Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 bottomsup said: bottomsup said: men of war: assault squad shogun 2 ile takas ederim abi coook kotu oyun ya o da :D renegade ops da keza basarılı degil :( ne bileyim dungeon defenders dlcleri ile birlikte falan olabilir. magicka vs de olabilir. yanlarında coal makbuldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 direk 20 coal vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 H: resim linki W: Portal 2 steamid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 h: dungeon defender alien breed 2: assault flat out w: coal & indie biseyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 trauma %50 ticket cıktı l4d2 achieve. den pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 hacker evolution untold (tradable steam gift) ile bir şey trade etcek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 @silp benim onceki mesajimda zerzevatdan biri ilgini cekiyorsa degismeyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 shogun 2 total war arıyorum 2 tane, 20şer coal veya renegade ops+dlc'ler vereyim renegade opslar gerçi nerden baksak 26-27 coal ediyor tanesi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 h %33 valve %50 trauma %50 batman arkham asylum w magicka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 KHaRoN said: @silp benim onceki mesajimda zerzevatdan biri ilgini cekiyorsa degismeyelim mi? dungeon defender verirsen alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 oeh direk om den cevap vermisim suursuzca. =/ napalim baska zamana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 bende burdan alıntılayıp yazdın sandım aheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 elinde payday heist olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 "nutella yerim" said: h %33 valve %50 trauma %50 batman arkham asylum w magicka magicka %50 vereyim, birşey verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 fazla l4d2 olan varsa magicka+2 coal verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 portal2 var mı oturan boğa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 L4D1( GOTY ) geldi. Zaten vardı bende. Bunch of heroes, Payday, Dead Horde, orcs must die, Nuclear Dawn vs Trade edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Magnum said: H: resim linki + Nimbus W: Portal 2 assasins creed (1 hariç herhangi biri :P) steamid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 14 kömür var 2 dk içinde düzgün bi teklif olmazsa gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 alien breed 2 flatout world of goo sec begen al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 alien breed 2 - var flatout - daha önce 4 kömüre tamam diyen oldu, ben oyunu beğenmedim world of goo - var bu arada, Prince of Persia®: The Sands of Time ve RoboBlitz çıktı. bi yerlerden de Day of Defeat: Source gelmiş ama onu hiç anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 olaya bak, portal2 ararken valve complate pack çıktı. hemen hemen tüm valve oyunları var bende (dod:s portal2 vs hariç) şimdi ben bunu nasıl yapıcam? kullanmak istiyorum ama diğer oyunlar boşa da gitsin istemiyorum :D sırf portal2 için açmak olmaz değil mi? yada bilgisi olan var mı, gifti açsam olmayanlar eklenip olanlar hala birilerine gönderilebilir şekilde kalır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 açarsan ekstra oyunlar gelmiyo portal 2 için açıp heba etme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar