nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 iyi de bunların çoğu ışıksız yerlerde, gece sevişip kocasının çükünün neye benzediğini bile bilmeyen kadınlar. sperm için bu kadar tez oluşturmaları normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Bone said: ciddi ciddi bunları yazan kadınlar var mı yoksa trollers gonna troll durumu mu var? "yüze sperm attırmak" diyince tiksinirler, "sperm cildi güzelleştiriyor" diyince bir anda aç kurtlar gibi saldırmış. abi sevende var, seksi annesinin babaannesinin anlattığı kadarıyla yaşayan kızda var yani. özellikle türkiyede ikincisi çok bu kadar sorgulama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 o zaman seks kolikler mi dolmuş o foruma? hmm... http://i.imgur.com/Ny8Cy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ne diyosunuz beyler potanisyel varsa akalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 lan sonra yok kadın erkek eşit bırak allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bonec sana laf anlatmak çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 oha yalnız patide ne kadar çok gerçek hayatın farkında olmayan varmış ahaha. beyler, welcome to real world ilk tip, kadınlarda işerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 kol gibi sıçan gördüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 sonra böyle oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bone attırma kelimesinden kadını bırak erkek bile tiksinir ya sperm yollamak,göndermek,uçurtmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Suark said: oha yalnız patide ne kadar çok gerçek hayatın farkında olmayan varmış ahaha. beyler, welcome to real world ilk tip, kadınlarda işerler abi kadınlarda işer ama,ortalık yerde işerlerse sorun olur işte ,burada bu tartışılıyor,yoksa ağzına yüzüne sürsün,hatta bokun içinde yuvarlansın banane ama ahlak ve edep var yahu,çoluk çocuk büyütüyoruz,çocuk bana baba bak köpek kaka yapıyor sokakta dediğinde;hayvan kızım o normaldir yapar dediğimde hayvanlara özgü bir davranış olduğunu kavrıyor,ama diyeceksinizki bizde hayvandan geldik v.s,ben biyolojik benzerlikten ziyade,bize bahşedilen akıldan bahsediyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 yo bu aslında gayet normal bişi. Cinsler arası iletişimsizlikten kaynaklanıyor bu dediğin, eğer kadın olsaydın mesela yargılamıcaktın bu durumu. Nasıl biz internet sitelerinde toto meme pipi konuşabiliosak, onlarda konuşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 abi... şey gibi hissettim bi an. south parkda kyle havuzda işemek filan normal dışı görüyodu aslında herkes yapıyodu o işi. bu olayı görür gibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 tamam abi bişe demiom ben,gidin sokak ortasında işeyin abi ,sonrada melih gökçek gibilerine troll diyorlar .;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 INFINITE MOISTURIZER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Iggy said: bonec sana laf anlatmak çok zor niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bu konunun başlığı çok güzel olmuş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 --- said: kizlar deneyen olursa yazsin yaa nasil yazar bilmiyorum biraz cesaret ister ama genede yazin lutfen , ne olur ne olmaz belki bedavar krem hemen dibimizde haberimiz yok --- said: kızlar yaza düğünüm var inşallah, bu yöntemi kesinlikle denemem lazım. artık haftada 1-2 allah ne verdiyse. ama ciddiyim düzenli deneyip sizinle paylaşacağım. iğreneceğimi sanmıyorum sonuçta yumurta akı gibi bir şey, tavuğun popuşundan çıkan yumurtayı afiyetle yiyoruz hatta onu bile maske niyetine kullanıyoruz tiskinmeden, eee kocişimizin tavuk kadar değeri yokmu --- said: sırf bunun içinmi evlensem napsam --- said: ben eşimi çok seviyorum hiç bişeyide iğrenç değil... ara sıra yüzüme sürüyorum hemde eşimmin karşısında..yüzümdeki sonuç güzel ..helede ileriki yaşlarda kırışmayacaksa oooo yeter bana .allah eşimin yokluğunu vermesin.. [img]http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/small/000/103/740/Me%20Gusta.png?1318992465/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 saplashaman said: Suark said: oha yalnız patide ne kadar çok gerçek hayatın farkında olmayan varmış ahaha. beyler, welcome to real world ilk tip, kadınlarda işerler abi kadınlarda işer ama,ortalık yerde işerlerse sorun olur işte ,burada bu tartışılıyor,yoksa ağzına yüzüne sürsün,hatta bokun içinde yuvarlansın banane ama ahlak ve edep var yahu,çoluk çocuk büyütüyoruz,çocuk bana baba bak köpek kaka yapıyor sokakta dediğinde;hayvan kızım o normaldir yapar dediğimde hayvanlara özgü bir davranış olduğunu kavrıyor,ama diyeceksinizki bizde hayvandan geldik v.s,ben biyolojik benzerlikten ziyade,bize bahşedilen akıldan bahsediyorum yani oo ahlakçılık , 21. yy modern gelenekçiliğin yeni ismi.İnsan duyguların dünyasında her zaman hayvandır dostum orası aklın vize alamadığı bir ülkedir.Bunu yaşamanın rasyonel sorgusu olamaz (ama olduruyorlar işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Sitede herkesin tek mottosu : evlenmeden sevişemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 şu konuyu hortlatayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 aghahahah ulan okuyup guluyodum kendi postummus ben derlemişim sdflşh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 abi bu efsane topic nasıl 3 sayfada kalmış. of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 bende o yüzden hortlattım zaten, gerekli tartışma dönmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar