Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

işe girmek için ikametgah istediler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oturdugun yerin nufus mudurlugune gidiyosun, ben artik su adreste oturuyorum diye bildiriyorsun, ikametgah kagidini da alip cikiyorsun.

Boyle bir seylerin son bir-iki olmayan gunlerde erkenden gidersen maksimum 30dk'da halledebiliyorsun.
Mesaj tarihi:
Arastirma gorevlisi olan kisinin senko gibi bir n00b yerine benim sozumu dinleyebilecek kadar sag duyulu olmasini beklerdim ben.

Ne olacak bu ulkenin hali...

adsadasa
Mesaj tarihi:
lol ahahaha

ben muhtardan almadıydım abi zaten
nufus müdürlüğüne gitmiştim de benden istenilen ikametgah değildi daha farklı bişiydi
aile nerde oturuyor ana adı baba adı içinde bi ton bilgi olan bi kağıt vermişlerdi bana onu verdiydim şirkete.
Mesaj tarihi:
senko said:

gerenk yok
benimki de yalova'da mesela
istanbulda çalışıyorum
şu an da ankaradayım.

izmiri ver kısaca

sen ankarada kaldın mesela, hatta ordan afganistana falan gonderıcekler senı ahahahah
Mesaj tarihi:
hacıt kuralla deişti,

eskiden baglı bulundugun yerden kagıt magıt alıodun da,
şimdi gidiosun nüfus müdürlüğüne o gün hallediolar alıosun ikametgahı buraya
Mesaj tarihi:
Suark said:

hacıt kuralla deişti,

eskiden baglı bulundugun yerden kagıt magıt alıodun da,
şimdi gidiosun nüfus müdürlüğüne o gün hallediolar alıosun ikametgahı buraya

peki söyle bir şey olabilir mi,istanbuldaki herhangi bir nufus mudurlugune gitsem izmirde ikamet ettigime dair belge alabilir miyim
Mesaj tarihi:
ikâmetgah beyan ederken yeni adresinizde öncesinde oturan da henüz yeni adresini beyan etmemişse sıkıntı çıkıyo. elektrik faturası falan götürmeniz gerek nüfus müdürlüğü'ne.
Mesaj tarihi:
Suark said:

senko said:

gerenk yok
benimki de yalova'da mesela
istanbulda çalışıyorum
şu an da ankaradayım.

izmiri ver kısaca

sen ankarada kaldın mesela, hatta ordan afganistana falan gonderıcekler senı ahahahah

Ahaha abi sorma ya ne olacağı hakkında en ufak bir fikrim bile yok. Yılbaşından sonra toplan ürdüne gidion demeleri bile muhtemel. Allahtan core veya.wireless çi fln değilim onların ömürleri resmen dışarda.geçio
  • Yeni Oluştur...