xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Of burç pun'ı çok iyi. http://i.imgur.com/1Q0bw.jpg
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Barathrum said: Fede eski kız arkadaşım aslandı.Kardeşimde aslan.oy oy bukadar pohpohlanma isteği,ilgi manyaklığı,lükse düşkünlük,sürekli ben haklıyım tripleri.Benden uzak olsunlar. Bu da mı denk geldi anlamıyorum ki.Açıyorum burç özelliklerine bakıyorum,bir de dönüp kişinin davranışlarına,triplerine bakıyorum aynı... Zaten 15 tane insan özelliği var, her burçta da bunlardan random olarak 10 tanesi var. Neye kasıyorsunuz lan. Ha ama ikizlere güven olmaz banucum, çok piçler valla
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Barathrum said: açtım baktım burcunun hakkını veriyor. ahahahhaahaahhaha
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 BulletRide said: İkizler olduğu için güvenilmez olduğunu düşünüp kızların kendisinden bu sebeple uzak durduğunu düşünen salaklar da var lan tam tersine önce burun kıvırıp sonra daha da üstüne düşüyorlar adamın. dengesizin cazibesi ayrı oluyor.
napae Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ne demek İkizler'e güven olmaz lan, doğru konuşun. Yakıp yıkarım burayı.
escape Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 adı üstünde ikizler. iki yüzlü çift karakterli bi öyle bi böle insanların arkasından iş çeviren sonra dedikodu yapan falan
escape Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ayrıca yay burcu kim var lan bu forumda bişi dicem
throine Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 escape said: adı üstünde ikizler. iki yüzlü çift karakterli bi öyle bi böle insanların arkasından iş çeviren sonra dedikodu yapan falan seni zekamla döverim.
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 kanka biz burda yalnız ekşi sözlüğü sevmeyiz. seven de buralı değildir zaten. pati değildir püh derim suratına
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 escape said: ayrıca yay burcu kim var lan bu forumda bişi dicemlyvanna ve ben yayız çok mutluyuz
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Şu kızın bütün burç yorumlarını okuyayım da ona göre davranayım. -hiçbir erkek. Alıntıdır.
escape Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Cystein said: escape said: ayrıca yay burcu kim var lan bu forumda bişi dicemlyvanna ve ben yayız çok mutluyuz allah! demiyorum o zaman
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Gününün 2-3 saatini forumlarda geçiren seks uzmanları only in paticik
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Bu aralar da herkes bir imana geliyor. Ben de bu sene bunca yillik matematik bilgimi kenara koyup piyango bileti aldim. Hadi bakalim. Bana cikabilecegine inaniyorum.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 escape said: Cystein said: escape said: ayrıca yay burcu kim var lan bu forumda bişi dicemlyvanna ve ben yayız çok mutluyuz allah! demiyorum o zaman vanille, emaleth, holy var daha baya buyrunuz?
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 BEN KOVA BURCUYUM YÜKSELENİMİ BİLMİYORUM!!! BİLMİYORUM!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ulan ahahahahahaha nası iğrenç bi topic bu.
escape Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Lyvanna_Dolores said: escape said: Cystein said: escape said: ayrıca yay burcu kim var lan bu forumda bişi dicemlyvanna ve ben yayız çok mutluyuz allah! demiyorum o zaman vanille, emaleth, holy var daha baya buyrunuz? boşver vazgeçtim.
Öne çıkan mesajlar