Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk lokim patladı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Akşam çıkıp küçük rakı alacaktım az daha,ağlıcaktım.Lvl 4'de bir anda etrafımı webber'lar sardı "bağıra bağıra" gözlerimin önünde gitti gemi,pvp'de patlasa bu kadar üzülmezdim.Mallığıma yanmayım.O shield yavaş yavaş inceldikçe ve bişe yapamadıkça içim gitti..Sağlık olsun...
Mesaj tarihi:
http://c4mel.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=11951349

valla oynuo mete yakın takipteyim
Her akşam kb ye giriorm iç geçirip çıkıorm zira o siteyi açması 10 dakka falan alıo
Mesaj tarihi:
tokadı yemişiniz ama

abi screenshotunu alsaydın geminin, şeklini merak ettim ben o lokinin.

aslında t3 kullanmak zevkli ya, biraz daha ucuz olsaymış.
Sahi bunları üretmek için ne lazım
Mesaj tarihi:
combomuydu scimi

biz olsak kimse gelmez -.- .
Ya yok oyuna girip iki smack edip, bide tornado uçmak istiorm. Ha bide fight esnasında yanlışlıkla comboyu weblicem bidakine çogkızgınım
Mesaj tarihi:
Corptan birinin hazırladığı bi videoyo tamamlamasını bekliorm. ondan sonra buraya güzel bi konu açıcam. İç geçirmelik kapışmalarmızı herkez görsün :)

edit: yok combo değil :)
Mesaj tarihi:
ya harbi özledim ben şaka maka, nalet oyuna giremiyorum.
hem kalabalıklaşmış oyun aksiyon falan varmış

bu arada siz hydrayla ortak iş mi yapıonuz yoksa ninjalıomusunuz killeri, arada görüorm çünkü.
Mesaj tarihi:
Bizim lokiler savasta gözükmez :)

Yok önceden 1-2 kişi bizim fleete giriodu hep onlardan. Yada büyük bişi oldu mu topluca yardıma. Ama sayımız çok kalabalık oluyo diye ( 20 kişi :S )sadece haftanın 2 günü corp dısındakileri fleete alıolar artık.

Bu oyunda artık kalabalık oluyoruz deyip fleete adam almamayı ilk defa gördüm. Ki oyunun çoğu "daha fazla adam lazım" politikasını benimsiyorken :)
  • Yeni Oluştur...