Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Moda'da yeni açtığımız butik kafe & restoran -Semolina-

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Selamlar,

Moda'da küçük bir butik restoran & kafe açtık. Taze makarna, kahvaltı, tatlı (çikoltalı sufle) vs var menümüzde. Filtre kahve, esprosso, bitki çayları falan da mevcut. Eşim MSA mezunu. Açık mutfak çalışıyoruz.

Web sitesi henüz bitmedi. Şimdilik Facebook sayfamızdan detaylara bakabilirsiniz.

http://www.facebook.com/pages/Semolina-Kafe-Restoran/151728328263513

Attached files
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Filtre kahve derken farklı farklı çekirdekler, şuruplar veriyor musunuz?

Hocam mekan esasen Chef & Owner koneptinde, esasen taze makarna üzerine bir yer. Kahvemizi Guatemala çekirdeğinden yapıyoruz. Bir de Nespresso makinemiz var. Kartuşla çalıştığı için çok taze ve kaliteli Espresso yapıyor.
Mesaj tarihi:
BonePART said:

nerde modada bi urarız bizim hatunna bi ara

Oyun Atölyesi var ya Haluk Bilginer'in...Oraya çok yakın. Moda Caddesi'nden giderken ilk sol. Ressam Şeref Akdik Sok. No:7/A

Facebook sayfasında foto, menü, google maps adresi falan hocam.
Mesaj tarihi:
İndirim yapmak isterdim ama zaten top quality malzeme ile yapılan ürünleri ortalamanın çok altında fiyatlarla veriyoruz. Klişe geliyor biliyorum "Zararına satıyoruz ağbi" gibi...Ama değil. Sufle'de kullanılan çikolata bulabileceğin en kaliteli çikolata misal. Ve ben 9 liradan veriyorum sufleyi. Taze makarna da aynı şekilde. A la carte A la minute hazırlanıyor hemen hemen her şey.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

İtinayla ignore ediyor yalnız indirim mesajlarını

İtina ile ignore etmiyorum, anca yazabildim. Umarım işler biraz yoluna girer de paticik meeting'i falan düzenleriz dükkanda. O zaman toplu bir indirim yaparım söz.
  • Yeni Oluştur...