sostizm Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Küfür gibi bişey mi? Ama çok da kötü bişey olmasa gerek valla bilmiyorum ne demek. futbol forumlarında da millet zaaaaaa çekiyo çok ayıp bişey olsa banlanır millet. Bu swf var mesela. http://inciswf.com/eh9z4omj.swf Çok mu cüheyla bi soru oldu?
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 guı-zaaaaa diye çıktı aldı başını gitti sonra
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 çok cahilce bi soru evet. bunu sana ne burdan kimse anlatabilir ne de sen anlayabilirsin şu poziyonda
di Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Termometrenin fotografini koyup "bu ne?" diye sorsan o kadar cahilce olmazdi mesela.
di Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Off. Elleri titremis yazamamis. Kiyamam. =)
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ananı zaalatırım var bide kerim akbaş klasigi
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 sostizm said: Küfür gibi bişey mi? Ama çok da kötü bişey olmasa gerek valla bilmiyorum ne demek. futbol forumlarında da millet zaaaaaa çekiyo çok ayıp bişey olsa banlanır millet. Bu swf var mesela. http://inciswf.com/eh9z4omj.swf Çok mu cüheyla bi soru oldu? ahaha ilkokullu swf deki heralde olay şu ki, inci de bir adam gibi küfür etmek var bide cevap veremeyip anne üstünden küfür etmek var. işte anne üstünden küfürler türeten liselilere anan zaa deniyordu
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 di said: Termometrenin fotografini koyup "bu ne?" diye sorsan o kadar cahilce olmazdi mesela. sit alanı ilan edildi o başlık
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 yüzbaşı barizlik yapayım. incide ilk başlarda bi ekol başlamıştı. her başlık açana "anan" yazıyorlardı. bunları liseli diye dışlayınca bunların da trolü çıktı. böyle mal bir gülüş var malum "zuhahah" diye. bunu böyle ağzını eyip gevşetip okuyunca zaaaa diye bir şey çıkıyordu. böylece anan zaa ortaya çıktı. çok işsizim.
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 incisözlük ve ekol kelimelerini aynı cümlede görünce yadırgadım lan
Öne çıkan mesajlar