mani Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 amerika serverına türk saatine göre bakarsanız tabi akşam boş görürsünüz. Sabaha karşı serverlar doluyor. 20dk ile 2saat arası que oluyor o saatlerde. Toplanırsanız hepiniz daha ilk gün tek bir servera böyle oluyor. Her oyunda aynı sorunu yaşıyor bazılarınız ama inatla her seferinde sorunu başkalarında arıyorsunuz. Tek siz değil tabi. başka ülkelerden başka insanlar da aynı zihniyetle mmo oynadığı için böyle oluyor. Bi ruslar, bi biz bir de isveçliler. Yığıl babam yığıl tek servera.
Seru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 kimse toplanmadı ki tek server'a? 5 tane farklı server var benim buradn milleti girdiği sadece. Europe PVP server sayısı az problem bu, gırla insan var. Dün açtıkları server'lar da bugün Heavy durumda, yarın sıra olacak.
Norak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 hah şimdi haftasonu da geldi, dünkü neyse 2 katı olur que ssdf
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 1 saate başlar freedon nadd de sıra
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bugun bulasılmaz abi cumartesi. oha bu saatte bile 200 kişi var sırada.diğer bütün serverlar bomboşken bu serverın farkı ne lan
jonq Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Oyuncuları yaymak için bu kısıtlama bilerek yapılan birşey. Öbür türlü herkes 1-2 servera yığılır. Boş kalanlarda oynayan adam oyundan soğur, bırakır , boş kalanlar kapanır. Oyunda kan kaybeder. ( Bkz: RIFT ) WOW'da ilk çıktığında deli gibi sıra bekliyorduk. Şimdi bir sürü dolu serverı var. Aynı politikayı uyguluyorlar işte. Ayın 20 sinden sonra bir 10-15 gun daha böyle devam eder oyuncular iyice yerleşene kadar sonra rahatlarız. Birde "Guild Deployment" ı boşuna eleştirmeyin. Çoğu guild kendileri için belirlenen serverı sallamadı bile. Herkes yine istediği yere gidiyor.
scorch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Walla casual adamin sira beklemisini zerre anlamam Hardcore oynayabilecek adaminkoini de hic anlamam git baska yerde kas ogren oyunu sonra server rahatlayinca 2 ay sonra alt kasarsin bu kalabaliklarda niye zorluosunuz ki sirayi?
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 en son maintanceden beri logoff olmadim, sira mira beklememek icin :) oyunun basinda olmadigim zaman kendi kendine kapanmasin diye de macrolu mause ile devamli kosmasini sagliyorum. arada afk oluyor ama hemen afk bozuluyor devamli kostugum icin. wow da olmuyordu ama bunda oluyor :)) tek zarari elektrik parasi iste, ama istedigim zaman oyuna kaldigim yerden devam edebiliyorum bu sekilde, yoksa cekemem 1500-2000 kisi sira beklemeyi :D
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 uyyyjjj esslessin ortasında geldi dc bebek gibi
pashæ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bu sıra beklemek tek sıkıntı olsa keşke, queue esnasında error 1002 veriyor 2 gündür uyuz oluyorum. 900 kişilik sırada 700 inmiş yarım saatte ztn, error verdikten sonra hemen tekrar sıra da alınmıyor, bilgisayara restart at gel bir daha sıraya gir bu sefer 1200 kişi sırada...
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 error verdiği zaman başka servera girin ve cıkın düzeliyor
pashæ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Red said: error verdiği zaman başka servera girin ve cıkın düzeliyor şimdi de error 1003 verdi:X dediğini yaptım oldu ama karakter yaratıp logout oldum anca o şekilde oldu, sadece başka bir servera girince düzelmedi
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Bilgisayar crash ve 1500 kişi sıra. GG.
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Benim yaptığım mallık da zaten gidip en karizma isimli serverda karakter açmam oldu.. alksdfasdf Bloodworthy gittim açtım karakteri.. açtığımda da öğleden sonra saat 2 miydi neydi.. Light yazıyodu yanında.. Akşam işim bitti bir açim dedim 2 saat sıra YUH.. Gittim Kai-Kan'a açtım yanında LİGHT yazıyodu yine.. şimdi girdim serverların yüzde 80inde sıra var ve Kai-kan daha dün lgiht olan server şimdi HEAVY.. eyvah eyvah
Qui Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Early delayed access koydum ben adını.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 "Captain Logar" said: en son maintanceden beri logoff olmadim, sira mira beklememek icin :) oyunun basinda olmadigim zaman kendi kendine kapanmasin diye de macrolu mause ile devamli kosmasini sagliyorum. arada afk oluyor ama hemen afk bozuluyor devamli kostugum icin. wow da olmuyordu ama bunda oluyor :)) tek zarari elektrik parasi iste, ama istedigim zaman oyuna kaldigim yerden devam edebiliyorum bu sekilde, yoksa cekemem 1500-2000 kisi sira beklemeyi :D nası abi dc yemedin mi hiç error 9000
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 hic dc falan yemedim, dün ve bugun hic kapanmadi oyun :) char i bir kosede kosturuyorum 2-3 saat sonra geri gelip kaldigim yerden devam ediyorum >:D<
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 benim gibi sık sık modemden kaynaklı dc yiyen biri için resmen otur ağlalık durum dc yediğin gibi 1 saat que :'(
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 "Captain Logar" said: hamsilipilav said: "Captain Logar" said: en son maintanceden beri logoff olmadim, sira mira beklememek icin :) oyunun basinda olmadigim zaman kendi kendine kapanmasin diye de macrolu mause ile devamli kosmasini sagliyorum. arada afk oluyor ama hemen afk bozuluyor devamli kostugum icin. wow da olmuyordu ama bunda oluyor :)) tek zarari elektrik parasi iste, ama istedigim zaman oyuna kaldigim yerden devam edebiliyorum bu sekilde, yoksa cekemem 1500-2000 kisi sira beklemeyi :D nası abi dc yemedin mi hiç error 9000 hic dc falan yemedim, dün ve bugun hic kapanmadi oyun :) char i bir kosede kosturuyorum 2-3 saat sonra geri gelip kaldigim yerden devam ediyorum >:D< boşuna queue yapıyorsun report ettim seni banlancaksın birazdan şaka şaka
Qui Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Bioware said: We know there have been questions about the queues on the servers, so we wanted to take a moment to give you some insight. In order to ensure that the service would be smooth and stable, we staged how we brought people into the Early Game Access program, adding people in waves. As you know, there are a lot of folks who want to play the game right now and we want to make sure they have lots of people to play with. Balancing this with figuring out when to bring new servers online to help alleviate the size of the queues is part art and part science. On one hand, you do not want people to wait too long – on the other hand, you want to make sure that people have a dynamic, engaging community to play with for long after launch. Either way, we have one clear objective – to make sure folks have fun. While we can’t promise that there won’t ever be queues, we can promise you that we are taking this matter seriously and constantly reviewing them to make sure that they are manageable and reasonable. Jeff Hickman, Executive Producer – Live Services Şu son kısım çok rahatsız edici.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 adamlarin direk olarak yapabilicegi cok fazla sey yok o konuda, limitleri arttirsalar performans dusucek, direk kilidi vursalar gene aglayanlar olucak kankitolarimla oynayamiyorum diye.
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Bariz yalan söylüyorlar , tek tek üşenmeyip who 1 , 2 ,3 ... 50 şeklinde tüm levellerde ne kadar adam varsa saydım Tomb of Freddon Nadd serverında. 10 , 11,12. leveller harici hiçbirinde 100 sayısı çıkmadı, diğer levellerdeki adamların da toplam sayısı 1100-1200 civarıydı. Who sistemi 100den fazla kişiyi göstermiyor. Bu mantık ile 10 , 11 , ve 12 level olanların sayısı 300 er bile olsa toplam sayı 2000 kişi. Bu mudur o kadar pohpohlandıkları hatta röportaj yaptıkları botlarla serverları test ettik 200k kişi kaldırdı söylemleri. Hatta stress testte 80k-100k kişi denedik tek serverda diye . Bariz bir şekilde bilerek cap i 2000 de tutuyorlar ve millete yalan söylüyorlar yada diğer seçenek içler acısı eğer server 2000 kişiyi kaldırıyorsa. Üşenmezseniz siz de deneyin who olayı ile herkesi kontrol etmeyi. Buyrun bu da röportaj linki http://www.buffed.de/buffedde-Brands-143860/News/buffedShow-271-WoW-Patch-43-Kriegsfuerst-Zonozz-in-der-Drachenseele-und-SWTOR-Interviews-mit-den-Bioware-Entwicklern-858928/ sitedeki videoda 19 uncu dk dan itibaren dinleyebilirsiniz.
Ivanov Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Lettow mağdurlarındanım (1200 kişi sıra), Starstorm One diye bi server buldum, orada açmalı mıyım acaba diye karar vermeye çalışıyorum. Oynadığım her oyunda kalabalık Türk ortamlarından kaçtım, (hazzetmiyorum) hiçbi bilgim olmadan lettowda karakter açtım bi baktım ki herkes Lettow'a girmiş. Bu arada yararlı olabilecek bir link http://www.torstatus.net/shards/eu serverları sıralayabiliyosunuz pop'a göre ya da son haftadaki, 24 saatteki hareketliliği görebiliyosunuz.
Qui Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 aquila said: adamlarin direk olarak yapabilicegi cok fazla sey yok o konuda, limitleri arttirsalar performans dusucek, direk kilidi vursalar gene aglayanlar olucak kankitolarimla oynayamiyorum diye. Kesinlikle katılmıyorum. Diğer mmo'lardan gayet iyi biliyoruzki serverlar çok daha fazla oyuncu kaldırabiliyor. Şu yaptıkları klasik bir numara ama iyi yönetemiyorlar. Aynı şeyleri Blizzard'da yaptı, Warhammer'da da yapıldı. Ama ya gerçekten boş server alternatifleri vardı, yada sıra bu kadar kabul edilemez değildi. Hem serverların alayı dolu, hemde 4 saat sıra beklemek demek vaziyeti yönetememek oluyor. Jedi başladım sith oldum hiddetten :)
Öne çıkan mesajlar