiğin şeyime vurdu. ah diyip 2 bükrüm oldum o sırada da başka biri cantasıyla omzuma vurdu. sonra zor kaçtım niye vurdular ? naptın kadınlara xun yokmu bu tarz otobüs hikaylerin seninde anlatsana bikaç tanesini
reyou Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 http://i132.photobucket.com/albums/q40/KIsenberger/Food%20and%20Misc/third-party-facepalm.jpg
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 at hırsızı gibi dolaşırsan öyle döverler
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 escape said: Flassh said: abi beni otobüste teyzeler dövmüştü bir kere ya. inmeye calısırken kadın bildiğin şeyime vurdu. ah diyip 2 bükrüm oldum o sırada da başka biri cantasıyla omzuma vurdu. sonra zor kaçtım niye vurdular ? naptın kadınlara xun yokmu bu tarz otobüs hikaylerin seninde anlatsana bikaç tanesini Çok kötü anılarım var toplu taşıma araçlarında. Hiç girmeyeyim sabaha kadar rage dökerim.
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bi kerede amcanın biri tutuncak yer bulamayınca saçlarımdan tutmaya başlamıştı zor kaçtım
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Yaşadığım en atraksiyonlu şey lise öğrencisinin kitaplarını habersiz kucağıma atmasıydı.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 vaperon said: o iki lobu öyle bir hizaladı ki... Mmm ow yea... saygılar abi
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 nomsaR said: Yaşadığım en atraksiyonlu şey lise öğrencisinin kitaplarını habersiz kucağıma atmasıydı. Biri bunu yapsa bana ilk hareketim yere boşaltmak olur herhalde.
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Diyecek söz bulamadım. Sitenin adının hakkını vermişsin birader. Sıcak hikaye olmuş.
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 barnacle said: benim elime bi kız memesini yaslamıştı, çok incinmiştim ahahhahahaha yazıııık =))
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Benim en maruz kaldığım durum, karşılıklı oturaklarda insanlara değmemek için ezik büzük olmama rağmen, karşıma gelen milfin diz kapaklarını ağzıma sokması. İstemiyorum arkadaş huylanıyorum bi de etekliler yapıyo özellikle bunu, püüü.
benjani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ben izmir'de denk gelmiştim bir olaya.keko bir adam önümde kısa etekli lisenin bacağını, poposunu okşamaya başladı arkadan.otobüs dolu da değidi.kız ses etmedi baya, adam okşadı iyice.sonra kızın bacağı kavradı resmen.yanımdaki arkadaş mert tut beni yoksa dövecem adamı filan dedi.adam arkadaşı duyunca tırstı baya geri çekildi, kız da indi ilk durakta bişey olmamış gibi.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 pantolunun cebinden 31 çeken liseli denk gelmişti yazık la hangi lisedeyse
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 benjani said: kısa etekli lisenin bacağını, poposunu okşamaya başladı arkadan boner
hedehodohop Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 benjani said: ben izmir'de denk gelmiştim bir olaya.keko bir adam önümde kısa etekli lisenin bacağını, poposunu okşamaya başladı arkadan.otobüs dolu da değidi.kız ses etmedi baya, adam okşadı iyice.sonra kızın bacağı kavradı resmen.yanımdaki arkadaş mert tut beni yoksa dövecem adamı filan dedi.adam arkadaşı duyunca tırstı baya geri çekildi, kız da indi ilk durakta bişey olmamış gibi.kız hoşlanmış yada korkmuş ama bence hoşlanmış
benjani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 kız hoşlandı mı bilmem de, yanımdaki arkadaşın içi gitti adam kızı ellerken.o yüzden tepki gösterdi baya.
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 hahaha ya yeter anlatmayın artık ofisteyim imkanlarım sınırlı mmmmmmmmmmh.
Öne çıkan mesajlar