Sleeper Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 resmen oyundan sogudum su an... boyle sacma sapan bir yonetim olmamalıydı sw da her sekilde para vericektik zaten ama hakkım olan surede bana oyun kapatması... cok sinirlendim :x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 paypali kabul etti benim direk ama login penceresinde girmeme izin vermiyor, okumadim basligin tamamini boktan firmalardan oyun almama konusunda ders oldu gene adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 yazıldı mı bilmiyorum ama paypala kart girdim, bu onay için para çekiyolar kodu giriyosun ya, onu bile yapmadım ama siteden benim hesabı gösterince kabul etti.oyundayım şu an.boşuna para ödemeyin gamecard için. edit: ha onaylamadan para çekerse patlarım afd.para falan da yatırmadım paypal hesabına.çekiyosa karttan çeker onaylamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ben şimdi paypal hesabı açtım ama para falan çekmedi kredi kartını onaylamadı.paypalı seçtim subscribed den kabul etti. kafasına göre para çekemez değilmi kredi kartına hesabına girip aktarılabilir hale getirmeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 is bankası kredı kartımı kabuul etmedı 50 kısı sormus cevap vereyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Uzun zamandır PayPal kullanıyordum internet alışverişlerimde. SWTOR için de onu kullandım, tek seferde sorun yaşamadan kabul edildi. Şimdi yapamayanlar düşünsün. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ErenKoyunoglu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Ne Akbank ne İşbankası kabul etmedi. Nedir bu şanssızlığım yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Türkiye kartları kabul olmuyor, hile hurdayla kabul ettirdiğini iddia eden var, ben daha görmedim. Ya Game Time Card gireceksin, ya da PayPal. Umarım yardımcı olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 "release and run" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 AscAnsio said: Uzun zamandır PayPal kullanıyordum internet alışverişlerimde. SWTOR için de onu kullandım, tek seferde sorun yaşamadan kabul edildi. Şimdi yapamayanlar düşünsün. :D altını çiz birde büyük harf kullan araya resimde atarsan mutlak okunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Subscriptionı nerden ayarlıyoruz bende subs et linkini bulamıyorum ya ilginç. Ohaa bende sadece pre order nanesi varmış galiba o da doldu mu ne olduysa oynatmıyor artık.. Şimdi ne yapmam lazım kaldığım yerden devam etmek için. Biraz daha kasarlarsa bırakıcam SWTORu daha başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 sağ tarafdaki menüde en üst kısımda bişi var ona girince bilgilerini düzenlıyebılıyorsun oraya basınca işte 1. adım bilgilerin 2. adım redem kodun dıoye gıdıyor en son adımda sayfanın en altında odeme bilgilerine basıp ordan sececeksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Tamam işte bende onların hepsi checkli bir tek redeem code checksiz ve altında subscribe checksiz. CODE REDEMPTION HISTORY Below is a list of valid Star Wars: The Old Republic codes that have been redeemed under this account. 11.23.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Digital Standard Edition Pre-Order Bu var ama girilmiyor oyuna başka bi code falan mı bulmam lazım almam lazım anlamadım ya pfff. Yani girdim lvl10 oldum ama artık girilmiyor demek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Abso o girdiğin pre order early access key. Asıl keyi aldın mı? Onu girmemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Yok ben onu asil key diye dusunuyordum hehe nerden alicaz bu asil keyi en hizli sekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Wolas said: AscAnsio said: Uzun zamandır PayPal kullanıyordum internet alışverişlerimde. SWTOR için de onu kullandım, tek seferde sorun yaşamadan kabul edildi. Şimdi yapamayanlar düşünsün. :D altını çiz birde büyük harf kullan araya resimde atarsan mutlak okunur. Aslında sen bağlaç "de"yi ayrı yazarsan mutlak okunur. Benimki bold yazarak alışkanlık olarak kalmış da, sen laf sokarak ne keyif alıyorsun anlamıyorum. Dağıtmayalım konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 http://www.gamer-market.com/swtor-60-day-pre-paid-game-time-card.html Bunu satın alınca hart diye oyuna başlıyabilicem tekrar değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 sen para veripğ aldınya oyunu onlar sana onceden oyuna girebilmen ıcın bır key gonderdıler sende kayıtlı olan key o bu dedıgımız key de ayın 20 de bitti sımdı satın aldıgın yer sana asıl keyı gondermesı gerekıyor ve bu keyı alınca redem kısmından dıger gırdıgın key gıbı onuda gıreceksın daha sonra o tiksiz olan tum kısımları tikli hale getirmek ıcın gereken bilgileri gireceksın ve oyuna donebılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Absolut said: http://www.gamer-market.com/swtor-60-day-pre-paid-game-time-card.html Bunu satın alınca hart diye oyuna başlıyabilicem tekrar değil mi evet ama oncesınde gene senın key gırmen lagzım bu sadece odeme sekli onu aldıgında kontur yukluyormussun gıbı dusun ama senın daha telefon numaran yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Wolas said: sımdı satın aldıgın yer sana asıl keyı gondermesı gerekıyor ve bu keyı alınca redem kısmından dıger gırdıgın key gıbı onuda gıreceksın daha sonra o tiksiz olan tum kısımları tikli hale getirmek ıcın gereken bilgileri gireceksın ve oyuna donebılırsın Bu keyi yollamadı yav veya geldide benmi sallamadım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 anlattığın kadarı ile doğru anlamış isem sen sallamamışsın gibi gözüküyor sen bi mail at aldığın yere istersen hacı benim key ne oldu diye veya mailını kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Nerden aldığımı bir hatırlasam atıcam da hatırlamıyorum ki. Mailleride k0ontrol ediyorum early acces CODE yazan maili bulamadım delircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 işte early acc codun geldıgı sıteden 2. bir kod daha gelmesı lagzımdı sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ulan nerden aldım bi hatırlasam :P gamers bişi falandı galiba. Haha buldum ilk maili offgamers'dan almışım bakalım gelen giden bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 offgamerssa ıyı bıldıgım yer adamlar hızlı gerı donuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar