bemre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 abi pvp den kusucam resmen rank 29 oldum ama nasıl oldum gel bana sor.. her insan evladına çifter çifter stun verilirmi yahu.. hutball da zaten ortada bir kalırsan direk tecavüze uğruyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 saplashaman said: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis ... Ben tek tuş derken kolaylık zorluk değil etkileşimden bahsetmiştim, wowda dünyayla sıfır etkileşim var artık. Tor da wowdan iyi değil, hemen hemen aynılar aslında. Absolut sen de sabah akşam wowa giriyosun tora giriyosun, nereye zamanın yok bütün gün şantiyede laptop başında oyunlardasın. Tanımasak inanıcaz adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 bemre said: Forumlarda performans ile ilgili biri açıklama yapmış.. Görev yöneticisinden önceliklerini değiştirerek fps artışı sağlamış.. bunla ilgili sorunu olan arkadaşlar bakabilir real time'a çektim bende işe yaramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Sabskripşın kensılıd. Yazık oldu yine bi çuval paraya, better luck next time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ability delay düzelmez ya. haliyle de pvp cacık. abartmıyorum instant dediği damage'im 2 saniyede vuruyor. küfür gibi. hero engine yetersizliğini çırpınıp durursunuz şimdi nasıl düzelticez diye. kesin bir türk akıl vermiştir. beleş motor olm alın kullanın cillop gibi diye. AAA oyunda indie motoru ki hem de MMO bu. yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 olm bare destekli salla lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 neyi destekli sallicam lan iste les gibi oyun. sith mirror skille aninda vuruyor elektrigi benim ceday tasi cikariyor, kaldiriyor, vuruyor dhfyıgujfd. agir sw fanatigi olmayanlar icin oynanacak birsey yok su haliyle. ayni boku daha sorunsuz ve temiz oynatan wow varken bunlara sabir gosterip para mi odeyecem, tabiki hayir. valla direk subs cancel. daha da biowhore a guveneni dsasa. da2 ustune bu fail. yeter ben almiyim dsadsa. ha bir de skyrim bundan daha open world. multiplayer modu olsaymis hatta skyrimin bundan da daha mmo olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Delay olayını takmamak lazım, bu haliyle taktik geliştirilir PvP'de. WoW kadar stabil değil sistemi tabi ki ama sırf orc, elf dünyasından kurtardığı için bile gelecek vaad ediyor ki Star Wars. Ha olmuş mu? Olmamış. SOE'den kalma taktikler, beta devam ediyor release ettik adı altında biz de para veriyoruz. Tek fark karakterler silinmeyecek işte. Yarın bir gün Blizzard buna rakip çıkartsa şansı kalmaz SWTOR'un, hele World of StarCraft yapsalar ya nolur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Masquerade said: ability delay düzelmez ya. haliyle de pvp cacık. abartmıyorum instant dediği damage'im 2 saniyede vuruyor. küfür gibi. hero engine yetersizliğini çırpınıp durursunuz şimdi nasıl düzelticez diye. kesin bir türk akıl vermiştir. beleş motor olm alın kullanın cillop gibi diye. AAA oyunda indie motoru ki hem de MMO bu. yazık günah. valla bioware in ustune basarak soyledigi gibi classlar mirror gibin ama farkli kivamda anliyacagin tam anlamiyla 100% mirror degil bu yuzden bence qq yerine farkli bi karakter deneyebilirsin scoundreller baya op, stundan cikarmadan adam kesiyolar mesela.. sentinellerde fena degil 1 e 1 de nadir de olsa kesebiliyolar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 scoundrel ve sentinel'lerin mirror'ları birebir aynı ise? Bu durumda republic tarafında jedi sage, sorcerer'a karşı haksızlığa uğramış olmuyor mu? Bundan bahsediyoruz. bu arada wz'lerde hem benim fps yerlerde, hem lag oluyor insta skill'i 2 saniyede atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Valla ben o taş atma olayını poziti if buluyorum. Sorcerer light atarken sabit durmak zorunda, taşı atmaya basıp dps e devam edebiliyorsun. Bence daha avantajlı sage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 skilleri karıştırıyorsun sith sorc da atıp hareket edebiliyor sabit durması gerekmiyor. tek farkı sith sorc insta dmg, jedi sage bir süre beklediktn sonra veriyor dmg'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 oo ben bunu bilmiyordum o zaman sage de iyiymiş. o zaman bu farklılığı gözden kaçmış bir detay olarak adlandıramayız, bilerek yapılmış. daha önceki yazılarda skill birebir aynı sadece sage'in bi cast etme süresi var gibi söyleniyordu, o zaman problem yok. sage daha avantajlı evet, çünkü channeling yapıyorsun sorc'da. bu arada sorc da insta değil, channeling olduğu için tick olarak hasar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 http://4.bp.blogspot.com/_-LDJIa44oLo/THBXBkxDdyI/AAAAAAAAAis/mU5U4s6g9RM/s400/facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 cancel ettim bende. 18 gun kalmis, bakarim daha sonraki gelismelere gore tekrar acarim belki. cok bir beklentim yoktu oyundan, cok da begenmedim, iptal ettim gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 mardox said: skilleri karıştırıyorsun sith sorc da atıp hareket edebiliyor sabit durması gerekmiyor. edemiyorsun hareket, edersen bozuluyor. channeling yapıyorsun çünkü, sage'i bilmiyorum. biri düzgünce olayı anlatırsa sevinirim youtube'da da vidyo yok göremiyorum. sorc'da basıyorun FL'ye başlıyor, bekleme yok. 3 saniey boyunca ellerinden lightning, bunu atarken kesinlikle hareket edemiyosun, her saniye düşman hasar alıyor toplamda 3 saniye sürüyor. şimdi şu throw'u anlatım bakalım, hakkaten fark neymiş bir görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 sage de 2 skill var, biri project : tas fırlatma karsılıgı diger tarafta instant lightning, Sage skill 2 : kinetic throw : surekli ufak taslar atan channelling, karsılıgı diger tarafta, channeling lightning (force ligtning sanırım), kısaca instant olanlar instant, channel olanlar channel, ama sorc un her haltı lightning tabanlı oldugu icin karısıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 http://www.torhead.com/ability/3aA49qz#comments said: So everywhere in the galaxy there are consoles and other mechanic items burrowed in the ground...? Makes sense... I find this power so ridiculous. vs http://www.torhead.com/ability/f3D45Gn said: This is the equivalent to the Jedi Consular spell Project. It does seem superior as there is no travel time associated with this ability as compared to Project. http://www.youtube.com/watch?v=SVXhCUYXbSs&feature=related bu da shadow 46. saniyede gorebiliyorsunuz tas olayini http://www.youtube.com/watch?v=Fa1lOJHQDus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 The_Delucian said: sage de 2 skill var, biri project : tas fırlatma karsılıgı diger tarafta instant lightning, Sage skill 2 : kinetic throw : surekli ufak taslar atan channelling, karsılıgı diger tarafta, channeling lightning (force ligtning sanırım), kısaca instant olanlar instant, channel olanlar channel, ama sorc un her haltı lightning tabanlı oldugu icin karısıyor ... ilk skill'in mirror'u sorc'da Shock, insta skill ikincsinin Force lightning yazdıklarına bakarsak birebir aynı skill'ler fakat birçoğunun dediği gibi sage'de ilk başta bi taş çıkarma animasyonu varsa, bu bir handikaptır. az önce kavram karmaşası yaşandı o zaman hakkaten /facepalm gerektiren bir durum hahaa. izledim video'ları olm biz neden bahsediyoruz ya, Shock'dan bahsediyoruz biz o zaman? gördüm video'da taşın adama gitme süresi var ondan mı bahsediyoruz? Sorc'da shock direkt adama hasar veriyor yolda geçen bir vakit yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Şu topicde birbirinizi gaza getire getire cancel subslara kadar gitti, gg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Sparkcaster said: saplashaman said: axedice said: Benim için hala uzun soluklu oyun, ne farkı var wowdan wow sanki artık çok mmo. Tek tuş dungeon finder, tek tuş raid finder. Tek tuş bg, tek tuş arena. Themepark sevmesem wow da oynamazdım swtor da, sırf wowdan sıkıldım diye tordayım. Pvp falan istiyorsanız gw2 var, bide RMAHdan daha fazla kar kalsın diye diablo3de competetive i pazarlayacaklar. Artık gider dolarcıklarınızla set alırsınız lolz PEKİ abi birşey sorcam tek tuş diyorsunda wowa,benim anladığım kadarıyla operative healer biraz paladin biraz assasin biraz priest karışımında bende çözemedim daha fakat 30 lvlde söyliyeyimmi sana ne olduğunu 2 tane instant heal var devamlı tankta tutman lazım,3 tane heal ise 3 er sn cd li aşağı yukarı bunların bana rotationunu yazabilecekmisin peki addonsuz v.s? işte burada kolaylaşsın diye addonlar macrolar devreye giriyordu,ama salak gibi herşey yasak zihniyetiyle bu oyunda kimse healer oynamıycak en azından holy talentli operative healer ama eleştirince niye eleştirdin oluo direkt apple mantığını kopyaladı herifler yuh diyorum başkada birşey demiyorum abi ne yazdığını hiç anlamıyorum ya herkesler eteri çeker,bizim gibiler ise içer dostum, VİVA İSMAİL ABİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 oyunu almayı düşünüyorum desem ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 WoW oynayıp, baydıysan bu oyuna kesinlike bulaşma. Kesin ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Kesşnlşkle al derim bence muhteşem olmus oyun.Bir sürü eksigi yanlısı mantık hatası var ama oynamya deger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 GokTuRK said: oyunu almayı düşünüyorum desem ne dersiniz? ilk once test serverına girip performansi dene.optimizasyon sorunu var fps problemi yasayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar