Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 - Kış

walkie

Öne çıkan mesajlar

abi bu black rock shooterın şarkısını
adam , blogda black rock shooterın karakterininin illustrasyonunu görüp ondan etkilenip yazmış , hatsune miku ile söyletmiş falan. internete koymuş çok populer olunca sony contract imzalamış adamla
şimdi de opening yapmışlar animeye

millet neler yapiıyore

helalz
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bodacious Space Pirates iki sezon gidecekmiş. Yavaş yavaş gelişiyor öykü, bu sezonun en iyi kurgularından, takdir ettim. Suspension of disbelief zorlayan yerleri var ama konseptlerden, olaylardan değil. Evren suspension of disbelief'den sağ çıktıktan sonra hiç sorun yok.

İzlemediyseniz bakın.

İlgisiz olarak eskiden dattebayo'dan çekip SD izlediğim Shippuden bölümlerini Crunchyroll 1080P yayımlamış, Hidan/Kakuzu bölümlerini izledim, shounen dövüşlerinin zirvesi olduğuna tekrar karar verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

brs bir madoka değil
de gideri var şu sezon

brs 4

anlamadığım şey
basket koçunu simgeleyen kişilik kızıllı teyzenin spawnladığı bişey değil miydi
ana karakterin öteki kişiliği onu öldürünce kız bayıldı sarışına olduğu gibi
ama şimdi koca elli kişilik olarak geri dönmüş ?

katawa crown 18 in yarısını sonraya bırakmıştım,keşke hiç açmasaymışım of uykum kaçtı kötülükten
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

abi bu black rock shooterın şarkısını
adam , blogda black rock shooterın karakterininin illustrasyonunu görüp ondan etkilenip yazmış , hatsune miku ile söyletmiş falan. internete koymuş çok populer olunca sony contract imzalamış adamla
şimdi de opening yapmışlar animeye

millet neler yapiıyore

helalz

şu olaya baktım da. karakterleri de müziği de yapanlar bu supercell'denmiş. şu an adamlar exalted oldular bana :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...