Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuvalet ihtiyacinizi nasil gideriyorsunuz?

Phyx

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/19527670.asp
hürriyet said:

Dünya starının Beyoğlu'nda rezil olduğu an
Asmalımescit'te bir mekanda eğlenen Hollywood yıldızı Liam Neeson, gecenin bitiminde tuvaletini yapmak için kuytu bir köşe buldu. Flaşlar patlayınca şoke olan Neeson, altına kaçırdı.

böylesi de var lol
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/19527670.asp
hürriyet said:

Dünya starının Beyoğlu'nda rezil olduğu an
Asmalımescit'te bir mekanda eğlenen Hollywood yıldızı Liam Neeson, gecenin bitiminde tuvaletini yapmak için kuytu bir köşe buldu. Flaşlar patlayınca şoke olan Neeson, altına kaçırdı.

böylesi de var lol

Oha ne utanç verici, ne rezil bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Spor yapip da kas agrisindan kelime anlamiyla oturamayacak hale gelen var mi peki aranizda?

Igrenc kas agrilarim oldu. Quad agrisindan dolayi yüzüstü yatamadigim, merdiven cikmak istemedigim, hatta merdivenleri ters ters ciktigim zamanlar bile oldu. Ama agrisa da yapabiliyorsun isini bir sekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

küçüğü terleyerek büyüğü içime sıçıp osurarak bölelikle wc ye hiç gitmeden yaşamımı sürdürebiliyorum
Mirage said:

Spor yapip da kas agrisindan kelime anlamiyla oturamayacak hale gelen var mi peki aranizda?

Igrenc kas agrilarim oldu. Quad agrisindan dolayi yüzüstü yatamadigim, merdiven cikmak istemedigim, hatta merdivenleri ters ters ciktigim zamanlar bile oldu. Ama agrisa da yapabiliyorsun isini bir sekilde.

yataktan kalmadığım çok oldu bu zamanlarda yüzüstü yuvarlanıp yerden kalkıyordum yada imdat aile ferdi diip birinden yardım istiyordum hatta merdivenlerden bile çıkmakta zorlanıyordum bu zamanlarda kapı kolunuda açamadığım çok olmuştur
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:

Olmaz olur mu ya. Bacak calistiktan sonraki gun ben iptal oluyorum direk, sandalyelerde bile oturamiyorum sabah. o yuzden ya cuma ya da cumartesi bacak calisiyorum sadece. ertesi gun direk mumya gibi yatiyorum ve " ne olur tanrim bugun sicmayayim" diye dua ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:

Antremandan sonra merdiven çıkarken bacaklarım kitlenmişti kelimenin tam anlamıyla, merdivenlere oturup yarım saat beklemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...