kumathros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 muhabbet kralı'nı açtım baktım cern'ü konuşuyo bi fizik profesörü, işte dedim sonunda doğru dürüst bi program. sonra gördüm ki profesörün yanına dinci, kuantum terapisti, izafiyet masörü falan doluşturmuş, scooby doo ekibi sanki. profesör de hiçbir şey demiyor bunlara, eşitlermiş gibi. inanılmaz ya. bilimsel düşünceden yoksun bu tarz programların bilime, bilimsel düşünceye ve mantığa edilmiş bi hakaret olduğunu düşünüyorum. sizce de öyle değil mi?
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Suskunluğum asaletimdendir Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Sokağa çıkıp sorsan 10 kişiden 9u evrim teorisi yalan okullarda niye öğretiliyor der. İyi bir anadolu lisesi mezunuyum, onca yıllık fen bilimi birikiminden sonra ordan mezun olan adam da hala bu lafı söyleyebiliyordu. Yani demek istediğim şu ki, öyle saça böyle tarak.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 üniversite mezunu adamda bunu söylüyor hatta biyoloji okuyan adam
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 anlamayacak ne var. bilim adamı pseudobilim adamı ve dinciyi çıkarmış bekliyor bilim adamıyla kavga etsinler bunlar yok tanrı var mı yok mu, yok efendim quantum psikoloji var mı yok mu diye. yavşak medyanın örneği. CERNü tartışmaksa amaç parçacık fizikçilerini çağırır konuşturursun (temel seviyede). Adamların amacı kavga çıkartıp reyting yapmak. Yemin ederim ben olsam bu programı tasarlayan adamı işten kovarım.
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 o zaman tartışmanın ne anlamı oluyor tek taraftan dinleyince sfs miilleti topluyorlar ki millet konuşsun etsin
kumathros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Red said: o zaman tartışmanın ne anlamı oluyor tek taraftan dinleyince sfs miilleti topluyorlar ki millet konuşsun etsin tartışmadan anladıkları rage ve yüksek ses sadece. söylenilenler önemli değil.
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Buna benzer bişi olmuştu daha önce http://www.youtube.com/watch?v=g2Pd-zTqtHw
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Red said: o zaman tartışmanın ne anlamı oluyor tek taraftan dinleyince sfs miilleti topluyorlar ki millet konuşsun etsin politika programı değil bu konu hakkında insanları bilgilendirme programı
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Yapmayin, programin amaci fizik konusunda bilgi vermek degil. Muhabbet Krali'nin formati, cok agir olmayan bir duzeyde tartisma yapilmasi. Bu konsepte gayet uygun cagirilan konuklar.
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 +1 programda ne kavga var, ne itisme kakisma.
calimero Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Cd- said: Buna benzer bişi olmuştu daha önce http://www.youtube.com/watch?v=g2Pd-zTqtHw offf nası gerildim şunları dinlerken, yine böyle dincilerin bir aurası var adam en saçma şeyi söylerken bile "bizim dinimiz vololoooooo aaaayooooo" diyerek bir gülümseme yaratabiliyor, ama abi o gömlekli tip nedir ya reyna çakması dallama, off nası sinir oldum ağzını tekmeleyesim geldi şu saatte...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 O beyaz gömlekli tipin vasfı ne ya? Yaşam koçu falan mı?
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 beyaz gömlekli adam nefes bile almasın mümkünse
Fin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Cd- said: Buna benzer bişi olmuştu daha önce http://www.youtube.com/watch?v=g2Pd-zTqtHw DÖNCÖLÜRE CEVAP VEREMEYEN ATAİST STÜDYOYU TERKETTİ
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 televizyon la ora. nolcaktı ki? kapıştırmalı atraksiyonlu bişeyler hazırlamaya çalışmış işte.
Killer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 iyi terk etmiş lan herif. helal olsun. sipastik 2 3 tane herifle sonu olmucak tartışmaya giricem diye kendini mi yorsun. dinci mal da diyo ki MANTIKSIZ AMA? bari biraz üsturuplu bişeyler söyle somut bişeyler söyle. isa denizin üstünde nası yürüdü de daha iyi.
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Su video'yu gordum ya cok sinirim bozuldu. Ne kadar dusuk kalite insan varsa profesorun karsisina koymuslar. Sonra da niye Turkiye ileri gitmiyor.
zeper Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bu arada söylenmemiş galiba da,, çıkan fizik profu, Boğaziçi Üniversitesi'nden Metin Arıktı.=)
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 metin hoca tabi kavga etmez adam pasifize bir insan hocam quantumla sizin beyninizi etkileyebilir miyim deseler "olabilir düşünmek lazım" der sırf adamın kalbini kırmamak için sdf
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 abi o beyaz gömlekli kim gerçekten ya işte bir insan bir konu hakkında hiç bir fikre sahip olmadığı zaman bu kadar cahilce ve özgüvenle konuşabiliyor. Cihan hoca orda deneysel veri dediği zaman angut herhalde diğer multiverselere kapı açıp insanların oraya gittiğini falan düşünüyor. Öyle değil tabi ki sadece kendi evrenimizde karşılaşılan ve standart modellerle açıklanamayan bazı fenomenlerin multiverse teorisi ile daha iyi açıklanabilmesinden bahsediyor mesela bir örnek olarak: http://www.prisonplanet.com/evidence-grows-for-multiverse.html
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ben ordaki ihaliyat fak. prof. u olsam derdimki; Hiç birşey deyişmez. Demekki evrenin oluşmasında etken olan tesadüfleri Allah yaratmış. der çekilirdim :)
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 nolmuş yine maymundan geldik biz mi demişler.
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Ardeth said: metin hoca tabi kavga etmez adam pasifize bir insan hocam quantumla sizin beyninizi etkileyebilir miyim deseler "olabilir düşünmek lazım" der sırf adamın kalbini kırmamak için sdfakademisyenlerin nasıl küfrettiğini de öğrendik
Öne çıkan mesajlar