Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 o GFWL ile alakali. su gerzek programi kullanan oyunlar batsin surunsun belki kurtuluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 gfwl ile alakası yok, gfwl olup steamde bize satılan bi sürü oyun var, gta4, re5, sf4, vs.. region kısıtlaması oyunun publisherıyla ilgili ama neye dayanarak yapıyolar bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ORION: Dino Beatdown düşürmüşüm ^^ oyun çok kötü diyolar ama daha bugün release ettiler zaten bi patch yesin 5 10 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Silphatos said: Steam'den Bastion (6 dolar) ve Shank 2 (5 dolar) istiyorum herhangi birine karşılık aşağıdaki seçeneklerden birini verebilirim. - GamersGate'den herhangi bir 7.5 dolarlık bir oyun - Kane and Lynch 2 Dog Days ve bir indie oyun (STEAM) - Flatout ve bir indie oyun (STEAM) - Supreme Commander + Supreme Commander: Forged Alliance (STEAM) Shank 2'ye karşılık şunlardan isteyen yok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 gfwl abi, saydigin oyunlar bikac yil sonra acildi. mesela batman aa gecen haftadan beri blocksuz ama batman ac hala blocklu. keske su yazdigini gorseydim oglen. alirdim sana shogun karsiligi shank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Silphatos said: Silphatos said: Steam'den Bastion (6 dolar) ve Shank 2 (5 dolar) istiyorum herhangi birine karşılık aşağıdaki seçeneklerden birini verebilirim. - GamersGate'den herhangi bir 7.5 dolarlık bir oyun - Kane and Lynch 2 Dog Days ve bir indie oyun (STEAM) - Flatout ve bir indie oyun (STEAM) - Supreme Commander + Supreme Commander: Forged Alliance (STEAM) Shank 2'ye karşılık şunlardan isteyen yok mu :( shank 2 + trapped dead veriyim sen bana oh so fine bundle al amazondan :d para harcamak istemiyorum bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 trapped dead var ya, para verecek olsam shankı kendim alırım zaten abi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 [h] batman arkham bundle (steam) İçeriği Batman Arkham City: Arkham City Skins Pack, Batman Arkham City: Challenge Map Pack, Batman Arkham City: Nightwing Bundle, Batman Arkham City: Robin Bundle, Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition, Batman: Arkham City paypal kesintisi mesintisi satıcı komisyonu derken bana yaklaşık 40 dolara mal oldu orada 30 dolardı bu arada. Değerinde oyunlarla takaslamak isterim veya havale, eft de olabilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bana wolf pack alana kane and lynch 2 veya flatout verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Wolf iyimiş, sağol hatırlattığın için Silph. :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bendeki son durum şöyle: inventory [list] [*] Auditorium [*] Bastion [*] Batman: Arkham Asylum GotY [*] Counter-Strike: Global Offensive [*] Dead Island [*] Dead Space [*] Dead Space™ 2 [*] Dear Esther [*] Dota 2 [*] Droplitz [*] Dustforce [*] From Holland With Love Pack (Diamond Dan, EDGE, Greed Corp, RUSH, Serious Sam: The Random Encounter, Swords and Soldiers HD, Toki Tori) [*] Garry's Mod [*] Half-Life 2 [*] Half-Life 2: Episode One [*] Half-Life 2: Episode Two [*] HOARD Complete Pack [*] Insanely Twisted Shadow Planet [*] Lara Croft and the Guardian of Light [*] Left 4 Dead GotY [*] Lightfish [*] Max Payne 3 (ROW) (Includes MP1 & MP2) [*] Mirror's Edge™ [*] Mount & Blade Collection [*] Nation Red [*] LIMBO [*] PixelJunk Eden [*] Portal [*] Portal Bundle [*] Psychonauts [*] Serious Sam 3: BFE Deluxe Edition [*] Shoot Many Robots [*] Sniper Elite [*] Superbrothers: Sword & Sworcery EP [*] Terraria [*] The Elder Scrolls III: Morrowind® GotY [*] The Misadventures of P.B. Winterbottom [*] Titan Attacks [*] Trapped Dead [*] Trine 2 [*] WARP [*] Wolf Pack [/list] lütfen şansınızı denemek için mesaj atmayın, özellikle dota, cs ve mp3 için. ne kadara gittikleri çok da umrumda değil, çünkü dota'yı en az $10, cs'yi en az $30a elden çıkartabilirim. daha iyisini teklif etmediğiniz sürece de red cevabı kaçınılmaz. mp3 için de en az aynı fiyatta bir teklif gelmediği sürece seve seve unpack edebilirim, içinde mp1 ve mp2 olduğu gibi ilerde çıkacak olan dlc'yi de içeriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Sypro said: [*] PM atacam ama kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 selamss darksiders hediye eden çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 "Tatar Ramazan" said: Sypro said: [*] PM atacam ama kutun dolu o ye, fark etmemişim bile. açtım şimdi. 12% :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Sypro said: "Tatar Ramazan" said: Sypro said: [*] PM atacam ama kutun dolu o ye, fark etmemişim bile. açtım şimdi. 12% :P csgo'nun değeri nedir abi, bi expert fikri alayım dedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 tebrikler silp, hızlı şekilde cs:go'yu torchlight 2'ye dönüştürme achivement'ı kazandın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 yok abi tradeden değil o Dear Silphatos, Hi there. You are the first winner of today's random draw among the people on my Steam friends list, and as such you win a pre-order of Torchlight II. Have fun! Buckle Up, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 tradeden çok gift alma konusunda uzmanım demiştim ben önceki sayfalarda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 adam manyakmı friend listine rasgele hediye atıyo? yollada bizde ekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 seni eklemez kanku boşver dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Arkadaşlar merhaba, 1 adet fazladan CS:GO'm var. Tekliflere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 jurassic park var bende de, 30 dolares oyun COK IYI adf, dead island istiyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 renegade ops var panpişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 nasil oldu bilmiyorum da bana nuclear dawn gelmiş bende de o oyun var(heralde ondan geldi asldkh) herneyse bişiler ile değiştirebilirim. eline bir şekilde endless space geçipte amaan ben sevmem böyle şeyleri diyen varsa direkt olur yoksa rome total war'a da değişebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 LA Noire Complete için bunlardan 4 tanesini verebilirim. Magicka Renegade Ops Nuclear Dawn Flatout Frozen Synapse (+TRAUMA) The Ship Complete 2-pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar