Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hd skinler mi o trailerdakiler? sdsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Gangren said: Utanır lan insan şu videoyu koymaya, ahaha. Herif bir anlatıyor sanki MMO türünü yeni keşfediyor. SWTOR diğer mmolardan farklıymış. NEDEN? Çünkü oturup oyunu beraber yapmışlar, zuahahah oyle deme interface'i istedigimiz gibi ayarlayabilecekmisiz baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ahaha interface muhabbeti çok iyi. bak aha tuttum hop buraya aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 eanın hisse değeri toplam kaç? oyundan gelen paralar uçmuş olabilir o %5 ile ehuehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 karakteirnin orclar sand people tarafindan oldurulen serefli demirci smuggler babasini oynaybilecekmissin, ismi belli olmayan AWESOME seyler ekliycekmis bu oyuna ZMOG ZMOG ZMOG, 12 ay sub getirin bana! adam bide utanmada "her asamada oyuncualrimizi dinledik, onlara cok onem veriyoruz" diyor lol http://img651.imageshack.us/img651/3213/1302797911907.jpg allahtan dragon age 2 ye para vermedim, para verenler dusunsun... http://b1110.hizliresim.com/11/10/4/12003.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Daha lvl 50 olmadim oynu patlattiniz ya off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ea zaten tüm hesabı banlıyor hep önceden krizler çıkmıştı bunla ilgili, kazara banlanırsanız banlandığınız oyunu geç origin veya ea hesabındaki herşey çöp oluyor bi anda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 DA2019 said: In reply to Tortanic video: Those aren't the cats you're looking for asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Cancel ettim subs bende ohh rahatım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Viktor said: http://b1110.hizliresim.com/11/10/4/12003.jpg Resimlerimin bu kadar abuseable olması beni bi düşündürmüyor değil. Ki bunun zenci adamlı bi versyonu da var sanırım sikörçte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 server bilgilerini şurdan bolca bulabilirsiniz bu arada: http://www.swtorarena.com/statistics/ http://www.swtorarena.com/backend/applications_addon/other/statistics/db/population/overall-monthly-big.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Bunlar sayi değil yoğunluk. Su anki durumu değerlendirmek için uygun değil ama 1 ay sonrayı bugün ile değerlendirmek için kullanabiliriz. Tabii server cap ile oynamazlarsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 eet işte bir anda online olan max insan sayısı falan, ama hep bi aşağı gidiş var zten tüm grafiklerde, yarın ve sonrasında nası bir iniş olcak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 üç beş çapulcunun istatistikleriyle konuşuyorsunuz. Tarhan Erdem ve KONDA anketi yapılsın derhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bir deli kuyuya tas atar kirk akilli cikaramazmis, derler pati icin ; bir pati kuyuya tas atar , kirk pati pesinden atlar .. seklinde degistiriyorum, turk dil kurumuna duyurulur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Norak said: eet işte bir anda online olan max insan sayısı falan, ama hep bi aşağı gidiş var zten tüm grafiklerde, yarın ve sonrasında nası bir iniş olcak bakalım. Aşağı iniş olması normal. 1 aydır tedrici olarak cap'i arttırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 oda var ama işte pre order rakamlarıyla 215 tane serverı karşılaştırınca tutmuyor bir şekilde şu an. ciddi bir azalma var demekki, ben heavy server a göre konuşuyorum mesela, prime timeda her iki tarafta 17 gezegende + istasyonlarda falan herşeyi toplasan 2-2.5k adam var max şu an aktif giren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ilk 2 günü 48 saat kapatmadan oynayanlar varken oyun ilerledikçe akşamdan akşama, raidden raide gelen oyuncular olmaya başlıyor, normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Gerçek cap rakamlarını, oyuncu sayısını bilmeden bu konuda yorum yapamayız. Tek bence veri betada aynı bölgenin bir sürü instance'ı olması olabilir. Orada da server sayısı şimdikinin 10'da 1'i idi. Haliyle bekle gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Valla swtor oynamak vakit kaybı diyenler varsa benim gibi gitsin rift oynasin 2 dungeon yapsin 1 pvp yapsin yeter size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Kanuni said: bir deli kuyuya tas atar kirk akilli cikaramazmis, derler pati icin ; bir pati kuyuya tas atar , kirk pati pesinden atlar .. seklinde degistiriyorum, turk dil kurumuna duyurulur :D kuyunun icindeki kanunide bakar, Bir baska model pati olarak Pati kadar tas dussun kafana, Not: biz hala pepelegiz, bakma gorunum pati oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 2 gun kaldi bedava ayin bitmesine, neyse class hikayemin son bossunu adam getirmeden yenmenin tek yolunu platformdan asagaya force pushla atmak oldugunu dusununce NOTHING OF VALUE WAS LOST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Kumadam said: Kanuni said: bir deli kuyuya tas atar kirk akilli cikaramazmis, derler pati icin ; bir pati kuyuya tas atar , kirk pati pesinden atlar .. seklinde degistiriyorum, turk dil kurumuna duyurulur :D kuyunun icindeki kanunide bakar, Bir baska model pati olarak Pati kadar tas dussun kafana, Not: biz hala pepelegiz, bakma gorunum pati oldu :) ben kuyuyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 http://i.imgur.com/JNQlI.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 lan bu sw oyunlarinin patlamasindan hep lucas kazaniyo, cakal yaa, ne sevinmistir simdi, belki de parmagi bile vardir bu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar