Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

nscorp

Öne çıkan mesajlar

Yahu şu oyun çıkalı iki hafta oldu geyiğini de anlamış değilim. Oyun 7 senedir hazırlanıyor, sen bu kadar zamanda yapma 1 ayda mı düzelicek. Betada o kadar şey söylendi düzelmedi. Bizimkiler eternety vault normali temizledi, hard mod resmen komedi. Adam sonraki bossa gidemiyo kapı açılmıyor, koşarken zemin altına düşüyor ventte dinleseniz koparsınoz.

Wowla oyunun yüzü suyu hürmetine kıyaslanmıyor, piyasanın en büyük pastasına sahip olduğu için. Sen 2004 de yapılmış bir oyundan daha iyi bir oyun yapamıyorsan hiç kusura balakma yıl 2012..
Sosyal ağlarda paylaş

bemre said:

Yahu şu oyun çıkalı iki hafta oldu geyiğini de anlamış değilim. Oyun 7 senedir hazırlanıyor, sen bu kadar zamanda yapma 1 ayda mı düzelicek. Betada o kadar şey söylendi düzelmedi. Bizimkiler eternety vault normali temizledi, hard mod resmen komedi. Adam sonraki bossa gidemiyo kapı açılmıyor, koşarken zemin altına düşüyor ventte dinleseniz koparsınoz.

Wowla oyunun yüzü suyu hürmetine kıyaslanmıyor, piyasanın en büyük pastasına sahip olduğu için. Sen 2004 de yapılmış bir oyundan daha iyi bir oyun yapamıyorsan hiç kusura balakma yıl 2012..

7 Yıl önce hazır haldeydi yani ?
Sosyal ağlarda paylaş

hazir degilse daha kotu iste adsffads demekki oyunu yaparken adamlar hci sallamamis sektorde neler degismis, hangi oyunlar cikmis hangi oyunlar batmis, tuketici talepleri ne yonde degismis vs

su oyunu wowla ayni anda piyasaya surselerdi ciddi rekabet edebilirdi ama wow un 2006 da tuketiciye zaten sunduklarinin ustune single player story haric neredeyse hicbirsey eklemiyor oyun
Sosyal ağlarda paylaş

bemre said:

Abi türkçeniz kaç.. 7 senedir hazırlanıyor dedim. 7 sene önce mi yazdım

Kendin bunu bahane ediyorsun işte düşün.

Oyun nezaman piyasa sürüldüyse o tarihe bakıcaksın. İnsanlar tabiki birşeyleri atlıyacak yada göremeyecek yada farkedemeyecek.

Şimdi diceksin beta var. Evet beta var ama 100bin kişinin denediği mi daha sağlıklı olur yoksa 2milyon kişinin mi...

Bence ÇOK konuşmak için Çok erken. 7 yıldır hazırlanıyor hala bug var demekte .... bilemiyorum dicek birşey bulamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda öyle ufak nuglar falan yok, sistem komple yanlış. Yani süer zevk alıyoruz da bug yüzündem engel oluyor değil. Bugün oyunum 3 kere çöktü ona birşey demem de bariz oyun hazır değil yani. Neyi savunuyorsunuz hala.. mmo falan değil bu, co-op yaptık diye çıksaydı belki millet yerdi..
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

Boneslark said:

Kaede said:

İmperial agentda gayet lazerin travel süresi var

yada - star wars evrenindeki lazerin fizik kurallarına uymadıgını kesfetmis bulunmaktasın 'gayet'

üstte arkadaşımın attığı mesajdaki olaya örnek veriyorum

sana noluyor

pardon benim hatam :p mantık hatası arıyosun zannettimde
Sosyal ağlarda paylaş

Bi vidyo vardı tordaki skilllerin yavaşlığıyla wowun akıcılığını karşılaştıran, hatta adam wowda frostbolt atıp biter bitmez icelance (lol icelance) gömerek iki creepi aynı anda öldürüyordu, torda da melee classta paso bi abilitysi çalışmıyordu falan.

Torda benzer akıcılıkta hareket mümkün onu anlatmaya çalıştım ben de, hani frostboltun ve lollancein de travel süreleri var.

Masq mesela hep motor motor diyor, melee mi oynuyorsun sen masq? Animasyonlar harici bugulanan atılmayan falan bi ability yok, animasyona bağlamak ise baya salakça bi davranış wow alışkanlığıyla paso unmount olanlar fark ediyordur. Keza boşa giden full autolarım da oluyor ama fixlenebilecek şeyler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi vanguard olarak yarı performans oynuyorum oyun motoru yüzünden, 3 kişiye charge atıyorum strafe yapıp stunlıyorum, sonra pulse cannon atçam karakter arkasını dönüp arkaya atıyo felan channelinglerın yarısı boşa gidiyo, zamanla düzeltilebilecek şeylerdir umarım yani bu kadar güzel altyapı bok oluyo motor yüzünden, smugglerda mesela tekme attığın cc var, tekme animasyonu sırasında karakter kitleniyor direk, mortarın 2 saniye sonra damage vermeye başlaması vs

warhammerda biraz hantallık vardı ama skill bastığın zaman gidiyodu, üstelik body collision gibi yorucu bi mekanik olmasına rağmen

bu sıkıntıların bi kısmı benim bilgisayarın bok gibi olması internetin ayrı bok gibi olmasından da kaynaklanıyor, çünkü izlediğim videolarda gayet hayvan gibi smooth oynuyo millet, ama motorda da sıkıntılar var yani
Sosyal ağlarda paylaş

argoi said:

bemre said:

Abi türkçeniz kaç.. 7 senedir hazırlanıyor dedim. 7 sene önce mi yazdım

Kendin bunu bahane ediyorsun işte düşün.

Oyun nezaman piyasa sürüldüyse o tarihe bakıcaksın. İnsanlar tabiki birşeyleri atlıyacak yada göremeyecek yada farkedemeyecek.

Şimdi diceksin beta var. Evet beta var ama 100bin kişinin denediği mi daha sağlıklı olur yoksa 2milyon kişinin mi...

Bence ÇOK konuşmak için Çok erken. 7 yıldır hazırlanıyor hala bug var demekte .... bilemiyorum dicek birşey bulamıyorum.

Hadi bana kökünden gelebilecek bir değişiklik söylesene? Oyunun yeni/eski olmasıyla alakalı bir durum değil bu. Çok basit ya; adamların 5 sene önce bize verdiği şeyi makyajlayıp aynısını veriyor. Sabredip ne değişecek? En fazla 2-3 fazla flashpoint, 3-4 warzone eklenir. Sınıflara ayar çekilir gider, baştan oyun yazamayacaklarına göre. Şu an için beklentinin çok çok altındadır SWTOR.

7 sene cümlesi şöyle çok önemli: 7 senedir önünde kocaman bir örnek var. Manyak gibi başarılı olmuş ancak artık çok fazla eleştirilen, insanları baygınlığa sevk eden bir sistem. Sen bundan ders alacağına aynı şeyi sunuyorsun. Sonra "Abi bekleyin daha erken".

Ezcümlesi şudur: "BioWare, LucasArt ve EA hiç bir yeniliği getirmeyen ortalama bir MMORPG yapmışlar." Kötü demiyorum ama durum bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...