ginaly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 msn mi kaldı yahu. en son 2009da viyanadayken evdekilerle konuşmak için kullanıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 abi yeni msn çok aptal bi şekle büründü. kullanamıyorum artık msn'i eskisi kadar. eskiden amacı sadece chat olan sade ve işlevli bişeydi. (nick yazabiliyoduk mesela...) şimdi kullanamadığım bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 mokoko said: Mr_Hand said: dosya yollayamadığın adam gmaildan veya google+tan falan bakıyodur chate. öle değil ama işte. gayet gtalk'tan konuştuğum adama yollayamıyorum. şöyle saçma bir dfurum var. nedense sende hem gtalk hemde gmail açık olsun broweserda göndermiyor dosya. Ama ne bileyim 10mb ramden az yiyen bi alet için gayet devasaişlemler yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 http://ccit300-f06.wikispaces.com/file/view/ICQ.gif/30212914/ICQ.gif artık kimse online değil,mesaj gelince a ow diye ses çıkmıyor. Hep msn yüzünden icq bitti,hak etti tüm bunları msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ginaly said: msn mi kaldı yahu. en son 2009da viyanadayken evdekilerle konuşmak için kullanıyodum. şurda o kadar çok sub-text var ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Flassh said: benjani said: facebook chat ten nefret ediyorum + facebooku görücne msni unutanlardan da nefret ediyorum msn'i görünce icq unutanlar ne olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar