Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grooveshark'ın yasallığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

Mortis said:

ahmedinejad said:

ingilterede yasaklı zaten sanırım.

yok değil.

fizy serbest mi?

not available in your country.

dear fizy user,

unfortunately, due to licensing restrictions we are not yet available in your country. we understand that you are currently in United Kingdom

deyo
Mesaj tarihi:
Çok kullanmazdım ayda yılda bir falan ama şimdi girdim baktım almanya grooveshark kapanmış yerine http://www.simfy.de/start bunu tavsiye ediyoruz yazmıslar.

Kapanma nedeni : Maliyetleri karşılyamamak, kendileri kapamış yani
Mesaj tarihi:
Ya ben şu anda Grooveshark'a giremiyorum chrome olsun mozilla olsun, ama girebilen arkadaşlarım var ve giremeyenler de var. Şu dünyada iki insan tarzı var: Grooveshark'a girebilenler ve giremeyenler.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Groovesharkı android telefonuma yükledim vallahi ilaç gibi sistem. Grooveshark anywhere'e geçmeyi düşünüyorum aylık 9$'a. Şimdi 14 günlük trialını deniyorum. Offline mode diyip şarkıları telefona da çekebiliyoruz süper bişey. Şimdi soru şu;

Grooveshark yasal mı ? Ben buranın premiumunu satın alsam sonradan bir sorun çıkarır mı bana yasal veya maddi yönden ?
Mesaj tarihi:
Teşekkür ediyorum evde deneyeceğim. Ben peki bu trialını başlattım groovesharkın bu trial bitince bana premiumu dayamayacak değil mi :D trialdan çık trialı bitir falan bulamadım da telefonda
  • Yeni Oluştur...