DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ben babasıyla oğlunu ayrı yerlerde göremiyorum maalesef. yd hep bana erdoğan demirören'in paravanı gibi gelmiştir, özellikle şu futbolda şike sürecinde yd saçmalarken bütün bunları kendi kendine düşünmemiştir mutlaka babasından akıl almıştır diye düşünüyorum. aksi takdirde babası çıkıp napıon olm sen derdi mutlaka. geri planda olduğu için herkes görmezden geliyor adamı fakat babasıyla oğlu arasında çok büyük bir kopukluk olduğunu hiç sanmıyorum, yanılıyor da olabilirim tabii.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 YD tupcunun degil sutcunun oglu bence
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 kopukluk var gibi gözüküyor çünkü YD babasının işlerinde sadece figüran olarak yer alıyor. YD, Beşiktaş sayesinde kendi işlerini kurdu ve oraları kastırıyor şuan, Milangaz ise sadece onun aile şirketi olarak kaldı. Erdoğan Demirören'den akıl alıyor olsaydı şuan Beşiktaş yaşadığı hiçbirşeyi yaşamıyor olurdu bu arada :)
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 BiTcH_oFBaT said: DarKRideR said: Ha birde Sinan Erdem'deki ilk maça paticenek mi gitsek asdfd olm maçlar 7'de filan. Bizim iç saha maçları 8'de Abdi İpekçi'de... gitmek benim için ölüm herhalde oraya of. Pazar'da şehir dışında olacam :( ya zaten yanlış yazmışım gece gece adsfds abdi ipekçi'dekine gidelim diyecektim.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Euroleague'e direk gruplardan alınmışız. OO YEAH MAN, SANA PUANIM 9 KANKA şampiyonluk şartı vardı, gerek yok şampiyon olmanıza denmiş :D
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bu gazla şampiyon oluruz artık. olalım da... 3-0 filan olursa skor 4. maç kesin ordayım abi. bugün biraz kritik işte. bu arada @Doruk anlatanlar hem Erdoğan Demirören'i övüyorlar. YD'ye laf söylüyorlar. Ondan fikir alsa keşke bence :)
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 UU beybi bende güzel bir hareketlenme oldu. Ya yazmadan edemicem Önce beşiktaş yol verdi sonra Euroleague, devam bekleme yapma.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 pazar gunu mac 17de bu arada oranin yıkılması gerek, bugun bu macı alırsak süpürürüz büyük ihtimalle zaten, hiç bir mac öncesi buyuk konusmadım, hep son dakikaya kadar mac gidebilr diye baktım, ama takım öyle bir özgüvenle oynuyorki, akatlarda gitti denen ardından alınan fener maci,gs'ye karsı 17 sayıdan gelip son 3lük girse seri orda kopcaktı, yine 4. macta 11 sayı geriden gelip 10 sayi fark fln.. kazancaz yeaaa. (yagmur baslamasaydi iyidi)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mehmet Yağmur'un da ayağında ufak bir kırık varmış ama ameliyat olmak istemiyormuş. Sıkı tedavi ile 3. maça yetiştirmeye çalışacaklar. Kartal'a çok iş düşecek.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 http://www.biletix.com/biletsec/NB213/ISTANBUL/tr biletler satışa çıktı pazar günü için, şimdiden önemli ölçüde bitmiş biletler :( yarına adam gibi bir yerlerden kalırsa çekeceğim bende, yoksa gitmem. Abdi İpekçi'nin tepelerinden maçı izlemek zülüm oluyordu, gerçi duruma bağlı ya asdf
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 2. maçın ilk yarısı 33-32 efes üstünlüğü ile bitti. Son periyotların takımıyız hep diyoruz, böyle girsek yeter vurup geçeriz inşallah :D
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 76-71, feci iyi oynadık yine son periyodu :D harikaydı ya, pazar günü gitmek farz oldu.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 tinu said: 213 numaradan 3 adet bilet aldık daha alt tribünlerden 3-4 kişilik yer yok muydu abi ?
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 şampiyonluk geldi beşiktaşa artık da, süpürgenin de sapı gözüktü. içerde maç kaybetmez bence bu takım.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 3. maça gitmem gerek kesin, yarın sabaha umarım 3 kişilik yer kalır herhangi bir tribünde :( Final maçlarının final dönemine denk gelmesi ... kahretsin lan
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 cCc arroyo basgan bonsu reyiz cCc
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Pazar değil ama Salı geliyorum bende 3-0 olursa şampiyonluk maçı olabilir =D
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ZOUROS KORKUDAN TELEFONU KAPATMIŞ
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 DarKRideR said: tinu said: 213 numaradan 3 adet bilet aldık daha alt tribünlerden 3-4 kişilik yer yok muydu abi ? yok bitmiş , ama zaten kimse yerinde oturmuyor ki :) yani çok önemi yok, zaten kimse koltugunda oturmuyor o yuzden yer olayına bakmayın , kimse koltuğunda oturup maç izlemeyecek, 4 ncü maçta saha içinden alıcam bileti 50 tl vereyim
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 off abdi ipekçi'de de tepelerden hiç izlenmiyordu ya :( neyse bulursam senin tribünden alırım abi :D
Öne çıkan mesajlar