Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 - Kış

walkie

Öne çıkan mesajlar

BRS 5

off çok iyi bölümdü yaa
yomi'nin odası, saçını kesmesi, kagari bitchslap, BRS'nin de sıyırması, dat combat

yalnız bi sahnede bu yuu'nun gölgesi yoktu dierlerinin varken. kesin ölü bu.

şimdi 06 preview'a baktım. yuu saya'nın gençliğinde de yanında. confirmed for dead

Sosyal ağlarda paylaş

brs 5

Hayalet filan değil de direkt olarak alternatif dünyayla alakalı birisi sanırım, sadece oradakiler görebiliyo filan gibi bişey. Mato da anılarında yüzünü bulanık görüyordu, hatırladığı ev adresinde ev yoktu filan işte, kız gerçek değil muhtemelen. Otobüste kaptanla nasıl konuştu orasını anlayamadım ama. Görmek değil de hatırlamakla ilgilidir belki.

Sosyal ağlarda paylaş

brs 5

bi de, tam bölümün sonunda kızı öldürünce yeşil kan maviye karıştı mor oldu gözü, ilk defa

o kuş gibi tüm renkleri toparlayıp siyaha dönecek muhabbeti olabilir yalnız, bu zamana kadar öle bişey yapmiodu galiba artık onu yapmaya bşalamış olabilir

sallio da olabilirim DAS

Sosyal ağlarda paylaş

hunter x hunter on numara abi

gercek dostluk uzerine bir hikaye! das!

bole shounen anime/mangalari baslarda cok sariyor, ilk karakterleri dunyayi tanitirken vs bole sinav minav geyikleri vs bole neler cikacagini bilmuosn falan heyecanli oluo ama sonra cogu bole uzun combatli arca baglio bayabilio cok kotu
Sosyal ağlarda paylaş

black rock shooter 6

Bu bölümde işler iice karıştı, ben anlamadım kim kötü kim iyi
böle Saya-chan'da bi kyuubey havası vardı. Şimdi iyi oldu birden kadın. Bu geçmişe dönüp kurtarmaya çalıştığı kız Yuu-chan oluo di mi, Hala yanında olan kız. Neden o kızı kurtarmamız lazım falan dio . O kız yanında değil mi orda? anlamadım. Bi de o turuncu gözlü kız yuuchan oluo di mi şeyde dier dünyada beyaz saçlı kapışan.

kafam karıştı.

Sosyal ağlarda paylaş

brs6

Saya twisti de geldi sonunda, evil değil aslında hedehödö amacı için yapıyo onları diye lol. Kyubei işte, o da evil değildi zaten neutral takılıyodu.
Korumak istediği kişi Yuu nun kopyası da olabilir işte turuncu gözlü kız ama neyin nesidir bilmiyorum, şu ana kadar sadece milletin leşini toplarken gördük kendisini:P Yuu da inmidir cinmidir hayaletmidir her neyse onu da anlamış değilim.

Bence ne çizdiklerini kendileri de bilmiyolar^^ Random bişeyler yazmışlar, biz anlam çıkarmaya çalışıyoruz böyle :D

Sosyal ağlarda paylaş

brs 6

işimdeyim gücümdeyim... dercesine kavgayı iplemeden cesedi alıp giderken gülesim geldi niyeyse

boğazlayarak teşvik etmesi komik tabi de pür evil sosyopat yerine böyle bişey olunca birkaç bölümlük daha konu kendiliğinden çıkar

yuu sayaçandan kendini öldürüp hayalet olarak geri getirmesini istedi sonra yaşayamadığı çocukluğunu yaşamak için sayaçanın okula geldi ama turunculu akranı sayaçana o konuda çok kırgın oldu falan diye bağlarlar muhtemelen

birileri kapışıyor arada dönen twistler vs vs, meşgul ediyor iyi kötü yarım saat

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...