Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Fenerbahçe - Trabzonspor. : 18.12.2011 @ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
FB olarak "son şam-piyon" u yendik, haftaya da Ordu Trabzon'dan en azından 1 puan alırsa yeni yıla süper girecem ;)

haftaya Trabzon'a mı gitsem diyorum ama kesin araçların camlarını kırıp fırsat bulurlarsa bi de güzel döverler, vazgeçtim...
Mesaj tarihi:
R.Dilmen: "Fenerbahce'nin 3 tane onemli oyuncusu gitmis. Buna ragmen GS'la ayni puanda. Bu takim savasiyor, bu takima saygi duyacaksiniz"

http://galeri3.uludagsozluk.com/147/erol-b%C3%BCy%C3%BCkbur%C3%A7-un-kaddafiye-benzemesi_196532.jpg

Ridvan Dilmen: "Su anda Turkiye'de sanki 10 puan ondeymis gibi Galatasaray ruzgarlari estiriliyor"

şunda haklı gerçi adsf
Mesaj tarihi:
2010: Trabzon 16 maç 12 galibiyet
2011: Trabzon 16 maç 5 galibiyet

2010: Fenerbahçe 16 maç 9 galibiyet
2011: Fenerbahçe 16 maç 10 galibiyet

bu senede şike yapıorz.
Mesaj tarihi:
Rıdvan 2 hafta önce FB-GS maçından sonra GS'yi nasıl öveceğini bilmezken 10 puan fark mı vardı? Sonra biz trabzonu yenince mükemmel futbol şöyle takım böyle takım diyen biz miydik? Fener Trabzonu yenince bi durun bro yaaaaa aslında gs overrated lol gg en büyük fener aslında saygı duyun hehehe çekmek nasıl bir kafadır ya. İyi ki rıdvanı dinlemeyi bırakmışım, sadece twitter da face te falan çıkanları görüyorum.
Mesaj tarihi:
Lideriz, Fener'e 3, Trabzon'a 3 attık, çok güzel futbol oynuyoruz, ama hala Rıdvan gibi Fenerlilerin komplekslerini işte anlayamıyorum.

Amaan uğraşamayacağım, fener dünyanın en büyük takımı abi ne kasıyosunuz.
Mesaj tarihi:
Fener'in başına ergenekon kadar dandik şike bulaştırılmasaydı da göreydik bu sene ligi. 3.5 sene sonra ilk kez yenmişsiniz 3 attık diye zil takıp oynadınız yahu, ayıptır.
Mesaj tarihi:
Khelben said:

Lideriz, Fener'e 3, Trabzon'a 3 attık, çok güzel futbol oynuyoruz, ama hala Rıdvan gibi Fenerlilerin komplekslerini işte anlayamıyorum.

Amaan uğraşamayacağım, fener dünyanın en büyük takımı abi ne kasıyosunuz.

"Tamam"

http://www.youtube.com/watch?v=DksSPZTZES0

Mesaj tarihi:
Adamlar galibiyetten sonra bile tahrik oluyorlar, niye; çünkü bir kompleks var içlerinde. Ben hiç bir şey yazmasam bile kendileri çalar oynarlar. Sanırsın bizi yendiler 2 hafta önce, şimdi de liderlik pekiştirdiler ahahah. Kıyamam ya yazık.
Mesaj tarihi:
Khelben said:

Kapatılan mesajları moderasyon görebiliyor poopla'cım.

Takıl sen küçük dünyanda küçük küçük (:

ahaha noob çocuk moderasyon görse nolur görmese nolur ?

umrumuzda?
  • Yeni Oluştur...