Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 abi bu black rock shooterın şarkısını adam , blogda black rock shooterın karakterininin illustrasyonunu görüp ondan etkilenip yazmış , hatsune miku ile söyletmiş falan. internete koymuş çok populer olunca sony contract imzalamış adamla şimdi de opening yapmışlar animeye millet neler yapiıyore helalz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Bodacious Space Pirates iki sezon gidecekmiş. Yavaş yavaş gelişiyor öykü, bu sezonun en iyi kurgularından, takdir ettim. Suspension of disbelief zorlayan yerleri var ama konseptlerden, olaylardan değil. Evren suspension of disbelief'den sağ çıktıktan sonra hiç sorun yok. İzlemediyseniz bakın. İlgisiz olarak eskiden dattebayo'dan çekip SD izlediğim Shippuden bölümlerini Crunchyroll 1080P yayımlamış, Hidan/Kakuzu bölümlerini izledim, shounen dövüşlerinin zirvesi olduğuna tekrar karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 lan brs dediğiniz random karakter üstüne yazılmış ittirifoktan bir miku şarkısı konu yok background yok bişey yok nasıl madoka çıkartıyorlar şu horizondan sonra bir bakıyım ama madoka değilse dönücem ben size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Nisemonogatari son bölüm biraz fazla uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Bu sezon sarmadı ya. Ben de takılırken şöyle bir damar buldum. Sıradan indiriyorum ne varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 hepsini izliceksen seneye görüşürüz vaperon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 vaperon said: Bu sezon sarmadı ya. Ben de takılırken şöyle bir damar buldum. Sıradan indiriyorum ne varsa. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 brs bir madoka değil de gideri var şu sezon brs 4 anlamadığım şey basket koçunu simgeleyen kişilik kızıllı teyzenin spawnladığı bişey değil miydi ana karakterin öteki kişiliği onu öldürünce kız bayıldı sarışına olduğu gibi ama şimdi koca elli kişilik olarak geri dönmüş ? katawa crown 18 in yarısını sonraya bırakmıştım,keşke hiç açmasaymışım of uykum kaçtı kötülükten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 haha katawa crown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 bir anime vardı, eski. alkolik bir kadın samuray ile çinli pembe giyinmiş kungfucu kız herkesi dövüp duruyordu. neydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 kaede, bi madoka değil öle plot da krallık, twist, veya çok ii karakterler yok atmosfer ii , öle izliosun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 GERGE said: bir anime vardı, eski. alkolik bir kadın samuray ile çinli pembe giyinmiş kungfucu kız herkesi dövüp duruyordu. neydi o? tsukikage ran http://i.imgur.com/hneuD.jpg INORI WO KAESE http://www.youtube.com/watch?v=PS_z0rK5VBk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Bir zlemeye başlayıp önceleri yarısında kalmıştım. Bitiririm artık (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 brs bi madoka değil. madoka glorious ep10 dışında çöp olduğu için olmasın zaten. ror Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ascraeus said: madoka glorious ep10 dışında çöp olduğu için olmasın zaten tam bir haters gonna hate sendromu http://i.imgur.com/6fEfU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 bak mesela şu kızları normal kıyafetlere sok etrafa sal suratlarına bakmzsın das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mortis said: abi bu black rock shooterın şarkısını adam , blogda black rock shooterın karakterininin illustrasyonunu görüp ondan etkilenip yazmış , hatsune miku ile söyletmiş falan. internete koymuş çok populer olunca sony contract imzalamış adamla şimdi de opening yapmışlar animeye millet neler yapiıyore helalz şu olaya baktım da. karakterleri de müziği de yapanlar bu supercell'denmiş. şu an adamlar exalted oldular bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ben o kıyafetlerle de bakmam ki mortis bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 3dpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 abi nisemono 08 evde tuvalet kağıdı kalmadı kağıt havluya geçtim O NASIL BÖLÜM LAN ABV SHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 nise ep 8; >mfw that scene http://d1202.hizliresim.com/u/u/30zth.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Bakemonogatari'yi bitiremedim ben. Shaft'ı bir türlü sevemedim zaten. Natsu no Arashi dışında izlediğin 7-8 serilerini de yarım bıraktım. Tarzım değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 harbi nisemono 08 ... iidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 nisemonogatari #8 neydi öyle ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 cardiac arrest warning http://www.youtube.com/watch?v=fV0YSoTXsfU http://i.imgur.com/OJW2b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar