Fin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOTWOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOTWOT WOT WOT WOT WOT WOTWOT WOT WOT WOT WOT WOTWOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOTWOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT WOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonicwave Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 k. Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonicwave Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonicwave Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 12 ay wow oyun süresi, d3, MOP beta daveti, Tyrael mount sadece [u]90TL. Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonicwave Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorddarcy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Tavsiye üzerine denemeye karar verdim. Ümit bey ile akşamüstü konuştuk , birkaç saat içinde hallolacağını söylemişti. gerçekten öyle de olmuş. 3 aylık aldım , Ümit bey sürelerin account'uma yüklenip yüklenmediğini öğrenmek için 2-3 defa telefon bile etti. sağolsun. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Tamamen güvenlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 dün aldığım 1 aylık süre sorunsuz ve hızlı bir şekilde geldi.kesinlikle güvenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonicwave Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Teşekkür ederim. Günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Bu akşam kendisiyle bir alışverişimiz oldu. 12 aylık annual pass aldım sorunsuz olarak kullanıyorum.Her adımda da çok yardımcı oldu. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonicwave Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Ben de teşekkür ederim. Günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Güvenilir arkadaştır kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonicwave Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Hehe eyvallah Oğuz. Hadi senin fiyatlara çekelim biz de fiyatları o zaman. Müşteriler kazansın. 12 ay diablo oyun süresi+tyrael mount+diablo 3+ mists of pandaria beta daveti sadece 75TL. Üstelik, sanal kartınızı temin edip kademe kademe Annual Pass işleminden de geçirmesi de bizden. Detaylı bilgilendirme ve toplu alımlarda ücretlendirmeler için iletişim adreslerimden irtibata geçmekten çekinmeyiniz. msn: [email protected] skype: umitsehirli tel: 05532336822 Günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 75 tlye 12 ay wow oynicaz bide üstüne diablo 3 cdkeyi mi vericeksin release olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Sonicwave said: Hehe eyvallah Oğuz. Hadi senin fiyatlara çekelim biz de fiyatları o zaman. Müşteriler kazansın. 12 ay diablo oyun süresi+tyrael mount+diablo 3+ mists of pandaria beta daveti sadece 75TL. Üstelik, sanal kartınızı temin edip kademe kademe Annual Pass işleminden de geçirmesi de bizden. Detaylı bilgilendirme ve toplu alımlarda ücretlendirmeler için iletişim adreslerimden irtibata geçmekten çekinmeyiniz. msn: [email protected] skype: umitsehirli tel: 05532336822 Günceldir Bunun gold versiyonu varmı acaba.yabancılar yapıyor acaba sizde yapıyormusnuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonicwave Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Tüm özel mesajlar yanıtlanmıştır. Günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Güvenilirlik timsalidir arkadaş, şahsen tanıyorum, dotayı pek beceremese de bu işleri iyi kıvırdı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 kendisiyle kısmen sorunsuz (ondan kaynaklanmayan tamamen blizzardtan) bir alışveriş gercekleşti her aşamasında ilgiyle ugrastı durumu defalarca sordu ben umursamama rağmen kendisi sürekli uzerine dustu ve sonunda herşey çözüldü. Bi scale vermem gerekirse 10 üzerinden 10 veririm :) kendisine tekrar teşekür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonicwave Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Teşekkür ederim. Konu günceldir. RAF oyun süresi alacak olanlar için duyuru: Blizzard firması change country olayını kaldırdığından artık ülkenizi değiştirip RAF oyun süresi alamazsınız. Yani, eğer ülkeniz Türkiye(ya da Recruit a Friend için yasak olan bir ülke) ise adres kısmından ülke artık maalesef değiştiremiyorsunuz. Yine de oyun süresi almak istiyorsanız sizin için ülkenizi değiştirip gerekli şartları yeniden sağlayabilirim. Gold ile alımlarda çok ufak bir ücret talep ediyorum ancak, TL ile alımlarda ülke değiştirme olayınızı tarafımdan gerçekleştiriyorum. Ancak, account bilgilerinizi almak zorundayım. Bu konuda gerekli referansı sağlayabilirim. Ayrıca, ülkesini değiştirdiği halde RAF daveti gönderemeyen ve oyun süresi alamayan kişilerin de artık RAF daveti göndermelerini ve oyun sürelerini almalarını sağlayabilirim. Bu zamana kadar benimle irtibata geçip ülkesini değiştirdiği halde RAF oyun süresi alamayan müşterilerim yeniden benimle irtibata geçip RAF oyun süresi alabilirler. Dediğim gibi artık ülkenizi kendiniz değiştiremezsiniz, dolayısıyla da kendinizi ya da herhangi birisini mevcut accountunuzdan recruit ederek RAF oyun süresi alamazsınız. Blizzard bunu yasakladı. Konu günceldir. İletişim bilgilerim; skype: umitsehirli msn: [email protected] tel: 05532336822 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hiçbir sorun yaşamadan alışverişimi tamamladım, sağolsun arkadaş her konuda çok yardımcı oldu. teşekkür ediyorum kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 arkadaşla bu akşam sorunsuz olarak alışverişimi yaptım. ülke değiştirme olayında hiç bir güven eksikliği hissetmenize gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 iyi bare 10 gün önce raf yapmak için ülke değiştirmiştik bizde öyle kaldı hahah zamanında yapmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonicwave Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Aynen öyle. Benim accountlar da değiştirdiğim ülkelerde kaldı. Tabi isterseniz o ülkelerin Türkiye'ye değiştirilmesi de mümkün. Tabi kimse istemez. Efenim konu pek bir günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aregor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 ülke değiştirme işlemini kendinizde halledebilirsiniz , bu iş için ne ekstra gold/para ne de hesap bilgilerinizi tanımadığınız kişilere vermenize gerek yok , bu işin yöntemi de ticarete dökülmüş durumda şuan.forum kurallarına aykırı değilse burda anlatabilirim yöntemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonicwave Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Bu zamana kadar kimseden en ufak bir şikayet olmadığından dolayı tanımadığınız bilmediğiniz ama referanslı insanlara vermekte bir sıkıntı yok. Kaldı ki, ülke değiştirme işleminde sadece gold ile alımlarda çok ufak bir ücret talebim var (ki böylesi bir yöntem için de değer diye düşünüyorum) diğer bu işi yapan arkadaşlar gibi. TL ile alımlarda yine bir ücretlendirme söz konusu değil. Eğer illa ki anlatacağım diyorsanız burada değil de yeni bir konu açıp o konu altında anlatırsanız daha iyi olur. Bu arada, ülke değiştirme esnasında müşteri "oyundan dahi çıkmıyor." Msn'den, skype'den, telefondan herhangi bir şekilde birisiyle konuşurken WOW accountunuzdan çıkmadan şifrenizi değiştirebileceğinizden dolayı hacklenmeniz mümkün değildir. Üstelik, artık bu yöntemi kendim de bulmuş olduğumdan direk ben değiştiriyorum ki düne kadar yurtdışında beraber iş yaptığım insanlardan alıyordum. Satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Konu günceldir. Dipnot: Bu arada sabah yazdığım mesaj neden silindi onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aregor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 konusu geçtiği için buraya yazdım sadece.dediğim gibi forum kurallarına aykırı bir durum yoksa yeni konu açıp yöntemi anlatabilirim. gerçi sizde öğrenmişsiniz yöntemi müşterilerinize kendinizde anlatabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar