Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Roman. Crunchyroll'dan guest pass isteyen var mı? Sürekli gösteriyor guest pass'ın var, ver birine diye. Vereyim de kurtulayım. Aha: http://www.crunchyroll.com/guest_pass?code=Y01RIRLV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 /a/ den spoyleri yedim o zaman :/ neyse saglik olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 kaptım senin passi gerge saol 3 gün ankaraya gidicektim çok iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Black Rock Shooter 3 şu millete kahve ikram edip, counseling yapan Saya-chan da bi boklar var ama hadi bakalım. Bir de alternatif dünyada black rock shooter, bizim kızı temsil ediyor di mi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 brs bizim kız da, o öldürme olayını anlamadım. heralde onları kurtarıyor öldürünce. kagarisiz bölüm de çok sıkıcı oluyomuş. bi sahne de olsa gelsin kaere kaere diyip gitsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 hahah ben uyuz oldum o kıza gelmesin galiba öle bölüm canavarı modunda ilerlicek, sürkeli bi kızın derd ionu kurtarma şeklinde 2-3 bölüme yayıp. o kaere kaere olayı bitti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 gc tam gaz ne idüğü belirsiz olamya devam ediyor. kitabımıdır mangasımıdır okumuş biri varsa anlatsın hikayeyi de kurtulayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mortis said: hahah ben uyuz oldum o kıza gelmesin galiba öle bölüm canavarı modunda ilerlicek, sürkeli bi kızın derd ionu kurtarma şeklinde 2-3 bölüme yayıp. o kaere kaere olayı bitti yani http://www.noitamina-brs.jp/ owari ja nai. ayrıca dat face Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mortis said: Black Rock Shooter 3 şu millete kahve ikram edip, counseling yapan Saya-chan da bi boklar var ama hadi bakalım. Bir de alternatif dünyada black rock shooter, bizim kızı temsil ediyor di mi . Saya-chan alternatif dünyadaki boynuzlu kırmızılı hatun diil mi işte? Sanırım summonladığı çocuklar Saya chan ın depresyona soktuğu öğrencileri oluyor. Kendisi de counseling ayağına öğrencilerle konuşup iyice kafayı yedirtmeye çalışıyor zaten. Bi de liste tutuyor sanırım ama pek anlamadım o kısmı. Bir de alternatif dünyayla gerçek dünyanın ilişkisi nedir onu anlamadım. İlk başta Mato nun rüyaları ve yaşadığı bunalımların sembolizmi filan diyordum da olanları diğer karakterler de hissediyorlar, yani sadece onunla sınırlı olamaz. Tabii hep böyle bölüm sonu canavarı modunda giderse bayar ya, sağlam bir twist filan gelse bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ben de işte bi madoka twisti bekliyorum işin renginin değiştiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 saya=kyubei çıkıcak işte, çok büyük beklentilerim yok bu seriden:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 guilty crown ne kotuymus ya, efsane kotu ole bole diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 gcnin olayı zaten kötü olması, mest ediyor. her bölümün sonunda me gusta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 brs 3 ama onunla konusmadan once de goruyordu ruyalari ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 another 5 te çözdüm olayı o kesin I DONT WANT TO DIE diyen kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 esas oğlan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 hastaneden çıktı abi anlarlardı herhalde doktor falan kontrol etti sonra tekrar hatta oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 öyle anlaşılmıyor demişlerdi; kendisi bile anlamıyor, kalbi atıyor demişlerdi. Ayrıca esas oğlanın hafızasında kopukluklar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 çok klasik olur öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 gerilim diye izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ama 12 bölüme daha fazla bişey sıkıştıramazlar ya herhalde öyle klasik salak bişey çıkıcak. biraz supernatural biraz SAYINS ucu açık bitiricekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 uzatınca da sapıtabiliyor böyle seriler bence kısa olması daha iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Fortuna said: Bros of the year http://archivethumb.foolz.us/board/a/img/0610/82/1328705666004.jpg şu abi. gülmekten yerlere yatırdı. gintama severler danshi koukousei no nichijou ya bakmalı kesinlikle. aynı komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 enadır- 7 artık high school moda bağladı, nakamalar toplandı falan bi küçük bi arkadaşlık grubu oluştu ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 another 7 o donem o sınıfta okuyanın 2 jenerasyon +/- sini etkilemiyor mu bu simdi ? okul degistirseler sehir degistirseler olmuyor mu, nedir niye gezi mezi kasiyorlar mirai nikki 19 guzel bitiyor mu bu ona gore devam edecegim, sinirlerim kaldırmıyor artık + dibindeyim, tetigi cektigim an kazaniyoruz ve isimi bir an once bitirip sivisirsam korktugum sey olmayacak - arkadasların geliyor, gunlukten tahmin edecegin uzere akise de muhtemelen aralarında + MASAKA O ZAMAN MAL MAL BEKLEYECEGIM guilty crown daha iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar