nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ikametim izmirde,istanbulda yasıyorum,ikametimi istanbula aldırmalıyım yoksa izmirdeki ikametgahımı versem olur mu ?
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 gerenk yok benimki de yalova'da mesela istanbulda çalışıyorum şu an da ankaradayım. izmiri ver kısaca
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 fakat söyle bir sıkıntı var izmirden almam gerek,alıp fax la yollasınlar bana olur herhalde ? yoksa posta mı gerek belge orjinalligi acısından.
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 hmm herhangi bir nufus dairesinden fln alamiyormuymussun ya ben direk yalovadayken hallettiydim bu işlerimi sorun çıkmamıştı
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Cezası var ikametgahı güncellememenin. İş için bilmem de güncellersen genel olarka iyi olur.
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 İkametini aldırmak istediğin yerde ki muhtarsa artık ordan alaiblirsin diye biliyorum.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 sgk için istemişlerdir git muhtardan al istiyorsan ikametgahınıda taşıt.
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Oturdugun yerin nufus mudurlugune gidiyosun, ben artik su adreste oturuyorum diye bildiriyorsun, ikametgah kagidini da alip cikiyorsun. Boyle bir seylerin son bir-iki olmayan gunlerde erkenden gidersen maksimum 30dk'da halledebiliyorsun.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 senko said: hmm herhangi bir nufus dairesinden fln alamiyormuymussun ya ben direk yalovadayken hallettiydim bu işlerimi sorun çıkmamıştı muhtara gittim ben veremem dedi,nufus dairesine gitsem verir mi ki ?
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Arastirma gorevlisi olan kisinin senko gibi bir n00b yerine benim sozumu dinleyebilecek kadar sag duyulu olmasini beklerdim ben. Ne olacak bu ulkenin hali... adsadasa
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ahahahah bro senin dedigin kafama yattı o yuzden daha fazla kurcalamadım,yapcam pzt dedigini,su yagmur olmasa bugun giderdim de istanbul felaket kıyamet kopuyor dısarda.
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 lol ahahaha ben muhtardan almadıydım abi zaten nufus müdürlüğüne gitmiştim de benden istenilen ikametgah değildi daha farklı bişiydi aile nerde oturuyor ana adı baba adı içinde bi ton bilgi olan bi kağıt vermişlerdi bana onu verdiydim şirkete.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Benim ikametim Cenevre'de. Bu majör bir problem çıkarır mı?
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 senko said: gerenk yok benimki de yalova'da mesela istanbulda çalışıyorum şu an da ankaradayım. izmiri ver kısaca sen ankarada kaldın mesela, hatta ordan afganistana falan gonderıcekler senı ahahahah
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 hacıt kuralla deişti, eskiden baglı bulundugun yerden kagıt magıt alıodun da, şimdi gidiosun nüfus müdürlüğüne o gün hallediolar alıosun ikametgahı buraya
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Suark said: hacıt kuralla deişti, eskiden baglı bulundugun yerden kagıt magıt alıodun da, şimdi gidiosun nüfus müdürlüğüne o gün hallediolar alıosun ikametgahı buraya peki söyle bir şey olabilir mi,istanbuldaki herhangi bir nufus mudurlugune gitsem izmirde ikamet ettigime dair belge alabilir miyim
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ikâmetgah beyan ederken yeni adresinizde öncesinde oturan da henüz yeni adresini beyan etmemişse sıkıntı çıkıyo. elektrik faturası falan götürmeniz gerek nüfus müdürlüğü'ne.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 sorun şu,ben ikametimi izmirden istanbula aldırmak istemiyorum,burdaki istanbul nuf. mud. e gitsem izmirde olduguma dair ikamet alabilir miyim
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Suark said: senko said: gerenk yok benimki de yalova'da mesela istanbulda çalışıyorum şu an da ankaradayım. izmiri ver kısaca sen ankarada kaldın mesela, hatta ordan afganistana falan gonderıcekler senı ahahahah Ahaha abi sorma ya ne olacağı hakkında en ufak bir fikrim bile yok. Yılbaşından sonra toplan ürdüne gidion demeleri bile muhtemel. Allahtan core veya.wireless çi fln değilim onların ömürleri resmen dışarda.geçio
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Ürdün'de kızlar teklif ediyomuş senko.
Öne çıkan mesajlar