hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 tamamen uyutularak kolonoskopi olmak ne kadar sağlıklı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 ürologların vidyolarını gördükten sonra rahatça diyebilirim ki korkucak bişiy yok.. beteri var yani üzülme... o koca bıçak ve minik tysonın parçalara ayrılışını hala ürpermeden hatırlayamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Abi herşey sağlık için. Bakma milletin ne dediğine... Bu arada o ufacık ameliyat görüntülerinden tiksinen insanlar var mı hala? Ya da ben ne zaman kaybettim sizdeki bu masumiyeti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hp6ZgP5QlJ0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 bence full anestezi isteyerek büyük hata yapmışsın. narkoza bizim halk çıtır çerez gözünde bakıyor ama çok testisli bir olay. bi ton sinir hücresi kaybediyorsun ve her narkoz alışında vücudun daha bir çükümbikleşiyor. sen bir de her yıl kontrol şart demişsin. her yıl narkoz mu alcaksın? yapma etme sinir sistemi laçka olur. bir de uyuyup uyanamamak var. özel hastanede vurup duruyorlar narkozu ama adam gibi kontrol ettiler mi? bi ton hormon testi yapılması gerekiyor o iş için ama bizde pek iplenmiyor açıkçası. ne diyim haberleri bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Letsgetthesunshine said: CthuLhu said: video varsa koy plz Olm insanlığa davet ediyorum seni iki dakika. niye lan annemin endoskopi videosu vardı çok ilginç gelmişti. ayrıca dr oz'un kolonoskopisi de komikti. verirlerse cdyi koysun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Ne biliim olm milletin b.k yolu sonuç olarak, hani ilginç ne olabilir en fazla bi iki bağırsak kıvrımı falan göstericek yani bi de bi kaç parça dışkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 full anesteziye gerek olmayabilir yeterince yorgunsan ve bir çeşit gevşetici ilaç verirlerse bütün ameliyatı uyuyarak geçirebilirsin anestezi almadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Letsgetthesunshine said: yani bi de bi kaç parça dışkı. bunu görmezsin ter temiz yapıyorlar orayı önceden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 operasyon yarın sanırım. çok geçmiş olsun. çok rahatlayacağın bir sonuç alacağını umuyorum. ekşi sözlüğe sen de göz gezdirmişsindir ama şu yorumları gene de buraya koymak istedim. kolonoskopi ile ilgili bunlar dışında da negatif olmayan yorumlar vardı ama en kısalarını alıntıladım. moral olması dileğiyle... ''hiç bir şekilde kabus olmayan şey.. uyutuyorlar, özel giysi giydiriyorlar.. hiç bir şey hissetmiyorsunuz. önceden içilen sıvının (bkz: fleet) tadı da iğrenç değil.. emedur içip o sıvıyı içince mideniz de bulanmıyor.'' ''korkulmasına gerek olmayan, işlem bittikten sonra hiç bir sıkıntı hissetmeden hayatına devam edebildiğiniz ufak operasyon. aynı zamanda öncesinde size verilen ilaç, sağlam kafa yapmaktadır.'' ''sözlükte pek iç açıcı "methiye"leriyle karşılaşılmasa da, medicana ankara'da son derece kolaylıkla halledilebilen kabus. ne genel ne de lokal anesteziye gerek duyuluyor, sedasyonla gayet rahat bir operasyon geçiriyorsunuz. hatta tereddütte bile kalabiliyorsunuz, lan acaba yapmadılar mı diyerek. ne operasyon anında ne de sonrasında zerre bir acı, bir rahatsızlık duymuyorsunuz, sadece biraz mahmurluk o kadar. gece boyu yusuf attıktan sonra bu muydu diyeceğim aklıma gelmemişti.'' ''çok zormuş, çok acıtıyormuş, ağrılı oluyormuş vs. vs. lafları dikkate almayın. bugün sabah saatlerinde girdim ve yakaşık 20 25 dakikada bitti. gaz sancısından başka hiçbir ağrı ve acı hissetmedim. verilen ilacın etkisiyle biraz saçmalamışım doktora. doktor bağırsağı şişirmek için gazı verince bağırmışım birazcık hafiften gülerek. doktor da sormuş "gülüyormusun ağlıyormusun" diye. ben de "baştan çok korkuyordum ama eğlenceli birşeymiş bu" demişim**paravanın arkasında bekleyen annem söyledi bunları. şaka bir yana korkulacak hiçbir şey yok. söylenenlerin aksine öncesinde bağırsağı boşaltmak için verilen ilaçların da tadı çok güzeldi, bebek şurubu gibi bir kokusu vardı. en ufak bir rahatsızlığınız varsa gidin yaptırın. kesinlikle utanmayın, çekinmeyin, korkmayın. erken teşhis herşeyden önemli.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Çok geçmiş olsun..Acil şifalar diliyorum.Allah yardımcın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 vaperon said: Abi herşey sağlık için. Bakma milletin ne dediğine... Bu arada o ufacık ameliyat görüntülerinden tiksinen insanlar var mı hala? Ya da ben ne zaman kaybettim sizdeki bu masumiyeti? Bugündü sanırım kolonoskopin, haber et bizlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Eee sonuç noldu? Adam 2 gündür ortalarda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 LOL ameliyat olan ben değilim. Adam yazmadı ama daha birşey. Nedenini de hepimiz biliyoruz sanırım. Had, seviye bilmezler yüzünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 yok sen olmadıgını biliyorum, postunu alıntıladım begendigim için. Ama öyleymiş gibi durmus evet ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 tinu'dan hala ses yok, ne iş ne oldu adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ıyıyım ıyım sorunlar duzelınce erteledım, yakın zamanda olacam ama , mecburum yani, benım esas sorun kafada aslında , spastik kolon denen zımbırtı var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 o ne? peristaltik hareket problemi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bağırsakların sinirsel olarak düzensiz kasılması ,bunun sonucunda ortaya çıkan durum. fena bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Spastik kolon diyince benim aklima direk heyecanlaninca altina sican orta yasli erkekler geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 AHAHAHHAAHHHAHAAH Xae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar