OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Yeni yıl yeni tradelik oyunlar. Steam normal fiyatı civarında teklif gelsin yoksa cıx olmaz. Call of Duty : Black Ops Duke Nukem Forever A Game of Thrones - Genesis Deus Ex: Human Revolution - Standard Edition Renegade Ops + 2 DLC Aliens vs. Predator Just Cause 2 The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition Deluxe Dead Island Medal of Honor™ Trainz™ Simulator 12 The Orange Box AudioSurf Freedom Force Risen Serious Sam HD: Double Pack Disciples II Gold Portal 2 Half-Life 2: Episode Two Portal eah dükkan açsaymışım ^^ dediğim gibi steamdeki değeri neyse ona göre değer biçin yok indirimmiş osman mezarcısın anlamam hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 mezarcısın osman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 kuponlarınızı saklayın http://i.imgur.com/UOePU.png indirimlerde geçerli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 indirimli haline uyguluyo ama.. 25 like kuponlar 75 lik indirimi birleştirip beleşe alsay iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 worms: reloaded'ı alın artık http://store.steampowered.com/app/22600/ yakın değerde oyunlarla gelin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mevcut takaslık oyunlar Black Ops Just Cause 2 + parachute + Ice break + Tuk Tuk DLC Aliens vs. Predator Deus Ex: Human Revolution - Standard Edition A Game of Thrones - Genesis Duke Nukem Forever Sid Meier's Civilization V +mongols pack Renegade Ops + coldstrike + rein DLC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Şu başlığı Steam Takas diye değiştirelim mi, DHde OGZde takas diye yapmışlar DHWdeki başlığı düzelttim. Trade çok özenti gözüktü birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 yoo boyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 paticik forumunda türkçe kullanmıyoruz biz kardeş sen çok yanlış gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 morrowind GOTY acil aranmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 warhammer space marine ve dead space 2'im var skyrim, mw3, dead island, anno 2070 gibi şeylerle takas etmek isteyen var mı bence yok <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 şş biri bana bi oyun versin ya. bi tek bfbc2 var accountumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 neyse space marine verip renegade ops ve from dust aldım dead space 2 ile de 2 oyun alırsam sonra onları tradeleyip 8 oyun yapıcam fdsıjfsd tüccar styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Orange Box'ım var. Öyle duruyor. ben de trade e açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ouuv görmemişim ben bu başlığı Metro 2033 ü trade etmek istiyorum da. darksiders varsa mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 madem oluyu uyandırdık frozenbyte collection just cause 2 var trade olur. ben ne istiyor derseniz en cok football manager istiyor ama zor tabi farkındayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Olayi gene komple yanlis anladigim galiba :) Steamin su hediyeymis kupon ivir zivirmis islerini bi kovalayamadim adam gibi.. Sahip oldugum oyunlari koydum ama sanirim olayin onla alakasi sifir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 bunlar sahip oldugun oyunlarmı yoksa çantanda olanlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 TF2 Unusual Şapka ile oyun takas eden var mı ya? MW3+Skyrim karşılığında vermiştim de (2011 kasım ayında) oyunlar billing error zar zurt ayağına gitti, steam support'ta oyunları restore etmiyormuş, onun yerine şapkayı verdi. İlgilenen varsa pm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 o nasıl bi şapkaymış ki 130 dolarlık oyuna bedel vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ucuza gitmişti aslında bakma, $200 falan istiyordum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ya istekte bulunmayayım metro 2033 ü elden çıkarmak istiorm korkuorm oynarken yoksa güzel oyun =) warhammer space marine darksiders felan ya da varsa öneriniz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 metroyu oynadığına göre nasıl gift edecen ki? hesabı tümden mi satacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 nası yani oyunu trade edemio muyuz :/ ühühühü ee bu trade ne işe yarıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 læl sadece inventoryndeki açılmamış oyunlar trade ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar