xxbar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Akşam çıkıp küçük rakı alacaktım az daha,ağlıcaktım.Lvl 4'de bir anda etrafımı webber'lar sardı "bağıra bağıra" gözlerimin önünde gitti gemi,pvp'de patlasa bu kadar üzülmezdim.Mallığıma yanmayım.O shield yavaş yavaş inceldikçe ve bişe yapamadıkça içim gitti..Sağlık olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 cana gelecek mala gelsin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mala gelsin tabi abi.Ama bu eve'de gemi kaybedince gerçekten ufak çaplı depresif oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ahhaha valla çok acıdım ya o ilk lokim topiğinden sonra. rip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Warplayamayacağını bildiğim halde o "warp" tuşuna öle bi basışım vardı ki son anlarımda,bi bug mug olur belki olur diye asdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bi loki gider bi loki gelir üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 saol kardeşim moral desteği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 geçmiş olsun kardeş :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Suarkta çok para var ama hesapları kapanmış sana yeni loki ısmarlayabilirdim ondan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ulen ne çok parası 1bil bile yok :). meteye gidicen para işleri için ehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Bulabilirse tabi :P Bu arada demin yazmayı unutmuşum geçmiş olsun. O gemi öyle patlayacak gemi değil halbuki ya ilginç yani demekki fitte hata varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Oha geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Aradığınız meteye şuan ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 http://c4mel.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=11951349 valla oynuo mete yakın takipteyim Her akşam kb ye giriorm iç geçirip çıkıorm zira o siteyi açması 10 dakka falan alıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Meteninde acısı büyük. Talosu patladı. Dokanmayın bana :) O diilde geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 tokadı yemişiniz ama abi screenshotunu alsaydın geminin, şeklini merak ettim ben o lokinin. aslında t3 kullanmak zevkli ya, biraz daha ucuz olsaymış. Sahi bunları üretmek için ne lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Bi scimi yakalandı gate de. Arkada blob var biliorz. Yinede kurtarmaya gidelim dedik. 30 warpladık, direk blobda atladı. Yakalanan Scimiyi kurtardık 5 gemi verdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Suark said: Her akşam kb ye giriorm iç geçirip çıkıorm. Ne için iç geçiriyorsun abi adamların içinden geçmişler resmen keşke bende olaydımda o zevki tadaydım mı diyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 combomuydu scimi biz olsak kimse gelmez -.- . Ya yok oyuna girip iki smack edip, bide tornado uçmak istiorm. Ha bide fight esnasında yanlışlıkla comboyu weblicem bidakine çogkızgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Corptan birinin hazırladığı bi videoyo tamamlamasını bekliorm. ondan sonra buraya güzel bi konu açıcam. İç geçirmelik kapışmalarmızı herkez görsün :) edit: yok combo değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ya harbi özledim ben şaka maka, nalet oyuna giremiyorum. hem kalabalıklaşmış oyun aksiyon falan varmış bu arada siz hydrayla ortak iş mi yapıonuz yoksa ninjalıomusunuz killeri, arada görüorm çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 videoda loki varsa koyma videoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Bizim lokiler savasta gözükmez :) Yok önceden 1-2 kişi bizim fleete giriodu hep onlardan. Yada büyük bişi oldu mu topluca yardıma. Ama sayımız çok kalabalık oluyo diye ( 20 kişi :S )sadece haftanın 2 günü corp dısındakileri fleete alıolar artık. Bu oyunda artık kalabalık oluyoruz deyip fleete adam almamayı ilk defa gördüm. Ki oyunun çoğu "daha fazla adam lazım" politikasını benimsiyorken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 genelde hızlı bir şekilde roam yaptığınız düşünülürse fazla sayı zaten size zarar vericektir. evenin geri kalanı durmadan pos ihub istasyon vurdugu için fazla sayı istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 oha bizi mi almıolar ahahahh. peki biz niye + yız bunlarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar