Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 CHP’de milletvekili emekli maaş zammında imzası bulunduğu gerekçesiyle disiplin işlemi başlatılması planlanan Bolu Milletvekili Tanju Özcan isyan etti. said: "Özcan, Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi’nin “önergeyi imzala’ talimatı nedeniyle imza attığını, Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan’ın da iki önergede de imzasını görmesine rağmen kendisine hiçbir itiraz da bulunmadığını söyledi. Özcan olayı şöyle anlattı: “Ben PM toplantısındayken Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi aradı. Biz AKP ile anlaştık. Maaşlara zam yapılacak. Başkanlık Divanı üyeleri olarak getirmek istiyoruz ama diğer 3 arkadaşı etkiliyor, imza atmaları sıkıntı yaratabilir. Bu düzenleme seni etkilemiyor, o yüzden senin atmanı istiyoruz’ dedi. ‘Şu orandan fazla olursa imzalama’ diye bir şey söylemedi. Daha sonra önerge Akif Bey’in dediği doğrultuda geldi. Ben de bunu haber vermek için kendisini aradım ama ulaşamadım.” Akşam 21.00 gibi Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan’ın elinde imzaladığı önergeyi gördüğünü de anlatan Özcan, “‘Partimizi rahatsız eden bir şey varsa imzamı çekebilirim’ dedim. ‘Konuyu bilmiyorum gerekirse ararım’ dedi ama önerge gece 12.00 gibi görüşüldü, 3 saat bana hiçbir şey söylenmedi, beni aramadı. Emine Hanım ikinci önergeyi de gördü. İmzalama deseydi imzalamazdım. Olayın detayını bir gün sonra basından duyduk” şeklinde konuştu. Önergeyi kendi inisiyatifiyle imzalamadığını belirten Özcan, “Ben 38 yaşındayım 2031’de emekli olacağım. Yasa 2020’de sona erecek yani yasadan ilerde de yararlanma imkanım yok, maaşıma da bir lira etkisi yok” diye konuştu. Disiplin sürecinin başlatılmasına şaşırdığını belirten Özcan, “Onu önemsemiyorum. Sanki ben cebimi doldurmayı düşünen, genel merkezin kararına karşı imza atan bir adam durumuna düşürüldüm. Parti bana görev verdi ‘git imzala’ dedi. Ama günah keçisi durumuna düşürüldüm” dedi."] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ya neyse uzun bişeyler yazmıştım da saçma bi hata verdi forum tekrar kasamıcam yazmaya. sen haklısın, ben safım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 100 tane düğüne gidiyorda onun havasını vergi verenler mi atıyor? sordum gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1073628&Date=26.12.2011&CategoryID=78 mhp'li vekil harcama listesini vermiş, cebimdeki 20 liranın on lirasını kendisine yollamayı düşünüyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Pişkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 burda milletvekili maaşlarına bu kadar laf edenler, biraz da askeri personelin maaşlarına baksa keşke!!1! bugün, son 10 yıldaki sivilleşme operasyonundan sonra dahi ülkenin kanını en çok emen kurum askeriyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 sen öyle diyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 o kadar zam yaptılar halkıda düşünmüşler onlarada zam yapmışlar. http://ekonomi.milliyet.com.tr/2012-de-279-lira-fazla-verecegiz-/ekonomi/ekonomidetay/27.12.2011/1480939/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 100 düğüne gidiyorlar kısmı doğrudur da onların düğününe 1000 kişi geliyor ordan topladıkları altınlara saysınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 verildi mi bilmiyorum ama NORVEÇ: Kişi başı milli geliri: 98.000 $. Milletvekili maaşı: 7.500 $. Yan ödeme: Yok. Emeklilik: 65'ten sonra. Maaşın milli gelire oranı: % 7.6. İSVEÇ: Kişi başı milli geliri: 65.000 $.. Milletvekili maaşı: 4.200 $. Yan ödeme: Yok. Emeklilik: Yok. Maaşın milli gelire oranı: % 6.4. DANİMARKA: Kişi başı milli geliri: 64.000 $. Milletvekili maaşı: 5.000 $. Yan ödeme: Yok. Emeklilik: Yok. Maaşın milli gelire oranı: % 7.8. FİNLANDİYA: Kişi başı milli geliri: 52.000 $. Milletvekili maaşı: 4.000 $. Yan ödeme: Yok. Emeklilik: Memur gibi. Maaşın milli gelire oranı: % 7.6. HOLLANDA Kişi başı milli geliri: 52.000 $. Milletvekili maaşı: 5.660 $. Yan ödeme: 150 $. Emeklilik: Memur gibi. Maaşın milli gelire oranı: % 10.8. AVUSTURYA: Kişi başı milli geliri: 50.500 $. Milletvekili maaşı: 8.100 $. Yan Ödeme: Yok. Emeklilik: Yok. Maaşın milli gelire oranı: % 16. BELÇİKA : Kişi başı milli geliri: 47.000 $. Milletvekili maaşı: 5.064 $. Yan ödeme: 1.423 $. Emeklilik: Yok. Maaşın milli gelire oranı: % 10.6. İNGİLTERE: Milli geliri: 46.500 $. Milletvekili maaşı: 6.200 $. Yan ödeme: Londra kenti 9 gidiş-geliş bileti. Emeklilik: Memur gibi. Maaşın milli gelire oranı: % 13.3. FRANSA: Kişi başı milli geliri: 46.000 $. Milletvekili maaşı: 4.648 $.. Yan ödeme: Yok. Emeklilik: 55 yaş sonrası. Maaşın milli gelire oranı: % 10. İTALYA: Kişi başı milli geliri: 40.000 $. Milletvekili maaşı: 9.150 $. Yan ödeme: Yok. Emeklilik: Memur gibi. Maaşın milli gelire oranı: % 22,8. İSPANYA: Kişi başı milli geliri: 37.000 $. Milletvekili maaşı: 2.312 $. Yan ödeme: 1.500 $. Emeklilik: Memur gibi. Maaşın milli gelire oranı: % 4. ÇEK CUMHURİYETİ: Kişi başı milli geliri: 21.000 $. Milletvekili maaşı: 1.900 $. Yan Ödeme: Yok. Emeklilik: Yok. Maaşın milli gelire oranı: % 9. LİTVANYA: Kişi başı milli geliri: 15.000 $. Milletvekili maaşı: 820 $. Yan ödeme: Yok. Emeklilik: Yok. Maaşın milli gelire oranı: % 5.4. POLANYA: Kişi başı milli geliri: 14.000 $. Milletvekili maaşı: 1.893 $. Yan ödeme: Yok. Emeklilik: Yok. Maaşın milli gelire oranı: % 13.5. ERMENİSTAN: Kişi başı milli geliri: 4.000 $. Milletvekili maaşı: 200 $. Yan ödeme: Yok. Emeklilik: Yok. Maaşın milli gelire oranı: % 5. TÜRKİYE : Kişi başı milli geliri: 10.000 $. Milletvekili maaşı: 19,700 TL Yan ödeme: Harcırahlı. Emeklilik: Yaş sınırı yok. Çifte emekli geliri var. Maaşın milli gelire oranı: % 56 Sosyal haklar: 2 yılda emeklilik hakkı Emekli olunca ömür boyu ayda 7,7 bin TL maaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 cumhurun başı onaylamış, hadi hayırlı traşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19566414.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 odiflame said: cumhurun başı onaylamış, hadi hayırlı traşlar. Dezenformasyon yapma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 twitterda fikri akyüz tweetini görünce ne yapalım böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 refaranduma gönderse gerçek salak %miz ortaya çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bu arada bi komplo teorisi sallayım ortaya : abdullah gülün siyasete geri döneceğinin gündeme geldiği şu günlerde toplum tarafından büyük tepki alan şike yasasının vetosu, vicdanları yaralayan zam yasasının vetosu, tayyip erdoğandan sonra partinin başına geçecek olan abdullah gülü kahramanlaştırma-cilalama operasyonu olabilir mi, uçuk ama tutarlı geliyor bana :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 muhterem reis-i cumhur yasayı geri yollamış, dağılın. ccc cbabdullahgül ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bu arada geri yollansa nolcak lol 2 sene çalış emekli ol ihale bağla istediğin gibi dünyanın en rahat meslegı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 gülün yerinde olmak istemezdim lan gerçekten,geri yollasa bir dert yollamasa onaylasa 123425 dert nasıl bir iş lan bu,ombudsmanlıkdan beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 yarın öbür gün çatışma çıkar birşey olur arada çaktırmadan bunu onaylaylar.3gün sonra unutulur nasıl olsa. Zaten protesto edende yok höböölööö der millet birkaç gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 dünkü sınırda yaşan olayı o sebeple çıkardılar zaten. *komplo teorisici mode off* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Suark said: bu arada geri yollansa nolcak lol 2 sene çalış emekli ol ihale bağla istediğin gibi dünyanın en rahat meslegı lan Yazar o kadar haklı ki.. Emekli maaşına zam almasalar bile açılan rant kapısından köşeler zaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 http://www.etikhaber.com/content/view/105353/50/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=kBf0bDy_3fE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ahah şaka gibi ya özellikle meclisin niteliksiz ve vasıfsız insanlarla dolu olduğunu düşününce daha bir şaka gibi geliyor bu haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar