Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kehanet Online


deschain

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar yeni başladığım Kehanet Online'yi sizlerede anlatmak isterim. Çok ama çok eğlenceli kesinlikle tavsiye ederim. Hatta gezinirken rastladığım güzel bir tanıtım yazısını sizlerle paylaşayım.

''Orjinal adıyla 81 Keys olan Kehanet Online, Joygame adı altında artık Türkiye’de. Tamamen Türkçe olan MMORPG oyun binlerce görev, 5 kişilik, 10 kişilik zindanlar, PVP sistemi, arenalar, devasa haritalar, evcil hayvanlar, yüzlerce binek, 32 sınıf, İnsan, Luluanta, Vata, Naiti ve Delfis olmak üzere 5 farklı ırk, mini oyunlar ve görsel şölenler gibi özelliklerin yayı sıra çok daha fazlasına sahiptir.

Her ırkın kendine has görsel farklılıklarının yanında özellik olarak da farklılıklar içeriyorlar. İnsan ırkı yakın dövüş, kılıç ustalığı ve zırh konusunda sınır tanımazken, Wata ırkı güçlü fizikleri ile ön saflarda düşmanlarına korku salıyor. Luluantalar iyileştirme büyüleri ve saldırı büyülerinin hakimi, Naitiler ise karanlık büyülere hükmeden bir ırk olarak öne çıkıyor. Delfisler zırh konusunda çok iyi değilken kısa menzilli silahlar ve gizlilik konusunda uzmanlıklarını konuşturuyorlar.

Oyuna başladığınız karakteriniz belli bir seviyeden sonra değişim gösterebiliyor, örnek vermek gerekirse; oyuna savaşçı olarak başlayan bir ırk, belli bir seviye ve görev serisinden sonra, bir barbar veya şaman olabiliyor. Tabi bunun için belli başlı öğretilerden geçip, bu değişikliğe layık olduğunuzu göstermeniz gerekiyor.
Kehanet’te Bölge ve Zindanlar

40’dan fazla devasa bölge ve bu bölgelerde eski zamanlardan kalma baş düşmanların kol gezdiği, içindeki ganimetleri ile herkesi kendine çeken 30’a yakın zindan bulunmaktadır.
Başlangıçta belirli görev serilerini tamamlayan ve maksimum 5 kişilik arkadaş grubuyla maceraya atılmak isteyen tüm oyuncular için biçilmiş kaftan zindanlar varken, kendini üst düzey bir savaşa hazır hisseden cengaverleri ise bambaşka bir heyecan beklemektedir.

Maksimum 10 kişilik bir grupla yeraltındaki zindanlara girilebiliyor ama bu sefer zorluk seviyesi de bir o kadar artıyor!
Kehanet Yaratıklar

Kehanet Online oyununda haritalar devasa, gezilecek zindanlar bolca olunca yaratıklar da aynı derecede bol ve çeşitli.
Kadim zamanların efsanevi yaratıkları, en büyüğünden, en küçüğüne, en güçlüsünden bir kılıç darbesi ile ölen yaratıklara kadar 400’ün üzerinde farklı tasarımda yaratık oyuncuları bekliyor.
Kehanet Binek Hayvanları

Yüzlerce görev, 5 ırk ve 32 sınıfın olduğu Kehanet’te, devasa haritalarda rahatça dolaşabilmek için eğlenceli bineklerde sizleri bekliyor. Binekler o kadar çeşitli ki, efsanevi yaratıklardan tutun da bildiğiniz neredeyse tüm hayvan türlerine binebiliyorsunuz. Bunların yanında uçan halılar, bulutlar, bisikletler, motorsikletler ve hayal dünyanızı zorlayacak her türlü binek oyunda sizleri bekliyor. 30’dan fazla binek türü ve renk kombinasyonları oyuncuların büyük haritalardaki yolculuklarında en büyün yardımcıları oluyor.
Kehanet Ganimetler

Zindanlarda öldürülen son yaratıklardan yani baş düşmanlardan, yeşil, mavi ve mor olmak üzere üç farklı değerde eşya düşüyor. Bu eşyaların içerisinde en paha biçilmez olanı, en güçlüsü mordur, mavi ve sonrasında yeşil de onu izlemektedir.
Kehanet’te Evcil Hayvan Sistemi

Kehanet’te evcil hayvan sistemi gerçekten görülmeye ve denenmeye değer. Oyunda bir evcil hayvan elde edebilmenin yolu öncelikle o evcil hayvana ait bir yumurta bulmaktan geçmekte, bu yumurtalar ise sadece ve sadece, kesilen yaratıklardan çok düşük ihtimalle düşüyor. Elde ettiğiniz evcil hayvanınızın yumurtasını şehirlerdeki görevli kişiler sayesinde kırdıktan sonra, büyütüyorsunuz yeteneklerini kazandırıyorusunuz ve sonunda yapcağınız seçim ile evcil hayvanınız ister sizin yanınızda sizinle savaşan bir güce dönüşürken isterseniz hem binek olarak kullanabiliyor ve evcil hayvanınızın üstündeyken savaşa devam edebiliyorsunuz. Unutmayın evcil hayvanınızın başarılı olmasını istiyorsanız onu beslemeli ve seviye atlamasını sağlamalısınız.''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kanat var ilk oyun döver (tu)

birde şu konuyu açan şahsın yazısına bi göz attımda. Yani oyunu oynadığı felan yok onun. O firmada çalışan ayak işlerini yapan birisi. Oynuyormuşta süpermişte, bizim için yazıyı paylaşıyormuşta görülmeye değermişte.
Bu kadar insanı salak yerine koyduğunu zanneden bir salağı çok sık göremiyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende oynuyorum süper oyun gerçekten, ayrıca facebook üzerinden takip ediyorum etkinlik duyuruları falan olacakmış. Yeni oyun arayanlara tavsiyemdir. Bu arada joygame'i gerçekten kutlamak lazım, büyük başarılara imza atıyorlar. Sitelerine gözatın yeni oyunlar çıkacakmış dahada. Hepsi birbirinden güzel gözüküyor vallæ.

http://www.joygame.com/kehanet/

http://www.facebook.com/KehanetJoygame
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...