Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 beyler davetiye varsa emretasar et yahoo.com a biri atabilirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 gerge görmesin aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 biri bana ozelden davitiye atabilirmi gencler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 şit! ulan ben bunun sitesinin fotosunu çekmiştim arkadaşta, unutmayım diye eve gidince üye olurum demiştim. çok zaman geçmiş demek ki yahu :( neyse üye olan varsa öm atsın, ben de isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Flassh said: gerge görmesin aman Steam'den çektiğin 5$'lık oyuna benzemiyor Avax'dan çektiğin 500-3000$'lık yazılımlar. Hadi nerdesiniz anti korsan ekibi, şimdi siz düşünün. Edit : Birisi roket'e göndersin, sonradan üçgen biçiminde çoğalırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 abi site zaten illegal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Benziyor aslında. Bir yıl kadar para biriktirmiştim ben mesela DAW ve nota programı almak için. Tüm ders kitaplarım da orijinal. Korsanı artık anime için bile kullanmıyorum, Hulu ve Crunchyroll neredeyse her şeyi yayınlıyor. Bu konuda konuşmamamın nedeni o kadar da az gerçekçi olmamam. Gidin 500$ verin denem kimseye. Ama kendim mesela Photoshop yerine şunu kullanırım, lisansım da var X3 için: http://www.corel.com/corel/product/index.jsp?pid=prod4130078 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar