pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 son 2dk sacmalamazsak aliriz bu maci
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 82-75, güzel başladık seriye :D
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Çok iyi oldu bu =D Efes ayağından çıkan topu gidip efes lehine verdiler, hücum faul yapmasa çok kötü dezavantaj olacaktı yanlız. Emin değilsen tenis hakemi gibi git ekrandan izle =P
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 hayırlı olsun beşiktaşa şampiyonluk. efes bundan sonra anca rehavet sonucu ya da karambole bi maç alırsa alır.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Bir sezonda 3 kupa ha helal lan Beşiktaşımısss
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 http://s7.directupload.net/images/120529/5qcfsfg3.swf
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 sacma bi hucum sonucunda zorlama bir atis olmus ama girmis iste sans
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Helal olsun bu takıma bu seriyi 4-1 verseler bile helal olsun.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 garip şekilde kolay oldu galibiyet. maçın sonlarında baya baya kafa rahat oynadılar. kesin aldık havalarında oldukları için fark kapandı. Kartal da iyiydi baya. heycanlı ve kontrolsüz ama topu da alamıyorlar adamdan haha İsmet Badem: Ergin'in kafası rahat, oyuncu filan değiştirmiyor. Zouros geberiyor rotasyondan, herkesi mutlu etmeye çalışıyor. süper yorumdu ya.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ergin Ataman'ın açıklaması var zaten, NBA'deki gibi 5-6 iyi oyuncunun yanına figüranlar koyarak oynamayı tercih ettik, bu yüzden az rotasyona rağmen çok kaliteli oyuncularla rahat maçlar çıkarıyoruz vs. dedi. OKC'nin mantığı işte tam, 6 oyuncu var. Diğer girenler işte o 6 oyuncu dinlensin falan diye giriyorlar, az çok görevlerini yapıp çıkıyorlar. Asıl işi ilk beş falan yapıyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ha birde Sinan Erdem'deki ilk maça paticenek mi gitsek asdfd
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 son 2 seride gördük efes ve gs'de.zırt pırt oyuncu değiştirme ile oynanan 12 kişilik rotasyonda düzen oturmuyor ortaya bir cacık çıkmıyor.bizde ki gibi 7-8 kişilik sağlam bir rotasyonun daha iyi olduğu görülüyor. yarın ki maçı efesin kazanmasını seriyi ise 4-2 kazanmamızı bekliyorum.eğer yarın kazanırsak 4-0 bitebilir ama.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 3 kupayı unutma vefasızlık yapma demirören başkan çok yaşa
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 DoruK said: 3 kupayı unutma vefasızlık yapma demirören başkan çok yaşa ay canmsss kıyamam carlos arroyo bak acmıyorsunz ama kac hafta gecti üstünden
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 sen cok alakalı seyler yazmıssın ya bende ayni seviyede karşılık veriyim dedim, no offense
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 gayet alakalı, demirören'in kurduğu takım 3 kupaya gidiyor ben de beşiktaşlıların yakın zamanda açtığı bir pankarta bu vesileyle dokundurma yaptım o kadar. bu kadar alınıp alakasız bir konuya çekme çabasının bir manası yok.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 fark şu ki, basket yönetimine karısmadi babası,parayı ben vercem sunu alın takıma demedi, parayı verdim takımı su yönetsin demedi, gayet normal sekilde sponsor oldu takıma demirören grubu degil filiz makarna da sponsor olabilrdi yani,öyle ortada büyütülcek bişey yok. takımın sponsor bulamadgı dönemde beşiktaşlılgnı gösterip destegni verdi, oglu gibi yapmadi yani.. elma ile armutu bazen ayırmak gerek
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 anlamamakta ısrar ediyorsun, peki sen takımına laf etmişim farzet, arroyo esprilerine devam et.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 neyi anlamıyormusm abi,köru körune birini desteklemek ile köru körune birinden nefret etmek ayni sey bence, 2si de sacmalık.. sevdigimz biri nasl dogru yaptgında vay be adamım dogru yapti diyorsak,o yanlıs yaptgında ayni seklde bak hergele yanlıs yaptı diyebilmeyiz tam tersi hic sevmedgmz birine saydırıp dururken,dogru bişey yaptgında da aa bak bu kez dogru yaptı afferm ona diyebilmeliyz.. nasl quaresma fernandes transferlerinde alkışladıysak,pisliklerinde de suratına tukururuz.. olaylari görmek istedgn pencereden degilde,gercekten olduklari gibi görmeye calısmalısn ki bizim tupcu ile alakası yok bu sporsorluk olaynin, babasının yaptgı bişey sonucta..
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 DoruK said: gayet alakalı, demirören'in kurduğu takım 3 kupaya gidiyor ben de beşiktaşlıların yakın zamanda açtığı bir pankarta bu vesileyle dokundurma yaptım o kadar. bu kadar alınıp alakasız bir konuya çekme çabasının bir manası yok. bu takımı yıldırım demirören kurmadı yalnız, erdoğan demirören kurdu. Kupa alındığında gidip Erdoğan Demirören'e götürüldü, kendisi de gelebildiği düzeyde bütün maçlarına geliyordu ve destekliyordu. Zaten gelecek sezon, üstüne para koyarak desteklemeye devam etmek istiyor. Hain evlat ve babası arasında dağlar kadar fark var.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bugun de ilk mactaki gibi savunma bekliyorum ben hucum zaten bir sekilde gelisiyor bonsu/arroyo saolsun
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 DarKRideR said: DoruK said: gayet alakalı, demirören'in kurduğu takım 3 kupaya gidiyor ben de beşiktaşlıların yakın zamanda açtığı bir pankarta bu vesileyle dokundurma yaptım o kadar. bu kadar alınıp alakasız bir konuya çekme çabasının bir manası yok. bu takımı yıldırım demirören kurmadı yalnız, erdoğan demirören kurdu. Kupa alındığında gidip Erdoğan Demirören'e götürüldü, kendisi de gelebildiği düzeyde bütün maçlarına geliyordu ve destekliyordu. Zaten gelecek sezon, üstüne para koyarak desteklemeye devam etmek istiyor. Hain evlat ve babası arasında dağlar kadar fark var. Bunu demeye gelmiştim. Her şeyi baba Demirören yapıyor basketbol adına. Yıldırım malının hiç bir alakası yok konularla. Paraları Milangaz ödüyor vs vs. Erdoğan Demirören sahiplendi, kanatlarının altına aldı direk. Şöyle düşünmen lazım Doruk, Yıldırım Demirören'in kurduğu takım UEFA'dan men aldı, Erdoğan Demirören'in kurduğu takım 3. kupaya gidiyor.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 DarKRideR said: Ha birde Sinan Erdem'deki ilk maça paticenek mi gitsek asdfd olm maçlar 7'de filan. Bizim iç saha maçları 8'de Abdi İpekçi'de... gitmek benim için ölüm herhalde oraya of. Pazar'da şehir dışında olacam :(
Öne çıkan mesajlar