Sleeper Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 3 class ın healer larını karsılastıracak kadar bilgisi olan var ise beni de aydınlatabilir mi hangi class hangi acıdan daha ustun vs. healer kasmaya karar verdim sniper dan sonra ancak hangisini kasmalıyım kararsızım var mıdır fikri olan delikanlı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Sage en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 pvp'de sage'in heal'ı pek başarılı olmayacakmış gibi geliyor (henüz healer spec denemedim lvl 22'yim) ama yani feci pushback var. 3 saniyelik heal'ı pvp'dem mümkün diil atamazsınız, 1.5 saniyelik de bi bok heal'lamıyo zaten. bilmiyom sırf bu yüzden operative açsam mı diye düşünmüyo diilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 operative nasıl? tahminim channelingdir dimi? ates ede ede healliyo cunku yanlıs hatırlamıyorsam. ona da basarlar joltu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 scoundrel operative en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Bütün healer treelerde pushback için talent var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 sabonis said: pvp'de sage'in heal'ı pek başarılı olmayacakmış gibi geliyor (henüz healer spec denemedim lvl 22'yim) ama yani feci pushback var. 3 saniyelik heal'ı pvp'dem mümkün diil atamazsınız, 1.5 saniyelik de bi bok heal'lamıyo zaten. bilmiyom sırf bu yüzden operative açsam mı diye düşünmüyo diilim.. healer talent build gidersen base 3 degil 2.5 sn oluyor ve rejuv. sonrası atılanlar 1.5 sn yeye dusuyor, instant heal vs de geliyor, bende denemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 pushback için talent olsa bile herkesde çok düşük cd'li jolt var, interrupt o problem yaratacaktır, o yüzden instant veya çok düşük cast süreli 1 saniye belki heal'lar lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 interruptın cooldownı kaç saniye? fake atar yırtarız çoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Sleeper said: 3 class ın healer larını karsılastıracak kadar bilgisi olan var ise beni de aydınlatabilir mi hangi class hangi acıdan daha ustun vs. healer kasmaya karar verdim sniper dan sonra ancak hangisini kasmalıyım kararsızım var mıdır fikri olan delikanlı : ) operative/scoundrel *stealth *cast ve instant heallar yine var *2 kez stacklanabilen hot *tüm takıma belli bi süre görünmezlik sağlayabilir *bolca cc vardır (alan disorrient & melee stun etc) *combat sırasında görünmez olabilir --- dezavantajları -enerjini ne kadar hızlı tüketirsen o kadar yavaş dolan bi enerji türüne sahip -cast healının süresi oldukça uzun (2.5 sn , talentle 2.0) -25-30 level olmadan kendini etkisiz hissedebilirsin -kullanması zor olabilen bi class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 smuggler/agent heali cok iyi. bu arada eger scoundrelde cool head varsa, %50 enerji veriyor 2min cdli, bu ability i kullanarak regen kat sayisini arttirabilirsiniz enerji 0 landiginda. ayrica baya bir cc var smugglerda sage dede vardir sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Boneslark said: -enerjini ne kadar hızlı tüketirsen o kadar yavaş dolan bi enerji türüne sahip Mana kullanan tüm classlarda bu olay var. Bide warrior dışında bütün classlar mana kullanıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 BH mercenary nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 anlasılan hala op bi healer class bulunamamıs hepsinin kendince guzel tarafı var demek bu da isin guzel tarafı diger taraftan ise hala "hangi healer" sorusunun cevabı yok ortada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Fena değil, earthshield var. Healing sürekli charge biriktirip ability patlatmak üzerine kurulu. Sage gibi hp verip mana dolduracak skilli yok, o yüzden mananın azalması daha büyük sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 commando da güzel healer oluyor self defansif özellikleride var aoe heal var heal cdleri de fena deil pvp de memnun kaldım ben baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 dps de olacaksan healerda olacaksan her türlü consular op olmuş oyunda direk düşünmeden aç bayılırsan dpse dönersin ayıldığında healer olursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Sleeper said: anlasılan hala op bi healer class bulunamamıs hepsinin kendince guzel tarafı var demek bu da isin guzel tarafı diger taraftan ise hala "hangi healer" sorusunun cevabı yok ortada :) En iyi healer, healer oynamaya kabiliyetli olandır ;) Class'ların hepsi birbirine yakın ve ben Sith Sorcerer healer oynuyorum. Daha hiçbir warzone'da benim attığım heal'i geçen olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 heal atmak isteyen yok cünkü herkes dps pesinde:) kim geride kalıp heal spamlamak ister. kaldı ki warzonelarda zor yaw heal hakketen. herkes bi arada degilki bassan heali önüne gelene. millet kopuyor kafasına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Gerçekten çok zorlanıyorum. Hele birde party bug varki akıllara zarar. Warzone'a giriyosun kimsenin canı düşmüyor party penceresinde... sardius said: heal atmak isteyen yok cünkü herkes dps pesinde:) kim geride kalıp heal spamlamak ister. kaldı ki warzonelarda zor yaw heal hakketen. herkes bi arada degilki bassan heali önüne gelene. millet kopuyor kafasına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Trauma debuffı var PvP'de, 30% healing debuff. 20%'de Mara/Senti'den geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar