mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bu mudur dfgdfg o değil de son chapter kalmış bitiyomuş oyun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 spiral knight parasına kömür takas edelim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 2. chapterın en başında ağacın tepesine çıktıgımda bi dal var ters döndürüyorum kırılıyo onun üzerine düşünce bekliyorum 30 dk dır bi halt gelmedi 10 kere denedim hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 benim ameleligimmiş bekliyorum üzerinde dolaştırmak gerekiyomuş da olmadı yine yapamadım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 sdfsdf neyse aldım çıkan şey yine şu an %50 indirimli olan bi oyuna %50 indirim kuponu helal olsun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 öyle deme hacı, bu indirim ikisinde bitiyor. Ama sana hep indirim var, uff çok deli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 off valla aklıma estigim gibi alabilirim ilerde vay canına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 mulgear6 said: off valla aklıma estigim gibi alabilirim ilerde vay canına kuponun bitim tarihine kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 düşene bi tekme de sen vur 5 achiden 3 coal 1 valve %33 indirim kuponu şu an indirimde olan monster trucks nitro oyununa %50 indirim OLEY! ve şu an %50 indirimde olan bit trip e %50 indirim mükemmel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 12 achiden 10 coal geldi bana da :( yok la birini arkadaştan hacılamıştım, 9 tane :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 LethE said: sen bilirsin. ama çok oyun cıkan achievement diyorlar.. sırf burdan en az 15 kişiye deus ex cıkmıs :/ deux hr augmented edition daha çıkmadan hediye edilmişti bana :( bu arada GG'de günün indirimi red orchestra 2, steamde aktive de oluyor. alsam mı acaba bilemedim 20 dolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Teşekkürler Jamestown, F1 2011'e %50 indirim verdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Allah belasını versin Spiral Knights'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 spiral knights achisi kolay ya 10dk surmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Spiral Knights kolay ya asıl zor olan şu Dota çakması oyunda 10 tane assist i yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 yok abi o spiralden bile kolay, ent tipli ağacı seç AoE heal skilli var bi tane onunla 14 assist yaptım bi maçta, devam ediyodu da baydım çıktı sdfds. parayla da mana bonus+regen çek, movement speed bi de tamamdır. patideki belki en büyük dota nubu benimdir, 2 3 kere falan oynadım nefret ederim o tip oyunlardan ama ben bile yaptıysan herkes yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 onu yapmak su yuzden zor takımındaki herkes de yapmaya calısıyo onun icin son hpsinde bırakıp kacıo millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 oyunu gerçekten oynayanlar var fazla levellı, onlar affetmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Oyunu hiç beğenmememi geçtim, afk olup giden adamlar mı dersin, karşıya sürekli pro takım gelip benim takımımın ben de dahil %100 noob oluşu mu dersin, karlı haritanın hiç gelmemesi mi dersin... Alt+F4, uninstall bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 wings of prey takaslayacak var mı ya coal ile sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 gameturk kadar keko matsu apaçi bir kuruluş var mıdır ya. Kitle ilkokul terk olunca onlar ne yapsın gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 4 coal karşılığında renegade ops isteyen var mı? Four pack alacağım ona göre sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 silp'le konuştuktan sonra vazgeçtim ya, oyuna oyun takas edeceğim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 oo just cause 2 çıkmış bugünkü beleş achievmenttan, güzel bişey mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar