knox Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 f2p olur 3 aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 şöle birşey farkettim şimdi, 214 tane server var, en son kapasite arttırımından sora bile bu kadar light server yoktu geçen haftalarda, cuma akşamı-ctesi sabahına göre çok daha kalabalık olması gerek, bikac tane heavy full falan vardı en azından 2-3 hafta önce. 2 milyon desek oyuncu sayısına, server başına 9.3k insan düşüyor ki kesinlikle bu kadar oynayan yok malum her gezegende 30-50 kişi, istasyonda 100 kişi falan oluyor. mesela harbingerda belki 2k adam var toplasan tüm serverda toplamda (heavy pop. server benimki). bariz bir azalma var bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Sparkcaster said: hee evet wow competitive pvp oyunu he En azindan adamlar competitive PvP icin kasiyor, 3 dandrik bg koyup ladder vs yi gectim bracet olmadan "iste pvp takilin aranizda" demiyolar Cidden wow pvp sini su oyunla kiyaslayabiliyorsan senin genel oyun bilginden suphe ediyorum spark, hani fanboy olunurda bu kadar kotu fanboy olunmaz, sen bile bu kadar kotu olamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 1-49 adam ile 50 adamın aynı yere girip kapışmasına bende anlam vermedim. Arkadaş statlarımız yükseliyor eyvallah ama item farkı muazzam. Girdim can yükseliyor. Adam bir charge atıyor 4k 5k 6k biçiyor. Bende adama vuruyorum 500-1500 arası. Baya ilginç geldi. 50 sayısı artınca umarım 1-49 bi grup yapıp 50 ler sadece 50 ler ile oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Zaten 17 Ocakta o update geliyor. 50lere ayrı bracker var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 gearı bırak talent vs daha büyük fark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 bracket gelmemiş miydi ztn bende geçen peçte geldi sanıyordum.girdiğim wzde herkes lvl 50 idi bi tek ben lvl 38 dim resmen yancılık yaparak bişiler yapmaya calıstım 1v1 kaldım mı tokatı yiyordum dsf.bracket geldi sanmıştım hani 35-50 gibi tesadufmuş demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 50 ler bizi farmladı set dizdi. O tarihten sonra anca 50 olurum ben. Izdırap olacak yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 oyunu bence wowla karşılaştırmak hata olur sonuçta wowda çıktığında saçma sapan buglardan geçilmiyordu ama 8 sene oldu artık 3 tane ek paket geldi zilyon patch geldi yani biraz şans vermek mi lazım acaba bu oyuna? arkadaşın acc ile takılıyorum arada daha alıp almama konusunda kararsızım , kararsızlığım büyüyor şurayı okudukça napcam lan ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Red said: bracket gelmemiş miydi ztn bende geçen peçte geldi sanıyordum.girdiğim wzde herkes lvl 50 idi bi tek ben lvl 38 dim resmen yancılık yaparak bişiler yapmaya calıstım 1v1 kaldım mı tokatı yiyordum dsf.bracket geldi sanmıştım hani 35-50 gibi tesadufmuş demek1.1 patchi henüz girmedi devreye. ptr'da sanırım halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ovchinnikov said: oyunu bence wowla karşılaştırmak hata olur sonuçta wowda çıktığında saçma sapan buglardan geçilmiyordu ama 8 sene oldu artık 3 tane ek paket geldi zilyon patch geldi yani biraz şans vermek mi lazım acaba bu oyuna? arkadaşın acc ile takılıyorum arada daha alıp almama konusunda kararsızım , kararsızlığım büyüyor şurayı okudukça napcam lan ben! bug baska bisey dizayn baska bisey ikisini karistirmayin ates bulunali binlerce sene oldu, bilim adamlari her arastirmaya yercekimi kanunlarini yeniden kesfetmeye calisarak girmis olsalardi su anda hala ortacagi yasiyorduk, bugun yeni devlet kurup takas sistemi ile kisasa kisas hukuk ile baslarsan ve "ya dur abi roma ile kiyaslamayin, adamlar 1400 senede kurdu o sistemi daha yolumuz var :D:D:D" dersen darwin odulu verirler adama her yeni mmo ile tekerlegi bastan kesfetmeye gerek yok, adamlar kesfetmis al kullan kendin ustune biseyler kativermeyi becer eksik kopyalayip ustunede single player haric birsey ekliyemez isen swtor cikiyor iste ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 http://weknowmemes.com/wp-content/gallery/haters-gonna-hate/haters-gonna-hate-pink-stormtrooper.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ha bide wow piyasaya ciktiginda rakiplerinden 23432 kat ustun bi urunle geldi, mmo turunu yepyeni noktalara goturdu hayvan gibi inovasyon vardi urunde, o yuzden butun rakipleri piyasadan silmeyi basarabildi wow da everquesti kopyalamsitir misal, ama everquestin eksik butun yanlarini bir musteri oalrak gormeyi becerebildi adamlar ve kopyaladikalri urunden kat kat ustun bir urun cikardilar ortaya inovasyon ile bioware ise hicbirsey eklemeden wow u kopyaladi, wow un butun eksik yanalri ve butun hatalari cok daha kotu bir uygulama ile gozler onunde, aslinda rekabet stratejisinden cakmayan muhendisler yuzunden hep boyle oluyor cunki urunun nasil konumlandirildigi bile muallakta http://www.emeraldinsight.com/content_images/fig/2880290606001.png pazarlamada rekabet konusunda belli basli stratejiler sunlardir hani, eger savunan adamla kafa akfaya rekabet edicek isen urununun ve pazarlama calismalarinin o adamdan kat kat ustun olmasi gereklidir, blizzardin WoW u pazar sunarken yaptigi strateji direk budur flanking yapabilmek icin urunde ciddi oranda farklilastirma yapman lazim, warhammer misal boyle bir konumlandirma stratejisi ile pazara suruldu ve urun berbat olmasa yapilmasi gereken en mantikli strateji idi ancak blizzard ustun adaptasyon gucu ile cok hizli cevap verdi bu saldiriya, warhammerin iyi uyguladigi cogu fikri ondan daha iyi bir sekilde urunune adapte etmeyi basardi ki blizzardin en basarili oldugu noktada flanking yapmaya kasan adami bu sekilde ekarte etmesidir, farklialstirmaya gittiginzi noktalari bi guzel calip fikri sahibinden cok daha iyi bir sekilde cilalayarak uygulamaya koyarlar bypass stratejisi ise rekabet edemeyecegini bildigin icin ayni alanda, bambaska bir urunle hedefledigin adamla direk rekabet etmeden pazara girmektir, nintendo misal sony ve microsoft iel kafa akfaya rekabetin imkansiz oldugunu bildiginden wii ile bunu yapti, iki rakibinide bypass etti ve pastadan en buyuk dilimi kapmayi becerdi, guild wars misal bu bypass stratejisi ustunden rekabet etti WoW ile ve gayet basarili oldu, aylik ucret almama stratejisi WoW musterileri icinden ciddi bir kesimi WoW u birakmadan kendine cekti SWtOR un ise stratejisi belli bile degil urun klasik bir METOO kafasiyla yapilmis, yaptikalri tamamen direk cepheden dalmak WoW a ancak itina ile "wow bizim rakibimiz degil, iki oyunda bri arada varolabilir" diyorlar, bunu yapmalarinin temel sebebi direk rakip urunel ciktiklari icin ticari basarilari blizzardla karsilastirilicagindan ve bu kondua kaybetmeye mahkum olduklarindan bi sekilde kaciyorlar ha cak cak ottun sen nasil konumlandirirdin diye soranlara bi defa 300 milyon dolar gommezdim bu oyuna, seslendirme haric heryonu dokuluyor oyunun 100 milyon dolar gibi bir rakamla limitlerdim butceyi, class questler disindaki hicbir queste animasyon ve seslendirme kastirtmazdim oyun motorunun yetolugunu bildigimden oyunu MMO diye lanse etmezdim gameplaye daha cok agirlik verdirtirdim aylik ucret sistemini cope atardim, surekli baglanti yerine diablo modeline giderdim direk, fleet ve pvp icin ozel yapilan gezegenler haric oyunculari co-op oynamiyorlarsa bir araya getirmezdim space combati biraz daha freelancera yaklastirirdim, gene 50 level icerik ve yan questler yerine daha az ama oz bir tecrube hazirlardim oyuncuya shop acar yeni gemiler, speederlar vs exclusive oradan satis yapardim, freelancer modeli singleplayer olucagindan space combat lore filan sallamaz millenium falcon, x-wing vs 15 dolara direk satardim veya housing modeli gibi kullanridim gemileri, star destroyer filan almasina oyuncularin izin verirdim, upgradeleri para ile satardim (alternatif cok oyuncuyu yolmak icin asdf) 6 aylik 9.90 dan satilicak icerik paketleri ayarlardim aylik ucret alinmadigi icin, leve lcap vs arttirarak oyuncuyu satin almaya motive ederdim biraz daha diablo ile WoW arasi bir urun cikartirdi bu, bilim kurgu kisimlari iyi yonetilir ise iki urununde kopyalama sansi olmadigindan blizzard world of stracraft cikana kadar bulasamazdi gidip sci-fi oyunu isin kilicli wow yapmazdim bu adamlar gibi malzeme cok iyi kafasiz herifler kullanmayi beceremedi ama iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 wow piyasaya çıktığında rakiplerinden 23432 kat ustun neyle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 tek kelime oynanabilirlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 şu oyun f2p olsa aslında müthiş bi contentle coşar 2 aya yapım parasını bile çıkarırlar. basıcan premium lightsaberları, jedi robeları 2 ayda bir çat çat böle dandik 3-4$ fiyatlarla tf2 hesabı kapış kapış gidicektir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 zaten 1 seneye kalmaz f2p ye gider bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Viktor said: tek kelime oynanabilirlik oynanabilirlikten kastın rahatlıksa doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 wow karşılaştırılmaz bile swtor'la bir kere cartoon tarzı grafiklerle mmo dünyasını tanıştırdı. swtor bile bundan etkilendi. sonra her ırk o kadar özgündü ki gerek şehirleri, dansları, giyim kuşamları vs... yani bi troll ile bir tauren arasında dağ kadar fark vardı. ayrıca pve'de en iyi boss fight wow'undu? yanlış mıyım. yeni çıkan oyunlar hep ona benzer scriptler yapmaya çalıştı boss fightlarda. bir de sevmem wow clone muhabbetini ama cidden class'lar bile wow clone üzgünüm. (ilk kez bir oyun wow clone diyorum :) ) bir tek IA ve smugglerın kendine has oyun tarzı var. sonuçta elbette her oyunda warrior warrior, mage mage'tir ama sith assass yapıyosun enhancement shaman ile procları bile aynı nerdeyse, ya da juggernaut skill alıyorsun aa bu wow'daki x skillinin mirror'ı diyorsun. ama oynanır mı? oynanır sw evreni sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 bu haterlar bana göre ikiye ayrılıyor. bir grup oyunu oynamayı beceremiyor daha önce senelerce oynadıkları item based oyunlardaki güçlerini burada da sürdürmek istiyorlar, sürdüremediklerini görüncede içerliyorlar. Diğer bir grup hater ise ayran gönüllüler. crash yiğince sapıtanlar, haritada takılınca /stuck yazdığı halde kurtulamadığında gözünden yaş gelenler, bir bossu tam keserken %5'de resetlendiğini görünce klavyesindeki tuşları yerinden çıkartmaya çalışanlar filan... ben 2 grubuda anlayabiliyorum. fakat 2 grupta ne swtoru nede biowarei anlayamıyor. bu oyun size göre değil. 2.sekme hater grubu için... çıkan hiç bir yeni oyun size göre değil diyebilirim. 4 4'lük oynamaya hazır oyun çok nadir çıkar. sizin yapmanız gereken oyunlara 6 ay sonra gelmek. ilk grup hater içinse önerim ezbere oyunculuğa alıştığınız için sizin yeni çıkan oyunlara hiç bir zaman gelmemeniz gerek. siz o alıştığınız mmo'yu oynamaya devam edin. hater arkadaşlar. inanın böylesi sizin içinde bizim içinde daha iyi olur. çünkü cidden sıkmaya başladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 3. bi grup olarak sadece beğenmemiş olamaz yani adam? ya noob ya fanboy he mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 adam oyuna toz kondurmamak için sevmeyenleri gruplandırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 tam gruplandıramamış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 RRa said: bu haterlar bana göre ikiye ayrılıyor. bir grup oyunu oynamayı beceremiyor RRa said: daha önce senelerce oynadıkları item based oyunlardaki güçlerini burada da sürdürmek istiyorlar, sürdüremediklerini görüncede içerliyorlar. http://media.tumblr.com/tumblr_lj19gzRxLn1qcwykt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar