dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Tabiki, memura, asgari ücrete ya da emekliye değil. Milletimizin seçtiği vekillerin seçtiği ve henüz ne işe yaradığı anlaşılamayan vekil danışmanlarına. Yeni bir düzenlemeyle milletvekili danışmanının maaşı 2000 TL'den 5400 TL'ye çıkarıldı. Milletvekili danışmanının maaşı 2000 TL'den 5400 TL'ye çıkarıldı. Böylece danışmanların alacağı ücret, 11 bin TL maaş alan vekillerin yarısı kadar olacak. http://www.ntvmsnbc.com/id/25306828 Eğer bunu gerçekten savunabilecek biri olursa, ayakta alkışlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 4 sene mühendislik oku,üniversiteye gir araştırma görevlisi ol,alcagın para 1700,meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 5.4k maaşım olsa kendi ülkemi kurarım lan 2 yılda. 2.4k ile geçinip 3k ile kredili airbus alır insan kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 5k mayışım olsa hepsini karı kıza yediririm ohş meme başı 100 kağıt versem ~25 kız ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 "nutella yerim" said: 4 sene mühendislik oku,üniversiteye gir araştırma görevlisi ol,alcagın para 1700,meh Abi yanlış meslekler hep ya resmen. Yandaş meslekler seçicektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 mesleğe gerek yok. akp'yi öv, iki adam bul zaten sana ihale bağlarlar tamamdır koyarsın parayı. Gelip buradaki arkadaşlarınla da tartışmalara katılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 milletvekilliği seçilmek de zengin işi yav her bir milletvekili en az milyon tl masraf yapıyor seçilebilmek için. kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyorlar yani. bir kere olunca zaten ömür boyu bu parayı kat kat çıkaracak şeyler yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 olm zaten zengin bebesisiniz çoğunuz yeter ağlamayın lan millet asgari maaşla yaşıyo 2 binle yaşayın sizde lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 sıfır masrafsız şak diye danışman oluyorsun galiba çünkü geçen seçimde benim bir akrabam da kendi adamı seçildiğinde onun danışmanı olacaktı ama akp'nin bu kadar oy alacağını beklemiyorlardı (kendisi chpli eheh) nerdeyse kesin gözüyle bakıyordu ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 eh o kadar pisliğin doldurulduğu torbaların ağzını sıkmak kolay değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 şu ünlü "hepiniz no-lifer sınız " la başlayan postu koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 hayatınızda hiç danışman görmemişinizdir gördüm diyen de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Ardeth said: eh o kadar pisliğin doldurulduğu torbaların ağzını sıkmak kolay değil this!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Abi pardonda 5400 TL de o kadar abartılacak para değil. Senede 37K $ demek. AKP'yi savunmuyorum, yanlış anlamayın, sadece para o kadar yüksek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 170% zam normal degil fekat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 >5400 TL >para değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 5400 ü ben bi gecede yiyorum fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 kaloridir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Dregoth said: Abi pardonda 5400 TL de o kadar abartılacak para değil. Senede 37K $ demek. AKP'yi savunmuyorum, yanlış anlamayın, sadece para o kadar yüksek değil. 2000TL->5400TL bunu nasıl yorumluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 bunu yorumlamak için "vekil danışmanı" denilen kişinin iş tanımına bi bakmak lazım kanımca. ne yapıyor bu insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 abi adamlar çalışıyor didiniyor, milletvekillerinin her şeyden haberdar olmasını ve meclisin daha dinamik olmasını sağlıyor, demokrasiye katkıda bulunuyor, yine de size yaranamıyor. maaşları 3-4 yıldır artmıyordu zaten, iyi ki arttırılmış, böylece meclisteki kararlar daha hızlı alınacak ve vekillerin milletiyle kavuşmasına imkan yaratacak. destekliyorum bu kararı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Şu benim badem bıyıklı resim kalsın lan sağda solda. 5400 mayışlı bi iş bulamadım mühendis olarak, meclise sekreter girsem hayatım kurtulur lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 yapma bone.. hadi %50 %60 %70 falan da değil, direk %170. yani normal şartlar altında %170 zam neolursa olsun ciddi bir zamdır. sen kimsin lan bu ülkede hala o kadar yoksul evsiz yardıma muhtaç varken o kadar para alıcaksın? sırf 2 3 gün full koşturup 5 gün yatıp, boş kağıtlara notlar alarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 geçen gün sabahın 9'unda viyana'da cumhurbaşkanını yürüyüp ofisine giderken gördüm. adam parlamentonun arkasında apartman dairesinde oturuyor. Cumhurbaşkanlık köşkünü sattırmış ülke krizde diye. Ev ile ofisi arası 600 metre falan adam yürüyerek gidip geliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar