Mithat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Ben her allahın günü dışarı çıkarken bugün altıma sıçmadan varmak istedigim yere varabilirim umarım diyerek stres yaşayarak dışarı çıkıyorum, daha henüz bir kere bile başıma gelmedi fakat daha önce hiç altına yapmamak asla altına yapmayacaksın demek degildir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/19527670.asp hürriyet said: Dünya starının Beyoğlu'nda rezil olduğu an Asmalımescit'te bir mekanda eğlenen Hollywood yıldızı Liam Neeson, gecenin bitiminde tuvaletini yapmak için kuytu bir köşe buldu. Flaşlar patlayınca şoke olan Neeson, altına kaçırdı. böylesi de var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 http://www.southparkstudios.com/clips/359470/crap-out-your-mouth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ameliyatla aldiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 "Tatar Ramazan" said: http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/19527670.asp hürriyet said: Dünya starının Beyoğlu'nda rezil olduğu an Asmalımescit'te bir mekanda eğlenen Hollywood yıldızı Liam Neeson, gecenin bitiminde tuvaletini yapmak için kuytu bir köşe buldu. Flaşlar patlayınca şoke olan Neeson, altına kaçırdı. böylesi de var lol Oha ne utanç verici, ne rezil bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 koskoca liam ın düştüğü duruma bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 genelde sıcıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ayakta denmemiş! her ikisini de evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 herşey biranda olup bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 oturarak işemiyo musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Mithat said: Ben her allahın günü dışarı çıkarken bugün altıma sıçmadan varmak istedigim yere varabilirim umarım diyerek stres yaşayarak dışarı çıkıyorum Of çok iyi ya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 tiLi said: oturarak işemiyo musunuz Erkeğiz biz güzelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 günde 6 posta işiyorum, sabahları debi daha yüksek oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 bi pisuvara sıçmadan, sıçtım diyenler de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 büyüğünü poşete kücüğünü şişeye yapıyorum dışarı atıyorum snra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 niye spor genele acılmıski bu baslık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 spor yapmayan bilemez. kas ağrısından oturamamak diye bişey var. oturup da kalkamamak da var. sanırım ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Spor yapip da kas agrisindan kelime anlamiyla oturamayacak hale gelen var mi peki aranizda? Igrenc kas agrilarim oldu. Quad agrisindan dolayi yüzüstü yatamadigim, merdiven cikmak istemedigim, hatta merdivenleri ters ters ciktigim zamanlar bile oldu. Ama agrisa da yapabiliyorsun isini bir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 küçüğü terleyerek büyüğü içime sıçıp osurarak bölelikle wc ye hiç gitmeden yaşamımı sürdürebiliyorum Mirage said: Spor yapip da kas agrisindan kelime anlamiyla oturamayacak hale gelen var mi peki aranizda? Igrenc kas agrilarim oldu. Quad agrisindan dolayi yüzüstü yatamadigim, merdiven cikmak istemedigim, hatta merdivenleri ters ters ciktigim zamanlar bile oldu. Ama agrisa da yapabiliyorsun isini bir sekilde. yataktan kalmadığım çok oldu bu zamanlarda yüzüstü yuvarlanıp yerden kalkıyordum yada imdat aile ferdi diip birinden yardım istiyordum hatta merdivenlerden bile çıkmakta zorlanıyordum bu zamanlarda kapı kolunuda açamadığım çok olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mirage said: Spor yapip da kas agrisindan kelime anlamiyla oturamayacak hale gelen var mi peki aranizda? Igrenc kas agrilarim oldu. Quad agrisindan dolayi yüzüstü yatamadigim, merdiven cikmak istemedigim, hatta merdivenleri ters ters ciktigim zamanlar bile oldu. Ama agrisa da yapabiliyorsun isini bir sekilde. Olmaz olur mu ya. Bacak calistiktan sonraki gun ben iptal oluyorum direk, sandalyelerde bile oturamiyorum sabah. o yuzden ya cuma ya da cumartesi bacak calisiyorum sadece. ertesi gun direk mumya gibi yatiyorum ve " ne olur tanrim bugun sicmayayim" diye dua ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Bi arkadaşın ağzına sıçıyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mirage said: Igrenc kas agrilarim oldu. Quad agrisindan dolayi yüzüstü yatamadigim, merdiven cikmak istemedigim, hatta merdivenleri ters ters ciktigim zamanlar bile oldu. Ama agrisa da yapabiliyorsun isini bir sekilde. Antremandan sonra merdiven çıkarken bacaklarım kitlenmişti kelimenin tam anlamıyla, merdivenlere oturup yarım saat beklemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Ahaha iyimis. Nasi bacak calisiyosunuz merak ettim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 çok fena oluyor bazen. spor yapmıyorumda askerde komando dansı yapmıştım epey bi. 1 hafta tuvalete gidemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar