xxbar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Beyler, Bölesi harika bir gemi 2. kez alınmayı hakediyor dedim aldım:)Allah cezamı verecek ama hayırlısı.Arabamın kaskosunu yaptırmam ama loki'nin insurance'nı yaptırdım,çoh değerli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 heh bu da hayırlı olsun. görev yapacaksan evesurvivaldan bak girmeden önce. web/scramble yapanları temizle ilk. bi de t2 drone train et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 dusen skilli tamamla binmeden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 arkadaşım, eve oynamıyorum ben ama alıp sevindirik olduğun ilk başlığı ve daha sonrasında patladığını yazdığın ikinci mesajı derin üzüntüler içerisinde okudum. bunun hayrını gör inşallah. tütütütü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paramız bol anlaşılan. Hadi hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Serinin heyecanla devamını bekliyorum,hadi bakalım hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Hangar kapısından çıkarken bile teyakkuz halinde çıkmaya azami gayreti gösteriyorum o derece.Hangar'da bulunması bile mutluluk verici.highsec plexing yapmak niyetindeyin,covops ile iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 noldu ikinci loki sağlam mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 ahhaha, hadi hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Abi iki kulhü bir elham okuyun valla nazarımız degecek forumca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 kaç para bi loki ha kaç para! fiti karıştırmazsan 400m pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 loki de nasıl sempatik bi gemi ismi ya, al patlat, al patlat adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 loki çogiyi ya akıyor incursionda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Çok sevindim adına inşallah uzunca bir zaman seninle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar