Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 - Kış

walkie

Öne çıkan mesajlar

yeni başlayanların çoğunu izledim:

Kill Me Baby:
chibi modunda çizilmiş 2 tane liseli kızın skeçi modunda. 1 tanesi böle şapşal kız dieri ise assassin göya, öle takılıolar. Nichijou yu anımsattı tarz olarak. Fena değil. 1-2 bölüm daha bakar ona göre devam ederim.

Recorder and Randsell:
3 dakkalıkdı, bilmiorum bütün seri böle mi gidecek ama komikti baya, güldüm.

Senki Zesshou Symphogear:
ilk başta bir Ano hi mita hana.. tadı aldım fakat sonra birden müzikal ve magic girle bağladı, öle geçtim , izleyeceğimi sanmıyorum

High School DxD:
Böle abazan takılan ana karakterimizin taş gibi kızla münasebete girmesi, kızın demon çıkması vs tadında komedi ve bol MEMEli olan bir anime. Eğlendim ilk bölümü izlerken, takip ederim gibime gelio.

Moretsu Pirates:
Uzay korsan hikayesi, böle arada geyikli aksiyonlu anime işte çok ilgimi çekmedi, izleyeceğimi sanmiorum. Çok orjinal bi konusu da yok.

Brave 10:
Böle fantastik bi diyarda geçen samuraylı ninjalı bi anime. zor durumdaki bi kızı kurtaran , kimseyi sallamayan, kendi başına maceraya atılmış bir samuray ın hikayisi gibi başladığı için olay, Samurai Champloo havası aldım başta. ama sonra işin rengi değişio vs. Neyse güzel baya, izlerim gibi gözüküyor, tavsiye ediyorum bunu. karakterler, animasyonlar vs güzel gayet.

Another:
Korku animesi, tam böle high school horror story modunda geçen anime. Bütün herkesin surat bembeyaz, ölü gibi, müzikler çizimler, atmosfer vs tam olmuş. İlginç başladı ilk bölüm meraklandırdı neymiş ne değilmiş die. İzlicem bunu da tavsiye ediyorum.

Ano Natsu de Matteru:
Film çekmeye meraklı genç liseli ana karakterimizin böle bi an bi uzaydan gelen bi karakterle munasebeti, yok işte kızın sonra liseye transfer olması ama çocuun o anı hatırlamamsı vs ile başlayan geyik bi anime. İlk izlerken, fazla beğenmedim de sonlara doğru biraz daha ilginçleşti ilk bölümde, bilmiom 1-2 bölüm daha bakarım ona göre karar veririrm devam eder miyim die.

Danshi Koukousei no Nichijou:
Erkek liseli gençlerin günlük hayatı, üsttede koymuşlar zatne. Sugita(gintoki, kyon) abimiz seslendirio bi karakteri. Harbi gintama havası da var. Saçma sapan absurd muhabbetler döndürüyorlar. İlk bölümde baya eğlendim izlerken. Tavsiye ederim!

Papa no Iukoto wo Kikinasai!:
Babanı dinle! adlı animemiz. Başta böle aile animesi falan mı acaba dedim ,bi kaç yorum okudum öleymiş galiba da. İLk bölüm böle tokyo ya universiteye başlayan gencin, böle ablasının çocuklarına bakmaya gitmesi ile ilgili. Loli havası, var ama bi yandan ana karakterin universitede tanıştıı tsundere bi kız var büyük göğüslü falan. hehe garipdi, gayet akıcı izledim yani hoşuma gitti. İzlerim herhalde bunu da öle gözüküo şimdilik.

Kısacası, Brave 10(aksiyon), Another(korku), Danshi Koukousei(komedi) ve Papa no Iukoto(komedi, ecchi) bu 4 ünü tavsiye ediorum

ama şöle düzgün bi SLICE OF LIFE izleyemedim bu sezon.
Sosyal ağlarda paylaş

Daily Lives of Highschool Boys çok çok iyi. Gintama kalitesinde olmuş cidden. Zaten Gintoki nin seiyuusunun sesini duyunca gülümsemeye başlıyorum ister istemez, bi de anime kaliteli olunca bayağı eğlendim. Sezonluk animeler arasında favorim olucak sanırım... derdim ama Nisemonogatari var...
Ama cidden çok başarılı.

Brave 10 de güzel. Kılıçlı mılıçlı aksiyon animesi işte şimdilik yazıcak pek bişey yok aslında.

Another da güzel ama build-up kasıcaz diye zoraki sahneler eklemişler biraz baydı. Gayet normal bi muhabbet arasında gerilim müziği sokmaya kalkışmasınlar bi zahmet, bazı sahneleri çok yapmacık duruyodu.

Zero no Tsukaima da güzelmiş.

Chihayafuru yu izliyim bi de...(gerçi sanırım geçen sezonun bu ama bu sezonda da devam ediyo)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şu animeler yüzünden cultural festivaldır, class presidenttır aşırı hevesleniyorum japon lisesinde okumaya.

rüzgar essin kızlar KİYAAAA~ diye bagırsın, ben de class president oldugum için bakmayayım, tsundere kovalayayım.

So many feels.

Gökhan da anikim olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sorun şu ki japonyadayken gezi olarak bizim okulun yanındaki liseye gitmiştik kendimiz tanıttık ettik falan yok türkiyedne geldim, şunu okuorum vs vs..

YOROSHIKU ONEGAISHIMASU die eğildim falan sınıf önünde böle transfer student gibi falna ama

İNANIN BANA

JAPONLAR tipsiz abi

yani o sınıfa giriosun böle aynı, animelerdeki sınıf tasarımı vs okulun şekli falna hep aynı ama

içindeki insanlar TİPSİZ, erkekler desen tipsiz kızlar desen tipsiz, o etekler kısa değil o kadar böle

o yüzden o hava yakalanmio.. haha

yani japonyada güzel kız oranı gerçekten dier ülkelere göre çok daha düşük EHEHE
Sosyal ağlarda paylaş

http://i.imagehost.org/0694/Rosario_Vampire_II_29_11.jpg
Mortis said:

amagami ya das

şu japonyada lisede student council president seçimleri harbiden böle mi çok merak ediorum haha

ben de sınıf başkanıydım ama şöyle bir tat yakalayamadım cidden. :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...