GM-Newbie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Hadi gözümüz aydın!... Oyun türkiyede resmi olarak satışa çıkmadığı için.Türkiye adressli ve Türk credi kartı kullananların hesaplarından para çekmiyorlar. Oyunun orjinal Türkiye çıkışını beklemek zorundayız hesap ödemek için. yada Avrupa ülkelerinden birisinin credi kartını kullanmak gerekiyor buda oldukça zor. siz bu duruma nasıl çözüm buldunuz? Paypal? Gamecard?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 valla ben su an sitede ödeme kısmına bile giremiyorum paypalla denicem bi ama bakalım girebilsem bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 linkler patlak açılmıyor bende gamecard alırım sanırım kredi kartı malum kabul etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 evet subscription yapamıyorum su an girilmiyo:/ subs. yapmadıgım icin oyuna da giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paypalla ödeme yapıp oynamaya başladım ben. Edit: 19'unda başlattım subscription'u, 20'sinde giriş yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 shoptoda game time 19 pound yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 leveltr.com da 60 gunluk gametime 62 tl. yalniz paypalle subscription yapsak dahi simdi cekmeyecek ? 20 ocakta cekecek yamuluyor muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 shoptodaki 60 günlükse aslında alınır.60 iöiş resimde yazıyor ama 30 ise çok pahalı.adamlar yazmamış kaç günlük oldugunu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 fizban said: leveltr.com da 60 gunluk gametime 62 tl. yalniz paypalle subscription yapsak dahi simdi cekmeyecek ? 20 ocakta cekecek yamuluyor muyum ? evet 30 günlük süremiz bitince cekecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Ya ödemeyi ayarlıycam da subcribe açılmıyor .. Silkerim böyle işi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 hakkaten ne dandik iştir arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 aynen bende de çıkmıyor subscription'a basınca ödeme planı. bir kere gördüm, onda da devamı gelmedi. bu arada hiç kart denemeyin, ben 3 kart denedim olmuyor. ya paypal ya gamecard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 kredi kartı olmuyor evet bende denemiştim bu arada shoptodan 60 day game card 55 liraya geliyor 10 lira 10 liradır diyenler için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 blizz'in tirnagi olamadilar bu satis konusunda ne yetersiz bir firmaymis be cidden sirf sorunsuz islemler icin bile koticke feda olsun paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Benim en ufak birşeyde sorun çıkaran kreid kartım bu sefer bir sorun çıkartmadı nedense :D.Yaptım dün ödeme planını şuan oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Popeye said: blizz'in tirnagi olamadilar bu satis konusunda ne yetersiz bir firmaymis be cidden sirf sorunsuz islemler icin bile koticke feda olsun paralar. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Arkadaş şimdide sayfa çöktü iimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Parayla rezil olma durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 oyun patlak ya...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 fizban said: leveltr.com da 60 gunluk gametime 62 tl. yalniz paypalle subscription yapsak dahi simdi cekmeyecek ? 20 ocakta cekecek yamuluyor muyum ? şu var.kredi kartını direk yazınca oyuna gireibliyor muyuz.yoksa illa ödeme mi yapıcaz. hani kartlardan çekmiyordu cunku.kabul etmicekse hiç ugrasmiyim direk shoptodan alayım gamecard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 wts 39 sage bayan temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bakiremi? bu arada blizzardın bokunu yesinler abi affedersiniz ama böyle,biraz daha sürerse bu durum silkerim böyle oyunu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Red said: fizban said: leveltr.com da 60 gunluk gametime 62 tl. yalniz paypalle subscription yapsak dahi simdi cekmeyecek ? 20 ocakta cekecek yamuluyor muyum ? şu var.kredi kartını direk yazınca oyuna gireibliyor muyuz.yoksa illa ödeme mi yapıcaz. hani kartlardan çekmiyordu cunku.kabul etmicekse hiç ugrasmiyim direk shoptodan alayım gamecard ödeme yapmıyosun ama sanırım kartı kontrol ediyor, kabul etmeyebiliyor. ödemeyi 30 gün sonra alacak. sen dene kaybedeceğin birşey yok, yemezse gamecard alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 site açılırsa deneyecez. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 yalnız yemezse net oyunu bırakırım.daha fazla para kazandırcagıma 100 lira zararım olur benim orda 28 gün hakkım varken sen kartı kabul etmiyorsun diye niye gidip gamecard alayım misal belki 1 ay oynayıp bırakıcam vazgeçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar