Darksun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Valla benimki çok sorun olmadı sanki, bana dün broker dan mesaj geldi zaten geç gördüm 13:00 gibi, istenilen belgeleri durumu vesaire sordum, gerekenlerin hepsini hazırlayıp faksladım birde teyid aldım. Bugün sabah çıktı , kapıma kadar geldi, evde kimse yoktu geri döndü =P Yarın bir daha getirecekler eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Deno, Arkadaşımızın aldığı ürün gümrüğe takılmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Geldi bugün, bu kadar büyük kutu olacağı aklıma gelmemişti açıkcası. Resmen küp şeklinde öküz gibi bir kutu geldi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Benim ki de geldi ama adresi Istanbula değiştirdim. Cd Keyi girdim şimdilik kutu yu yarın kargoyla Antalya ya gönderticeğim. Bayagı bir ayaga kaldırdım DHL i baya tembeller benim paket bugun ögle den sonra zor çıktı yola ama 2 saat içindede Istanbuldaki adrese geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 AscAnsio said: Deno, Arkadaşımızın aldığı ürün gümrüğe takılmıyor mu? amazon'dan sipariş ettiğinizde gümrüğe takılıp takılmaması şans meselesi biraz. bizim guilddan 1-2 kişininki takıldı, takılmayanlar da oldu. sanırım gümrük görevlisinin o anki havasına bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar