benjani Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 emin olma kardeş o çocukla çıkmaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Stalker çıktı adam iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 aynen şu an stalklamak dışında bir bok yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Gördüğün ve tanımadığın güzel kızı, güzel kız diyip geçersin yani. Ne bu saplantı abi? Bilmiyorum ama, normal gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 mühendissen geçemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 evet bana da normal gelmiyor. bence ilk görüşte aşık oldum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 S.T.A.L.K.E.R.'ı sen mi devam ettircen olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bu cumaya kadar bir şeyler yapmam lazım. aksi takdirde her şey biter. gelecek pazartesi finaller başlıyor. sonra da sömestır olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 kıskancız da galiba biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 "ancak kızın o herifle sevgili olma ihtimali yok. kızın puanı 9/10. herif 3/10." said: adama bok atıp durmuşun olm. belki kız öyle tiplerden hoşlanıyor. belki kronun allahı kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ayar etmek ayar çekmek ayar olmak (tu) ayar atmak (td) bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Red said: dur daha adam uzaktan aşk yaşayacak bide.suan henuz platonik hoşlanma sürecinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 kız arkadaş edinmeyi ayar atmak şeklinde nitelediğin sürece daha çok topic açarsın panp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 küheylan said: adama bok atıp durmuşun olm. belki kız öyle tiplerden hoşlanıyor. belki kronun allahı kız.olabilir. şu an ki durumun bir benzerini lise sondayken yaşamıştım. kız okulun en güzel kızıydı, tartışmasız yani. herkesin arzularında yatan bir hatundu. arkadaş ortamlarında onunla ilgili fantezilerden bahsedilirdi. ben de bizim okuldaki her erkek gibi onu arzulayanlar kervanının içnideydim. okulun bitmesine 1 ay kala kıza açılmaya karar vermiştim. ilk reddedilmiş, daha sonra 3 ay sürecek bir ilişkiye başlamıştık. hatta ilk sevişmemizde aklıma gelen şey "ulan herkes istedi, ben aldım" falan diye böbürleniyordum. :D o zamanlar o kızı ayarlama girişimlerime high hopes ops. ismini vermiştim. bu kez high hopes ops. 2 ismini layık görüyorum. EVET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 öf http://i.imgur.com/otpPm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 çok güzel tüyolar aldım. erkek tüyoları hep benzer şeyler. kızlardan alınacak yardım daha yararlı olur, o pencereden bakabildiği için. şu an mesela yarın ne yapacağımı biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bize de soylesene ne yapacagini haci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 stalker durumlarını biraz daha ileri düzeye taşıyacağım. uzaktan stalklamak yerine yakına gideceğim. böylece kız diyalog kurarken ismini öğrenebileceğim. ayrıca olası bir diyaloglaşma ihtimali yüzde 0'dan yüzde 20'ye çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bu kadar mı çaresizsiniz yahu acıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 hahaha iyiymis.ben de ona benzer bi yontemle kizin adini ogrendim,sonra twitter hesabini buldum ama bise yapmadim.kizla direk muhabbet kurmam lazim once.bi iki cabam bosa gitti ama denemeye devam edicem sdf.ama kizin sevgilisi var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 tarkandakiahtapot said: küheylan said: adama bok atıp durmuşun olm. belki kız öyle tiplerden hoşlanıyor. belki kronun allahı kız.olabilir. şu an ki durumun bir benzerini lise sondayken yaşamıştım. kız okulun en güzel kızıydı, tartışmasız yani. herkesin arzularında yatan bir hatundu. arkadaş ortamlarında onunla ilgili fantezilerden bahsedilirdi. ben de bizim okuldaki her erkek gibi onu arzulayanlar kervanının içnideydim. okulun bitmesine 1 ay kala kıza açılmaya karar vermiştim. ilk reddedilmiş, daha sonra 3 ay sürecek bir ilişkiye başlamıştık. hatta ilk sevişmemizde aklıma gelen şey "ulan herkes istedi, ben aldım" falan diye böbürleniyordum. :D o zamanlar o kızı ayarlama girişimlerime high hopes ops. ismini vermiştim. bu kez high hopes ops. 2 ismini layık görüyorum. EVET. sdfdsf karşı cins dediğin şeyde insan sonuçta abartma bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Red said: bu kadar mı çaresizsiniz yahu acıdım etrafindaki kiz arkadaslarin guzel degil ve onlarin da arkadaslari guzel degilse malesef caresizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Tyrannus said: öf http://i.imgur.com/otpPm.jpg ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 kozalak said: Red said: bu kadar mı çaresizsiniz yahu acıdım etrafindaki kiz arkadaslarin guzel degil ve onlarin da arkadaslari guzel degilse malesef caresizsin. veya mühendissen! ahaha niye taktim lan bu aralar mühendis şakalarına sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar