Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metrobüste fort...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Her zamanki sade place olarak gördüğüm kapıya arkamı yaslanarak başladım bu akşamki metrobüs macerama... Neyse, mecidiyeköy'de bir otobüs insan daha bindi... Ben hala kapı kenarındayım. Kapı kapandı ve o da ne... Biri herşeyiyle sırtını yasladı... Opps dedim yok yere akraba olduk... Güldüm içimden. Ama önümdeki işi serious business'e bağladı... Kapı köşesinde kıpırdayamıyorum... Zincirlikuyu dönüşünde adam o iki lobu öyle bir hizaladı ki... Mmm ow yea... Metrobüs döndükçe daha da bastırıyordu poposunu... O metrobüs bir saat dönemedi... Ya da bana o süre o kadar uzun geldi... Indim direkt zincirlikuyuda. Bir sigara yaktım. 34Z ile devam ettim. Weirdiest metrobüs ever...
Mesaj tarihi:
vaperon said:

Saeros said:

kadın mı erkek mi belirtilmemiş
demek ki erkek
lol gay

Iyi oku... Yazdım o kadar...

o kadar yazmışsın görmedim pardonNOKTANOKTANOKTANOKTANOKTANOKTANOKTANOKTANOKTANOKTANOKTANOKTANOKTANOKTANOKTANOKTANOKTANOKTANOKTANOKTA
Mesaj tarihi:
abi beni otobüste teyzeler dövmüştü bir kere ya. inmeye calısırken kadın bildiğin şeyime vurdu. ah diyip 2 bükrüm oldum o sırada da başka biri cantasıyla omzuma vurdu. sonra zor kaçtım
Mesaj tarihi:
Flassh said:

abi beni otobüste teyzeler dövmüştü bir kere ya. inmeye calısırken kadın bildiğin şeyime vurdu. ah diyip 2 bükrüm oldum o sırada da başka biri cantasıyla omzuma vurdu. sonra zor kaçtım

Teyze meyze dinlemeyip elledim diyorsun yani.
  • Yeni Oluştur...