Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 45dk geciktiler.. serverlar hala kapalı arkadaş sayfalarında da server status refreshliyodum hep, herkes de aynı şeyi yapmaya başladı demekki waiting roomlara düştük yine.. töbe yarabbim kim... bu server yönetimlerini kime verdiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Web sayfası sırası nefismiş yalnız, hayatımda ilkleri yaşattı bu oyun bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 koskoca EA / Bioware operasyonlarını US/EU diye ayıramıyorsa ne desek boş. Sonra neden Blizzard para basıyor diye ağlıyorlar. Yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 blizzard da zaten day1 da year 5 deki hizmeti veriyodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 abi 1 i one diye okudun da 5 niye beş? neyse sıkıntıdan yazdım, eu us serverlarını ayırsınlar bi zahmet yahu ilerleyen zamanlarda. bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 en azından bakım yapıcaz diye serveri öglen 11 de kapatıp aksama kadar kapalı tutmuyoardı.Evet genelde öglen 11-12 gibi bitmesi gereken patch aksam 3-4 e kadar uzuyordu ama böyle bi salaklık ilk defa bu oyunda gördüm Eu serverları ayırırlar umarrım sırf su salaklık bile oyunu bıraktırmaya yeter birtek bugün sabahtan aksama evdeyim ondada server kapalı saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Laraken said: abi 1 i one diye okudun da 5 niye beş? neyse sıkıntıdan yazdım, eu us serverlarını ayırsınlar bi zahmet yahu ilerleyen zamanlarda. bu ne lan. evet heh komik olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Sorun bakımın prime time a taşması 3 te 4 te kimse laf etmiodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 abi 12 - 3 arası kabul edilebilinir yine ama harbiden bu çok saçma. 12 - 6 da saçma yani. amerikalı şişmanlar uyumuyorlar mı mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 lvl 50 sage, lvl 41 gunlisger im var şuan gunlisger çok çok daha zevkli oynaması bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 abi yanlış geldin sen. veya biz yanlış geldik lan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 draedan said: blizzard da zaten day1 da year 5 deki hizmeti veriyodu.. vanillada sub baslattigim tarih 20 gunmu ne kaymisti, ne zaman server cekse veya maintanence uzasa blizzard 2 gun ekliyordu klasik bakalim bioware bole bisi yapicakmi (hiiiiiiiiiiic sanmiyorum) hata yapmak baska bisey hatalardan ogrenmek baska bisey EA kac senedir mmo yapiyor, origin i satin alip OSI serverlarinin kontrolunu devraldigidnan beri piyasada, bi zahmet maintanence in prime time da yapilmamasi gerektigini ogrensinler ki US/EU failina hic girmiyorum bile daha ilk haftadan boyle bir rezalete imza atip hakkini ariyan adamalrin basliklarini siliyorsa batsin gebersinler bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 serverlar ayri olmadigindan beceremediler galiba o isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 korktuğum gerçek oldu, bu gerizekalılar hala oyunun motoruna hakim değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 cik cik patlar bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 O ne demek abi ya? Motorsiklet mi bu oyun motoru dediğin, kullanırken direksiyon hakimiyetini kaybetsinler? Kendi yazdıkları programdan bahsediyoruz, donanımsal bir arıza çıkmış vb. olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 pcguru said: lvl 50 sage, lvl 41 gunlisger im var şuan gunlisger çok çok daha zevkli oynaması bakımından. aha oyun motorunu kimin bozdugunu bulduk. bu kadar oynarsan bozulur tabi.. o ne ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 sallamis bi laf iste, tutarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 hero engine i kendileri yazmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Şu da var, bu adamlar mutlaka beta da yığınla güncelleme yaptılar oyuna ve onların çapı büyük ihtimalle "Hasan abi benim oğlan niye credits te yok diye kafamızı skti, ekledik" ten fazlaydı, dolayısıyla oyuna bir güncelleme geldiğinde sorun yaratsa bu betada olurdu. Böyle küçücük değişikliklerde böyle bir sorun çıkması biraz zor görünüyor. Dediğim gibi donanımsal, ya da Blizzard sabotajı. (Oxford comma Türkçe'ye de gelsin derneği) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 yetersizler işte bh class questi bugınıda düzeltemiyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 beyler oyun patladı, GW ye akıyo muyuz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Oyun patlayınca WoW a akıp sonra Gw ye baslayıp oda patladıktan sonra tekrar WoW a dönücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 While today is still classed as a holiday in many parts of Europe and many of you may still be off work or school, this downtime slot was chosen for a number of reasons. Firstly, in the past, we've talked on a number of occasions about how we will run a global service. Many players raised concerns that patches/updates would land later in the EU than in the US. We stated that as we're running a global service, we'll do everything we can to make sure the updates go live in both regions as close together as possible. For this to be achievable, we need to run maintenance at the same time. Secondly, although many of you are able to play at this time, this is actually one of the times in the day (and the week) when we have the lowest number of players in game. It's certainly far from peak. Given that many of you are still on holiday, today's maintenance may feel a bit more out of place than usual, but in the future, the number of users impacted will be even smaller. Finally it's also worth noting that today's downtime was a little longer than usual and in the future, shouldn't be the case. So hopefully that's gone some way in shedding a light on the reasons as to why we've chosen this slot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 aquila said: sallamis bi laf iste, tutarsa. kim sallamış ? 4. gün sabahı ilk 50 mi yaptım ben... ki benden önce bu forumda 50 olan 3 gün 17saat de kişiler de mevcut.. ben 50 olduğumda bulunduğum serverda iki kişiydik daily warzone pvp yi yapınca gittim alt kastım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar