reampage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 corpta bir tane türk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 O da FC mi peki :) Forgon genelde FC oluyor o yüzden şey ettim. Hayır anlamadığım adamlarda logi flnda var sizin gemiler gayet fason onların yanında nasıl olmuş bu kadar mallık onu çözümedim halen :) Adamlar aptalmış o yüzden patlamışa getirmiyorum belliki taktik olarak gayet iyi yönetilmiş lakin adamların normalde bariz üstünlüğü var kağıt üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Evet. Bir FC daha var programda 2 ayrı FC fleeti oluyor. bi garip evet adamalr vuruo sanki işlemio sdfjkl. yok bizimkilerdede logi vardır illa ya, gözükmeyen kahramanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 mutlaka logi vardır sonra t3 booster falan vardır bı yerde ki olmasa bile forgon var hehheeyy, o kb deki 14 gemi 1 gemi gibi hareket ettiği için oluo bole seler ya tebriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 forgon deyyip geçmeyin adam katil hemide seri katil forgon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Bizde tek bir Scythe vardı logistic olarak. Nasıl kazandığımıza gelince, adamlar organize olmayan bir şekilde lemmingler şeklinde saldırınca logistic range'den çıkanları tek tek webleyip patlattık. Sonra etraflarından dolanıp logistic'leri patlattıktan sonra zaten pek bir direniş olmadı :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ulan çok özledim beee kış gelsede :( "we can take it" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 codmaster talwar fleet yapıyormusunuz hiç yoksa sayılar az mı kalıyor? bi ara deneyin yeterli sayıya ulaşabilirseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Talwar gang yapmıyoruz. Genelde 5-15 arası oluyor gang'lerimiz o yüzden tier3, t1 cruiser, rr drake filan yapıyoruz genelde. Ha ama arada sırada harpy gang yapıyoruz baya eğlenceli oluyor o :) Bu arada FC olayı sorulmuş, bizde şu an 4-5 FC var. Haftayı paylaşıyoruz, hafta başında gang yapmak isteyen FCler günlerini belirliyor ona göre yapıyoruz gang'leri. Bir de tabi FC patlarsa başka FC başa geçiyor iyi oluyor o yüzden 4-5 kişi olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 http://c4mel.eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=20451871 kan kokmuş buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Suark said: ulan çok özledim beee kış gelsede :( "we can take it" ben actırıcam rubiconla bu sefer kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 reampage said: http://c4mel.eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=20451871 kan kokmuş buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ben actımda isk kovalıorm gene:D belki trade le belimi doğrulturum. bide şu soe cruiser olayı housma gıdıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 3 Senelik istikrarın ödülü Tebrikler. The Camel Empire [Turn Left] AT12'yi kazanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 dsfljdsasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 hehe günaydın :> reklamlar süperdi bu arada asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 vaaaay tebrikler herkese selam oyundaki :/ forgon yok dimi combatlarda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 necroymuş ya la thread.. ben de ne bu diyorum açtım en baştan okuyorum... diyorum mete ne ara astral dan cıktı peh :D gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 mete gibi güzel adamı atar mıyız ascomdan ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar