Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AscAnsio said:

Ilum çok keyifli oldu. Geçen haftaya kadar her türlü Empire eziyordu, bu hafta Rise of the Republic!

ilginç bir şekilde bizde de öyle! Ama bence impler bütün hafta ezilmekten sıkılan republiclerin illum pvp alanına adım atmamaya başlamasından sonra baydılar heralde ondan gelmiyorlar artık
Mesaj tarihi:
AscAnsio said:

Ilum çok keyifli oldu. Geçen haftaya kadar her türlü Empire eziyordu, bu hafta Rise of the Republic!

bu hafta ben biraktim ilum yapmayi ondandir asdfasgf
Mesaj tarihi:
Hic bir oyunda bu kadar zor quest yapmamistim. Zor dedigim bayik , sikici. Zorla yapiyorum boyle gozlerim kapaniyor bilgisayar basinda.
Aion da bile ilk lvl50 olanlar arasindaydim. (normal oyuncular arasinda tabi, nolifer degilim, oyle kasamam)
Mesela dun lvl 39-41 arasi class questlerimi yaptim. Beni quest alip vermeye 3 kere -ccCoruscantcc- a 1 kere Republic Fleete gonderdi. 15 dakka kosup load yapip bir adama tikliyorum. Sonra beni evrenin bir baska kosesine, gezegene gonderiyor. Questi yapiyorum hop geri Coruscanta kos yeniden quest al............
Mesaj tarihi:
abi o geldiğin yolları geri teptirme, haritanın ucuna gönderme olayları bitiriyor.

mesela taris'e hiç girmemiştim ben bilerek, direk nar shaddaa'ya atlayacaktım, class quest vardı mecbur girdim tarise

1.5 saat sürdüyse bitirmem questi 1 saatini yürüdüm.

tek bir quest ile tüm haritayı açtım en dip mağarasına kadar, bildiğin faciaydı.
Mesaj tarihi:
Her MMO quest sistemini baştan yarattık, artık sıkıcı questler bitti, taş toprak toplatma işi bitti iddiaları ile şişirir durur. Sonra oyunu alınca görürsünüzki aynı tas aynı hamam. 10 yıldır değişmedi.
Mesaj tarihi:
Viktor gittiğinden beri şu swtor forumundan zerre tat almıyorum.

Geri dönmesi için gerekli hukuki sürecin başlatılması için Pazartesi muhtara gitmeyi planlıyorum, ihtiyar heyeti bu gibi durumlarda ne yapılması gerektiğini bilir.
Mesaj tarihi:
hunty said:

Hic bir oyunda bu kadar zor quest yapmamistim. Zor dedigim bayik , sikici. Zorla yapiyorum boyle gozlerim kapaniyor bilgisayar basinda.
Aion da bile ilk lvl50 olanlar arasindaydim. (normal oyuncular arasinda tabi, nolifer degilim, oyle kasamam)
Mesela dun lvl 39-41 arasi class questlerimi yaptim. Beni quest alip vermeye 3 kere -ccCoruscantcc- a 1 kere Republic Fleete gonderdi. 15 dakka kosup load yapip bir adama tikliyorum. Sonra beni evrenin bir baska kosesine, gezegene gonderiyor. Questi yapiyorum hop geri Coruscanta kos yeniden quest al............
ya oyuna istediğin şeyi söylede questler sıkıcı deme ya aionun 32324245 milyon yaratık kes questleri dahamı iyi gerçekten?
Mesaj tarihi:
Qui said:

Her MMO quest sistemini baştan yarattık, artık sıkıcı questler bitti, taş toprak toplatma işi bitti iddiaları ile şişirir durur. Sonra oyunu alınca görürsünüzki aynı tas aynı hamam. 10 yıldır değişmedi.

Valla level 50'de bana kaynakçılık ilum'da yaptırdılar ya ben daha ne diyim. Darth Welder olduk asdf.
Mesaj tarihi:
Chastor said:

hunty said:

ya oyuna istediğin şeyi söylede questler sıkıcı deme ya aionun 32324245 milyon yaratık kes questleri dahamı iyi gerçekten?

arada fark var mı?
Mesaj tarihi:
Ya bugüne kadar MMOlarda görülmemiş 10 tane quest türü ve/veya fikri ortaya atın desem şurada "pehhh hep aynı şeyler" diyenlerden kaçı yapabilir bunu? (Hayır, o 10 quest türü güzel çıkarsa onlar üzerinden kendi oyunumu yapmayacağım tabi, ne alakası var?)
Mesaj tarihi:
Mob oldurme questlerini ben severek yapiyorum, cogu oyuncunun da sevdigi quest tarzidir. Oldurdugunden xp aliyorsun questi verion buyuk xp aliyorsun.
Ornegin tavsan kulagi toplama questlerini sevmiyorum. Kac tane mob oldurmem gerektigi belli degil. Ama en sevmedigim sey sirf biriyle konusmak icin uzak bir yere gondermesi beni. Ustelik Trooper questlerinde bunu surekli yaptiriyor.
Questlerde de oyle bir yenilik goremedim. Seslendirme var. Bir kac cevap secenegi(Light dark vs. yuzunden cevaplari zorunlu veriyoruz yine)
Genelde yaptigim sey git bi base e gir bir seye tikla, elin degmisken icerdekileri de katlet.
Ben isterdim ki bir base'e girdigimde birbirinden farkli olsun. Mesela Half life tarzi bulmacalar olsun icerde. Kutulari koyim ust uste havalandirmaya giriyim. Bazi yerler de kalabalik olsun,gecemeyim, baska bir taraftan dolasiyim. Half Life gibi iste suprizli bulmacali yumurta verselerdi.
Swtorda nereye baksam bunu daha iyi yapabilirlerdi diyorum.
Mesaj tarihi:
bende light/dark seçimlerinden hoşlanmadım. Bir kere bh gibi ne rep ne imp e bağlı bir sınıf oynuyorum ama oyun beni imp in yardakçısı yapmak için uğraşıyor. Bh dediğin aldığı işi bitirir. Ben aldığm işi bitirecek seçenekleri seçersem light dark dengesi 0 da kalıyor bu seferde oyun beni cezalandırıyor.
Mesaj tarihi:
Single Player oyunla MMO(oyunu yapanlarin iddiasi o) niye karsilastiriyorsunuz abi ?

Half Life'ta dedigin sey zaten olmak zorunda bence, tek basima oynayacagim oyuna bir zahmet detay koysunlar yoksa niye saatlerce basina dikileyim.

Ama mmo'larda her ne kadar olsa laf etmeyecek hatta hoslanacak olsam da senin saydiklarindan; adamlar community kendi kendini eglendirir biz temelini attik diyip takiliyorlar gibi.
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

bende light/dark seçimlerinden hoşlanmadım. Bir kere bh gibi ne rep ne imp e bağlı bir sınıf oynuyorum ama oyun beni imp in yardakçısı yapmak için uğraşıyor. Bh dediğin aldığı işi bitirir. Ben aldığm işi bitirecek seçenekleri seçersem light dark dengesi 0 da kalıyor bu seferde oyun beni cezalandırıyor.

nasil cezalandiriyor anlat hele bi ?

dark light isteyen itemler diyorsan yanlisin var. sen kendini bosa kasmissin bre.. oynasaydin istedigin gibi. bilmeden oyun oynuyorsun su yasta :)
Mesaj tarihi:
Kanuni sen ne yanar döner adamsın ya, adam biryandan burada böyle yazıyor bir yandan dark puanım düştü dark puanım düştü diye ventte ağlıyor.

Birde natural harici sorun var ,oyun sana dark light seçeneğide sunmuyor komple dark yada komple light seçeneği sunuyor.
Mesaj tarihi:
haterlar oyunu değil forumu patlattı, insanlar girip abuk subuk mesajları okumaktan sıkıldılar, okusalar bile insanların bişey yazası kalmadı. her yazılana aentenler zıplıyor
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...