Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aynı okul, farklı bölüm... nasıl ayar atılabilir?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Gördüğün ve tanımadığın güzel kızı, güzel kız diyip geçersin yani. Ne bu saplantı abi? Bilmiyorum ama, normal gelmiyor bana.
Mesaj tarihi:
küheylan said:

adama bok atıp durmuşun olm. belki kız öyle tiplerden hoşlanıyor. belki kronun allahı kız.
olabilir.

şu an ki durumun bir benzerini lise sondayken yaşamıştım.

kız okulun en güzel kızıydı, tartışmasız yani. herkesin arzularında yatan bir hatundu. arkadaş ortamlarında onunla ilgili fantezilerden bahsedilirdi. ben de bizim okuldaki her erkek gibi onu arzulayanlar kervanının içnideydim.

okulun bitmesine 1 ay kala kıza açılmaya karar vermiştim. ilk reddedilmiş, daha sonra 3 ay sürecek bir ilişkiye başlamıştık. hatta ilk sevişmemizde aklıma gelen şey "ulan herkes istedi, ben aldım" falan diye böbürleniyordum. :D

o zamanlar o kızı ayarlama girişimlerime high hopes ops. ismini vermiştim. bu kez high hopes ops. 2 ismini layık görüyorum.

EVET.
Mesaj tarihi:
stalker durumlarını biraz daha ileri düzeye taşıyacağım.

uzaktan stalklamak yerine yakına gideceğim. böylece kız diyalog kurarken ismini öğrenebileceğim. ayrıca olası bir diyaloglaşma ihtimali yüzde 0'dan yüzde 20'ye çıkacak.
Mesaj tarihi:
hahaha iyiymis.ben de ona benzer bi yontemle kizin adini ogrendim,sonra twitter hesabini buldum ama bise yapmadim.kizla direk muhabbet kurmam lazim once.bi iki cabam bosa gitti ama denemeye devam edicem sdf.ama kizin sevgilisi var gibi
Mesaj tarihi:
tarkandakiahtapot said:

küheylan said:

adama bok atıp durmuşun olm. belki kız öyle tiplerden hoşlanıyor. belki kronun allahı kız.
olabilir.

şu an ki durumun bir benzerini lise sondayken yaşamıştım.

kız okulun en güzel kızıydı, tartışmasız yani. herkesin arzularında yatan bir hatundu. arkadaş ortamlarında onunla ilgili fantezilerden bahsedilirdi. ben de bizim okuldaki her erkek gibi onu arzulayanlar kervanının içnideydim.

okulun bitmesine 1 ay kala kıza açılmaya karar vermiştim. ilk reddedilmiş, daha sonra 3 ay sürecek bir ilişkiye başlamıştık. hatta ilk sevişmemizde aklıma gelen şey "ulan herkes istedi, ben aldım" falan diye böbürleniyordum. :D

o zamanlar o kızı ayarlama girişimlerime high hopes ops. ismini vermiştim. bu kez high hopes ops. 2 ismini layık görüyorum.

EVET.

sdfdsf
karşı cins dediğin şeyde insan sonuçta
abartma bu kadar
Mesaj tarihi:
kozalak said:

Red said:

bu kadar mı çaresizsiniz yahu

acıdım

etrafindaki kiz arkadaslarin guzel degil ve onlarin da arkadaslari guzel degilse malesef caresizsin.

veya mühendissen!

ahaha niye taktim lan bu aralar mühendis şakalarına sfd
  • Yeni Oluştur...