Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Healer Secimi

Sleeper

Öne çıkan mesajlar

pvp'de sage'in heal'ı pek başarılı olmayacakmış gibi geliyor (henüz healer spec denemedim lvl 22'yim) ama yani feci pushback var. 3 saniyelik heal'ı pvp'dem mümkün diil atamazsınız, 1.5 saniyelik de bi bok heal'lamıyo zaten. bilmiyom sırf bu yüzden operative açsam mı diye düşünmüyo diilim..
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

pvp'de sage'in heal'ı pek başarılı olmayacakmış gibi geliyor (henüz healer spec denemedim lvl 22'yim) ama yani feci pushback var. 3 saniyelik heal'ı pvp'dem mümkün diil atamazsınız, 1.5 saniyelik de bi bok heal'lamıyo zaten. bilmiyom sırf bu yüzden operative açsam mı diye düşünmüyo diilim..

healer talent build gidersen base 3 degil 2.5 sn oluyor ve rejuv. sonrası atılanlar 1.5 sn yeye dusuyor, instant heal vs de geliyor, bende denemedim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeper said:

3 class ın healer larını karsılastıracak kadar bilgisi olan var ise beni de aydınlatabilir mi hangi class hangi acıdan daha ustun vs. healer kasmaya karar verdim sniper dan sonra ancak hangisini kasmalıyım kararsızım

var mıdır fikri olan delikanlı : )

operative/scoundrel

*stealth
*cast ve instant heallar yine var
*2 kez stacklanabilen hot
*tüm takıma belli bi süre görünmezlik sağlayabilir
*bolca cc vardır (alan disorrient & melee stun etc)
*combat sırasında görünmez olabilir
---
dezavantajları
-enerjini ne kadar hızlı tüketirsen o kadar yavaş dolan bi enerji türüne sahip
-cast healının süresi oldukça uzun (2.5 sn , talentle 2.0)
-25-30 level olmadan kendini etkisiz hissedebilirsin
-kullanması zor olabilen bi class
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeper said:

anlasılan hala op bi healer class bulunamamıs hepsinin kendince guzel tarafı var demek bu da isin guzel tarafı

diger taraftan ise hala "hangi healer" sorusunun cevabı yok ortada :)

En iyi healer, healer oynamaya kabiliyetli olandır ;) Class'ların hepsi birbirine yakın ve ben Sith Sorcerer healer oynuyorum. Daha hiçbir warzone'da benim attığım heal'i geçen olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten çok zorlanıyorum. Hele birde party bug varki akıllara zarar. Warzone'a giriyosun kimsenin canı düşmüyor party penceresinde...

sardius said:

heal atmak isteyen yok cünkü herkes dps pesinde:) kim geride kalıp heal spamlamak ister.

kaldı ki warzonelarda zor yaw heal hakketen. herkes bi arada degilki bassan heali önüne gelene. millet kopuyor kafasına göre.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...