Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Subscription sorunları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hadi gözümüz aydın!...

Oyun türkiyede resmi olarak satışa çıkmadığı için.Türkiye adressli ve Türk credi kartı kullananların hesaplarından para çekmiyorlar.

Oyunun orjinal Türkiye çıkışını beklemek zorundayız hesap ödemek için.

yada Avrupa ülkelerinden birisinin credi kartını kullanmak gerekiyor buda oldukça zor.

siz bu duruma nasıl çözüm buldunuz?

Paypal? Gamecard?...
Mesaj tarihi:
shoptodaki 60 günlükse aslında alınır.60 iöiş resimde yazıyor

ama 30 ise çok pahalı.adamlar yazmamış kaç günlük oldugunu sdfs
Mesaj tarihi:
fizban said:

leveltr.com da 60 gunluk gametime 62 tl. yalniz paypalle subscription yapsak dahi simdi cekmeyecek ? 20 ocakta cekecek yamuluyor muyum ?

evet 30 günlük süremiz bitince cekecek
Mesaj tarihi:
aynen bende de çıkmıyor subscription'a basınca ödeme planı. bir kere gördüm, onda da devamı gelmedi.

bu arada hiç kart denemeyin, ben 3 kart denedim olmuyor. ya paypal ya gamecard.
Mesaj tarihi:
fizban said:

leveltr.com da 60 gunluk gametime 62 tl. yalniz paypalle subscription yapsak dahi simdi cekmeyecek ? 20 ocakta cekecek yamuluyor muyum ?

şu var.kredi kartını direk yazınca oyuna gireibliyor muyuz.yoksa illa ödeme mi yapıcaz.

hani kartlardan çekmiyordu cunku.kabul etmicekse hiç ugrasmiyim direk shoptodan alayım gamecard
Mesaj tarihi:
Red said:

fizban said:

şu var.kredi kartını direk yazınca oyuna gireibliyor muyuz.yoksa illa ödeme mi yapıcaz.

hani kartlardan çekmiyordu cunku.kabul etmicekse hiç ugrasmiyim direk shoptodan alayım gamecard

ödeme yapmıyosun ama sanırım kartı kontrol ediyor, kabul etmeyebiliyor. ödemeyi 30 gün sonra alacak. sen dene kaybedeceğin birşey yok, yemezse gamecard alırsın.
Mesaj tarihi:
yalnız yemezse net oyunu bırakırım.daha fazla para kazandırcagıma 100 lira zararım olur

benim orda 28 gün hakkım varken sen kartı kabul etmiyorsun diye niye gidip gamecard alayım misal

belki 1 ay oynayıp bırakıcam vazgeçicem.
  • Yeni Oluştur...