Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 evet 2002'de doktorlar suratımıza tükürüyordu şimdi ilacımızı alabiliyoruz. berbat ülkenin hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 İsviçreli bilimadamları maklube'nin endorfin ve serotonin salgıladığını kanıtlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Ardeth biraz daha gayret gösterirse önümüzdeki seçimlerde mecliste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Sam said: evet 2002'de doktorlar suratımıza tükürüyordu şimdi ilacımızı alabiliyoruz. berbat ülkenin hali. zaaaa diyorum sana, ilaç şirketleriyle anlaşmayı beceremeyip haftalarca sefil ettiler milleti üstüne bazı kritik sağlık ürünlerinde sıkıntılar hala sürüyor (misal şeker stripleri) katkı payı ödüyosun yani para verip alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ben katkı payı ödemiyorum benim ilacıma, kendi yaşadığımı yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 o zaman, sadece kendimizden örnek vermeyecekmişiz. Hiç mi doktor sırasında teyzelerle amcalarla falan muhabbet etmiyosun ? Ben 6 ayda bir ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Ahaha Ardeth süpersin yorumlar sesli güldürdü (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 yoo sadece kendimden örnek değil, derneğimiz var oradan da insanların hikayelerini duyuyorum. 2001-2002'de çektiğimiz zulmü ne önce ne sonra gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 7thBreath said: tutuklu hüküm sayısınada polis ve yargı iyi çalışıyor diyebiliriz sanırım ? Wikipedia said: Rahşan Affı Asıl adı Şartla Salıverme ve Erteleme Yasası olan 22 Aralık 2000'de Rahşan Ecevit'in önerisiyle çıkarılan, devlete karşı işlenen suçlar dışındaki suçlara erteleme veya şartlı salıverme getiren yasa. Kamuoyunda Rahşan Affı olarak bilinir. http://pleasedontreadthis.com/wp-content/get-out-of-jail-free.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Bu doğru bir karşılaştırma şekli değil yalnız. Ekmeğin fiyatı artıyor ama maaş da artıyor. 2002 de asgari maaşla kaç ekmek alınıyormuş bakarsın 2010daki asgari maaşla kaç ekmek alınıyormuş ona bakarsın bu bir karşılaştırma olabilir. Ama bu şekilde çok bir şey ifade etmiyor. Cari açığı milli gelire oranlarsın vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Bunu diyenler "ötv zammı sigara sağlığa zararlı diye, motorlu taşıtlardaki de kazalar azalsın diye geldi" de dediydi zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 kaç Myshkin kişisel saldırılar başladı.. http://affordablehousinginstitute.org/blogs/us/wp-content/uploads/python_run_away_small.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Şu tabloyu savunanlar 2002 sonrası ellerine para geçen tipler olduğu için doğal karşılamak lazım. Aslında onlarda biliyorlar ama kendileri için bu tablo güzel. Çünkü bu tablodan doğan farklar sayesinde zenginler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Aha komigli reaction imageler de gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Olmayan paralarla her yıl daha çok iş yapıyoruz. Daha ne istiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 e abi kılavuzu troll olan adamlardan ne bekleyeceksin? Tartışamazlar, doneler karşısında konuşamazlar. Çıkamayacakları, konuşamayacakları bir çok pozisyondan bu şekilde kurtulabiliyorlar. meme kullanmak günah halbusi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 koskoca listede 4 konu onemli, gerisi tatava 1-cari acik 2-et fiyati 3-akaryakit fiyati 4-vatandasin bankalara olan borcu 1 nuamranin anlamini bilmiyorsaniz bu topicde isiniz olmamali zaten 2 numara cidden buyuk problem, turkiye gibi genis topraklari olan bereketli bi ulkede et birakmadik, hayvanciligin icine etti bu hukumet, aracilar kazanirken yetistiriciler batti 3 numara asiri kritik, akaryakit fiyati arttikca uretim ve dagitim masraflarida katlanarak artiyor, rekabet konusunda elimzi zayifliyor uretim girdileirnin fiyati giderek arttigi icin 4 numarayi diger topicde uzuuun uzun yazdim, borcluluk kotu bisey degil tabi ama bokunu cikarirsan bu sekilde en ufak bir kriz durumunda pespese temerrute kalan vatandaslar bankalari batirir, bankalar batinca zaten otomatik ekonomi batiyor bu cok ciddi bir tehlike su anda turkiyede krediyi resmen sokakta dagitiyorlar, finanscilarin acgozlulugu bu seviyelere geldi artik, tuketim kredisi gibi sacma kredileri bir an once kaldirip daha siki kontroller getirmesi lazim TMSF nin ama TMSF nin beli hala uzanlarin offshore paralari yuzunden bukuk durumda 2001 krizinin mimari ozala rahmetle aniyoruz burdan bu arada, ha pardon anayasa firlatildi diye cikmsiti o kriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 düşünceli 2 mesaj üstte çektiğim fatality'e mantıklı açıklama getir tartışıcam. getiremiosan "/closed" yaz işimize bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ülkenin para sıkıntısını daha fazla vergi olarak çözümleyen bir anlayıştan nasıl bir cevap bekliyorsunuz ki ya direk /closed bence kasmayın boşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Myshkin said: Bu doğru bir karşılaştırma şekli değil yalnız. Ekmeğin fiyatı artıyor ama maaş da artıyor. 2002 de asgari maaşla kaç ekmek alınıyormuş bakarsın 2010daki asgari maaşla kaç ekmek alınıyormuş ona bakarsın bu bir karşılaştırma olabilir. Ama bu şekilde çok bir şey ifade etmiyor. Cari açığı milli gelire oranlarsın vs. bu noktada haklısın tabi ama asgari ücretin iki katına çıkmadığı kesin. Üstelik bence ekmek fiyatı/asgari ücret oranlamasını yaparsak oranın arttığını görmemiz çok daha olası diye düşünüyorum. hatta bunu avrupa ülkeleri ile karşılaştırırsak tablonun çok daha karamsar olacağını da görürüz diye düşünüyorum. istersen yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Ardeth said: Myshkin said: Bu doğru bir karşılaştırma şekli değil yalnız. Ekmeğin fiyatı artıyor ama maaş da artıyor. 2002 de asgari maaşla kaç ekmek alınıyormuş bakarsın 2010daki asgari maaşla kaç ekmek alınıyormuş ona bakarsın bu bir karşılaştırma olabilir. Ama bu şekilde çok bir şey ifade etmiyor. Cari açığı milli gelire oranlarsın vs. bu noktada haklısın tabi ama asgari ücretin iki katına çıkmadığı kesin hadi buda benden olsun 01.01.2002-30.06.2002 188.700.750 TL 01.07.2011-31.12.2011 715,50 TL http://www.yaklasim.com/malibilgiler/pratikbilgiler/maddeler/003_1.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Joker said: düşünceli 2 mesaj üstte çektiğim fatality'e mantıklı açıklama getir tartışıcam. getiremiosan "/closed" yaz işimize bakalım.. Biraz olsun anlayabilecek ışığı görebilsem sende, emin ol oturup tüm indicator'larıyla türkiye ekonomisinin nereye gittiğini, neden böyle olduğunu tüm belgeleriyle bir wot döşerim ama. Senin şu kafana kimse hiç bir şey yapamaz. O yüzden şu güzel cumartesi gecesi kendimizi yormaya gerek yok ve tanrının bize bahşettiği günahların dibine vurmak türk milleti için daha hayırlı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bazı şeylerde hükümeti yerden yere vurun da şu iki şey hakkında; cari açık ve bankalara olan borç konusunda burada millet suçlu. Devamlı tüketiyorsun hacı daha ne olucak? Böyle bir ülkede cari açık ve kredi kartı borcu olmayacakta nerede olacak? Götünde donu yok ama elinde 2k liralık telefon bakiye sıfır dolanıyor millet sokakta. Sorsan AKP'nin suçu RTE'nin suçu he lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 dusuncelihayvan said: Joker said: düşünceli 2 mesaj üstte çektiğim fatality'e mantıklı açıklama getir tartışıcam. getiremiosan "/closed" yaz işimize bakalım.. Biraz olsun anlayabilecek ışığı görebilsem sende, emin ol oturup tüm indicator'larıyla türkiye ekonomisinin nereye gittiğini, neden böyle olduğunu tüm belgeleriyle bir wot döşerim ama. Senin şu kafana kimse hiç bir şey yapamaz. O yüzden şu güzel cumartesi gecesi kendimizi yormaya gerek yok ve tanrının bize bahşettiği günahların dibine vurmak türk milleti için daha hayırlı olacaktır. tamam o zmn "/closed" yaz, giremicen tartışmayada giremio deme bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 maaşlar en az enflasyon kadar artmıyorsa ki enflasyon oranı hesaplamasında da kesin bişeyler dönüyo bence gerisini tartışmak yersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar