imamizer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 RRA baştan yazsaydın şunu 90 sayfayı görmezdik. yüreğine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 oyun bana yeto kelimesini öğretti. daha da bir şey istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 aente said: Viktor said: said: - Pvp questlerinden aldığınız ödül çantalarından random set parçası düşüyordu LOLOLOL, sakami bu? pvp tokenalri biriktirip istedigin set aprcasini vendordan almak vs aylarca canta acip o son set parcasinin dusmesi icin RNG tanrilarina dua etmek, sen daha once omrunde MMO oynadinmi diye sorarlar adama gerçekten de okuduğum en kötü savunma yorumuydu, item almak için dünya kadar şey biriktir ama ne alacağının belli bile değil, 18 kere aynı itemdan düşse bu da feature mı olacak? swtor oynuyorum, oynamaya da devam edicem ama Viktor'un da yaptığı 100 tane haklı eleştiri var, sadece Viktor'un(ya da çoğunlukla ve biraz yapıcıdan ziyade agresif görünümlü) dile getirme tarzı tartışılabilir belki. ama üzgünüm artık ben de hem oyunu oynayıp hem de haklı eleştirileri için Viktor'a destek vericem, seçimlerde oyum sana Viktor panpa. arkadaşım aynı itemden 3.kere düşünce üzülüyorsan eğer bu oyunda öğrenmen gereken daha çok şey var demektir. champion kafalıktan keşke bana 8 tane düşse.... keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 niye öğrenmem gereken şey olsun lmao. pve yapıyor olsam, random droptur normal karşılarım. neredeyse parasını verip alıyorum desem yeri o item için ama hala random drop. 1 tane mantıklı yazıdan sonra 1 tane de saçmalama yazısı mı yazıyorsun dünyadaki karmayı dengelemek adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 işte bu yüzden kızıyorum size daha oyunu oynamayı öğrenmeden gelip şuraya bu oyunda çanta açmak sux aynı itemden 2 3 kere gelebiliyor dandik yapmışlar, oynamayın, bu oyun oynanmaz yazabiliyorsunuz. önce gidin bi oynayın bakalım acelesi yok gelir sonra kötüyse kötü, iyiyse iyi yazarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 çanta sistemi bok gibi, nokta. warhammer online ı yapan adamların bu kadar gerizekalıca bir sistem koymasını akıl almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 al burdan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ben diyorum pvp itemı için gelen itemın random olması saçmalık sen diyorsun oyunu oynamadın, millete oynama diyorsun. oyunu oynuyorum daha dün arkadaşıma da aldırdım beraber oynyuoruz. sırf cevap vermek için yazı yazma komik duruma düşüyorsun. sen eleştirince ok, millet laf edince savunma avukatı gibi çıkma allah rızası için. bir şey saçma geliyorsa yazarım, nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 1.si hangi oyunda 9 maç yapıp epic t2 pvp gear sahibi oldunuz da swtorda olmayı bekliyorsunuz? izin verinde random düşsün bi zahmet. t1 itemleri diğer oyunlardaki gibi tokenlerinizle dilediğiniz gibi hangisinden istiyorsanız alabiliyorsunuz 2.si aynı kafalıktan 3 kere düşünce üzülmeniz değil sevinmeniz gerekiyor, ilerde görürsün arkadaşınla birlikte oynarken Ha bu oyunda giyinmek kolay, çoluk çocuk bile çeker hemen full epic geari gibi bir şikayetiniz varsa eğer bak ona hak verebilirim. Ama yok ben hem 9 maç kazanıp aldığım tokenlerle direk gidip t2 epic itemimi ihtiyacım doğrultusunda alayım diyorsanız eğer yuh derim. Ayrıca gerçekten komik birşeyde var. Ben o ilk mesajı bu oyundaki sistemlere copy paste dedikleri için yazdım, yani bu sistem çok güzel çok beğeniyorum anlamında yazmadım. Yani adamların pvp tokenleri ile item alınması bile farklı. Fakat aynı arkadaşlar kızıyorlar wowdaki gibi niye değil diye. Wow daki gibi olsa bu seferde copy paste oluyor. Lütfen. Şapkalar biraz öne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 dün general chatta bilmemkaçtane canta açtım hala düşmedi bilmemne item diye ağlayanlar vardı bizde rhheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Sparkcaster said: çanta sistemi bok gibi, nokta. warhammer online ı yapan adamların bu kadar gerizekalıca bir sistem koymasını akıl almıyor. bunu tam anlayamadim spark. warhammerda da aynı derecede sacma canta sistemi vardi city siegelerde? hatta bide sacmasapan bonus sistemi vardı. ha bu oyundaki de tabi sacma. ama wardaki sistem daha iyi degildi onu dmeeye calisiyorum. gerci sonralari düzelttiler mi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 çantadan aynı zırh parçası düştü!! modları zırhlardan çıkartıp üzerinizdeki en zayıf itemi custimizable zırh satın alıp bu modları custimzableye yerleştirebilirsiniz ...veya hatta pve setine bile takabilirsinizki pve setlerinin bonusları pvp setlerininkinden çok daha işe yarar şeyler olabiliyor genelde ...en azından ben böyle yapıyorum ayrıca unassambled parçaları saklayabilir , yarınki patchle beraber onları commendationlara dönüşüp dönüşmiyeceğine bakabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 RRa sadece futbolda saçmalamıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 tüm espriyi kaçırdın boneslark :) iyi madem söyledin ben biraz daha götüreyim işi oynadığın classı belirledin, oynadığın rolde belli mesela sith sorcerer dps olarak oynuyorsun bu kadar net bir şekilde tüm karakterini belirlemiş olmana rağmen bazı skilleri, bazılarından daha çok kullanıyorsun. yani sorcerer dpsler bile kendi içlerinde farklılık gösteriyor. sen gösterdiğin bu farklılık ile birlikte sana gerçekten yarayacak vurduğun skillin dmgini arttıracak şekilde de giyinebilirsin çok net örnekler vermek istemiyorum. hem bu benim üzerime vazife değil hemde yeterince spoilere girdik ve inanın bu dediklerimi yapabilmenin en kolay yolu. aynı pvp itemlerinden defalarca düşmesidir. belt, relicler, implant ve küpeler hariç çanta sistemi saçma ve adil değil ama eleştirilerinizi yaparken acele etmeyin, hep bunu söylüyorum. oyuna şans verin, süre verin. saçma sistemleri olabilir ama copy paste olmayan, kendine özgü, çok güzel sistemleri de var. ve ayrıca oyundaki her sistem ve yapıyı oyundaki ilk ayımızda farkedebilmemiz mümkün mü sizce? bilmediğimiz kim bilir daha neler var. yabancıların dediği gibi... enjoy with that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Dikkat et ban yeme 1 hafta.Aslında guzel bir olay ama bi kaç kişi bu olay yüzünden banlandı. Boneslark said: çantadan aynı zırh parçası düştü!! modları zırhlardan çıkartıp üzerinizdeki en zayıf itemi custimizable zırh satın alıp bu modları custimzableye yerleştirebilirsiniz ...veya hatta pve setine bile takabilirsinizki pve setlerinin bonusları pvp setlerininkinden çok daha işe yarar şeyler olabiliyor genelde ...en azından ben böyle yapıyorum ayrıca unassambled parçaları saklayabilir , yarınki patchle beraber onları commendationlara dönüşüp dönüşmiyeceğine bakabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 tehlikenin farkındamınız? daha 1 ay olmuş oyun için? tehlikenin farkındamınız? daha 1 ay olmuş oyun için? tehlikenin farkındamınız? daha 1 ay olmuş oyun için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 RRa said: 1.si hangi oyunda 9 maç yapıp epic t2 pvp gear sahibi oldunuz da swtorda olmayı bekliyorsunuz? wow'da o bg'nin haftasonuysa 9a bile gerek yok item almak için. mesela av weekend olduğunda win başına 400 civarı honor geliyor. en çok honor isteyen item 2200 olduğuna göre var sen hesapla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 t2? öyleyse bile saçma yani bu kadar basit olmamalı. 9 maç hiçbirşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 niye ban yesin oyun izin veriyor..hani bunu yapmak içinde 10 taklada atılmıyorki cıkar tak olayı bundan banlıyolarsa fuck off biowhore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Random drop ile çanta olayı bence komik. Olmasınmı olsun! Ama ayrıca set parçalarıda satılsın. Mesela cap 2000 olsun. 2000 e 1 parça alınsın (gerekliyse 3000 olsun!). 200 e random çanta. Kendini şanslı hissedenler kumar oynasın. Diğerleride gitsin istediği parçayı alsın. Herkez memmun olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 RRa said: Balans Oyunun bana göre en büyük artısı balansı tutturabilmeleri oldu. Hem PvP hemde PvE vaad eden bir oyunda bu balansın, yani class dengesinin bir türlü tutturalamadığını bir çok oyunda gördük. Açıkcası SWTOR'dan beklentim de bu yönde çok yüksek değildi. Özellikle Jedi ve Sith olgularının ön planda olduğu bir oyunda bunu yapabilmeleri tam bir zafer. Oyundaki her class PvE için çok büyük gereksinim olurken, PvP de özellikle Massive PvP'deki yerleri doldurulamaz boyutlarda. Oyundaki çoğu classda kendine heal atma ve bolca CC var. Bu ilk bakışda biraz PvP'yi öldürüyor gibi dursada aslında takım oyununu ve yardımlaşmayı tetikliyor. Classlar Oyundaki sınıfları özenle hazırladıklarını görmek yine beni sevindiren bir başka boyut oldu. Oyundaki 8 main classın 3'ünün healer 3'ünün tank olabilmesi. Talent ağacına verdiğimiz puanları değiştirerek spec değiştirebildiğimiz gibi aslında bu speği efektif olarak kullanabilmek için ona göre bir gear giymemiz gerekmeside çok başarılı bulduğum bir Biowre yaklaşımı oldu. Talent ağacımıza verdiğimiz puanları bir kenara bırakın, oyun stillimize bile göre giyinmemiz bizim karakterimizi ve oyunculuğumuzu çok yukarılara taşıyabilmemizi sağlıyor. Oyunculuk ile, zeka ile gelen bir class ve karakter başarısı ise benden tam not alıyor. abi şakamsısın... pvp ile pve de balans var dedi adam..herhalde pvp de çıkmadı karsına operative veya sorcerer hiç .. ayrıca pve de ben sith juggernaut dps i neden raide alayım? 2 juggernaut dps = 1 sniper iken bos yere niye spot vereyim ona. oyundaki sınıfları özenle hazırlamışlarmış..git wow da warrior oyna sonra bu oyunda juggernaut.ulan bioware tamam spelleri kopyaladın bari rotasyon aynı olmasın ya warrior ile..çok zekiler spellerin adını degiştirmişler ama intervene olmuş intercede..küfür mü ediyorsun bioware/ea madem oyundaki sınıfları özenle hazırlamışlar.bana bunu bi açıklasana? http://forum.paticik.com/thumbnails/c81/3ff/cf9/359/a9d/8e1/15c/96b/00c/7a3/23_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 şaka evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 juggernaut/guardianın raid dps lerı bok lakin pvp de yetersiz değiller ha sen operative kadar dmg verip juggernaut kadar survival olsun istiosun da ozaman kusura bakma derler adama sorc kadar dmg vermiyormus bnm su oyunda 1 v 1 de korkmadıgım tek class sorc ama juggernaut gelince elim ayagım titriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 serhater sen gerçek değilsin dimi hepsi bir rüya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 şu yetoluktan bi kurtulun artık http://www.youtube.com/watch?v=hHuwPm6aDhs al izle öğren 2 juggernaut = 1 sniper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar