MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bugün açıklanmış, ne durumdasınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 oha kimse mi girmedi lan=S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Kız arkadaşım girdiydi 78 yapmış sözelden 200k içinden ilk 20kya girdim dediydi güzeldir herhalde puanı galatasaraya marmaraya falan yetiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 nerden bakiliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 acilmiyo ki osym sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 http://sonuc.osym.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Dün baktıydı bilmiyorum sonra noldu pek konuya hakim degilim ama dün açılmış olacak ki sonuçlara bakmış işte hatun. Ben özel üniversitede tırt bölümü 4 senede bitiremicem diyorum hatun master diyor ilerde evin direği kim olacak belli oldu da umarım başıma çok iş açmam. Bu gidişle ben çevirmen olup stay home dad olma yolunda ilerlerim anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 say 90 aldım.iyi,master için yeter de artar ama.. asitanlık için 95-96 olsa iyi olur diyorlardı...bilemiyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 meh ben kac aldım acaba yaa 12 e kadar yokmus osym pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 sozel 79 sayisal 59 almisim vs. hic bakmadin girip sozelin tamami, mat'in ilk bolumunu yapmistim sadece. simdi bu sozel 79'la istanbulda yuksek'e kabul sansim? koc ekonomi okudum, 2 senedir net calisiyorum. referans falan girla, mezuniyet gpa 2.39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 say 82 almışım baharda sözeli yetiştirip 90 yapmak için girerim saçmalıktan başka birşey değil bu sınav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 spor olsun diye girdim. 80 almışım. paslanmışım. rezillik. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Şu yükseklisans/doktora olaylarını Ales'e bağlayan sisteme neyse de, onu dikkate alarak yüksek lisans okumak öğrencilerine sesleniyorum. Bir şeyin lisansüstünü okumak, uzmanlığını yapmak, master olmak, 3-5 tane matematik veya sözel sorusu çözmekle olmaz. Ales'e hazırlanıp şunu almam gerek diye bakmayın eğitim olayına. Daha sorun çözümüne yatkın, kafanızda belirli amaç ve hedeflerinizle mülakata çıkarsanız, kimse alese ülese bakmaz. 5 sene sonra kendinizi nerde gördüğünüz değil, 5 sene sonra ilgilendiğiniz disiplini ne kadar ileri götürebileceğiniz önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 tamamen sacmalik aynen ben kac soru kac dk onu bile bilmiyodum girerken min puan lazim ilk etapta diye.. bakip girmeden 80-90 zor diyorum girecek patilere: 200 soru 180 dk 45 45 sozel 45 45 mat ama mat'da mantık soruları vs bitiriyo zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 baharda tekrar gircem 95 lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 istanbuldaki devletlerde mulakata fln almalari icin istedikleri sayisal puani 70 midir? (muhendislik degil, isletme vs. icin.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 sayısala sözel-2 puan getiriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 getiriyor herhalde herkez yardırdığına göre =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 kertenkel said: ben kac soru kac dk onu bile bilmiyodum girerken min puan lazim ilk etapta diye.. bakip girmeden 80-90 zor diyorum girecek patilere: Challenge Accepted. Yüksek yapan bir arkadaşa, sınav gecesi sordum, sayısal kaç soru sözel soruları çözüyormuyuz napıyoruz diye, 86 almışım. Bir dahakine 90 üstü banko direk. Çalışırsan full de çıkartırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 benim gibi kamilsen alamıyosun abi =) mezun olalı 2 sene oldu, böyle soru çözmeyeli 4-5 sene gmat bunun matematiginden kolay cunku boyle yarisma formati sinavinda yardirma yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Olay zaten sayısallar için sözel1'i çözmekte bitiyor. Kitap okuyan biriyseniz zaten yetiştirirsiniz, okumuyorsanızda 5-10 deneme çözüp girersen istediğin puanı çok rahat alırsın. Sıkılmamak lazım tek olay bu. Yoksa her fonk bir tonk mudur mu belirleyecek adamın yüksek okuyabileceğini sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 kertenkel said: bakip girmeden 80-90 zor diyorum girecek patilere: Ya bu baya yanlis olmus. Katsayilari falan bilmeden nasil oluyormus diye girdim 86 aldim. Hic bilgi istemiyor. OSS'deki geometri kurallarini (30-60-90 ucgeni gibi cok temel seyleri) gozden gecirip girerseniz 90'nin altinda almak cok zor diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 double dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Utanmadan gezmez mi şu topiklerde çalışkan çocuk gibi. http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/377981_10150468631252229_543152228_8389863_917197787_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Deacon said: Hic bilgi istemiyor. şurası çok doğru.. lisans eğitimini alacak seviyeye gelmiş, bitirmiş insanın sayısaldan full çekememesi için bir neden yok. çekememişse kaydırmıştır, dikkatsizlik sonucudur. sorular ortada. ortaokuldan bu yana öğrenilen çok temel mat bilgisi gerekiyor hepsi bu. sözel kısım için de geçerli hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar